Klubowy Sylwester – Masłońskie k. Częstochowy
sq2jul napisał(a):bullet napisał(a):będą chętni ?
Rozumiem, że to było pytanie retoryczne?
Hehe, zobaczę ile mi się zmieści do bagażnika.
Niestety nie mogę się jej pozbyć za free
ale się dogadamy na miejscu.
loockas napisał(a):Jeżeli Bullet nie przytył od czasu jak go widziałem to myślę, że się spokojnie zmieszczą z Bimbakiem
no niewiele mi przybyło

Szkoda że nie dane mi było dołączyć do Was mimo że byłem namawiany przez parę osób ale co zrobić. Kobita jeszcze w pracy i to do 16.00 a 02.01.2014 ponownie. Przy okazji ja też muszę iść. Kiepsko w tym roku wypadły dni sylwestrowo nowo roczne.
Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Wam udanej zabawy choć ona już trwa nie od dziś no i oczywiście wszystkiego najlepszego oraz spełnienia marzeń w nowym nadchodzącym roku 2014
Ja idę tylko na bal ale pocieszam się że towarzystwa będzie nam dotrzymywał nasz klubowicz wraz z małżonką i pewnie też będzie szampańsko
Pozdrawiam
Cebula
Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Wam udanej zabawy choć ona już trwa nie od dziś no i oczywiście wszystkiego najlepszego oraz spełnienia marzeń w nowym nadchodzącym roku 2014

Ja idę tylko na bal ale pocieszam się że towarzystwa będzie nam dotrzymywał nasz klubowicz wraz z małżonką i pewnie też będzie szampańsko
Pozdrawiam
Cebula
-
Szalotka
Xenocyd napisał(a):I znowu rok czekania :–(
Dobrze, że to nie była balentyna...
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Dzięki wszystkim za wspaniałą imprezę
W końcu odpocząłem od reszty świata i pracy
btw, kto robił wspólne zakupy na imprezę sylwestrową ?
niech nikt nie dotyka internetu, jak internet spadnie nastąpi koniec

W końcu odpocząłem od reszty świata i pracy

btw, kto robił wspólne zakupy na imprezę sylwestrową ?
loockas napisał(a):Internet jest w pudełku, ale pewnie tego nikt nie zrozumie hehe
niech nikt nie dotyka internetu, jak internet spadnie nastąpi koniec
bullet napisał(a):btw, kto robił wspólne zakupy na imprezę sylwestrową ?
Bimbak :–)
i ja równiez dziękuję :–) miło się z Wami przegrywało w pokera :–)
ps. Xen, właśnie piekę, może wpadniesz?:P
Muffin maker .
loockas napisał(a):Internet jest w pudełku, ale pewnie tego nikt nie zrozumie hehe
To rozumie dział IT z piwnicy
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.