Rynek Nowego Miasta, 24-25 września 2005 r.
I niech ktoś mi kiedyś powie że w klubie jest nudno, nic się nie dzieje, i że bez sensu być klubowiczem
Otóż ten SEZON pokazał jak można się dobrze bawić w każdym rejonie POLSKI w różny sposób.
Ja Wam mogę tylko pozazdrościć i zarazem przeprosić że Bydgoszcz tym razem się nie wybrała na spot lecz każdy był zalatany i niestety brakowało czasu
P.S. CZY TYLKO PO BYDGOSZCZY JEZDZA MAZDY Mx-3 ? Jak już nas nie ma to i Mx-3 nie ma hehe
Otóż ten SEZON pokazał jak można się dobrze bawić w każdym rejonie POLSKI w różny sposób.
Ja Wam mogę tylko pozazdrościć i zarazem przeprosić że Bydgoszcz tym razem się nie wybrała na spot lecz każdy był zalatany i niestety brakowało czasu
P.S. CZY TYLKO PO BYDGOSZCZY JEZDZA MAZDY Mx-3 ? Jak już nas nie ma to i Mx-3 nie ma hehe
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
Zastanawia mnie jeszcze jedno dlaczego cały zlot kręcił sie wokoło RX8??Fakt jest to ładne auto ale tak jak napisał redaktor Auto Swiatu nie sposób kupic nowe auto i nim sie chwalić!!!Dla mnie cenne są takie auta jak Hawkinsa bo to [tiiit] utrzymany kawał historii i to jest nielada wyczyn!!!
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
nemi napisał(a):Jerry napisał(a):Zastanawia mnie jeszcze jedno dlaczego cały zlot kręcił sie wokoło RX8??
A na moją Madzię nawet pies z kulawą nogą nie spojrzał. Ba – nawet nie obsikał
Zaprzeczam. Mogę to udodowodnić – jednak mam kłopoty z przerzuceniem zdjęć z aparatu na stronę. Zdziwisz się......... a piesek był łaciaty.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
nie bede pisał że żałuję swojej nieobecności... no dobra ŻAŁUJĘ!!!
napisze tylko że Crimer przyzwyczaił mnie swoją relacją ze spotu w Rykach do takiego filmiku który można oglądać kilkanaście razy, fajna muzyka i fajne ujęcia. No ale cóż, ten spocik był nieco inny i chyba nic sie nie działo
za dnia (bo wieczorem to chyba tak
) więc rozumiem że teledysk jest króciutki. A nie było przejazdu przez miasto prędkością patrolową?
Pozdrawiam
napisze tylko że Crimer przyzwyczaił mnie swoją relacją ze spotu w Rykach do takiego filmiku który można oglądać kilkanaście razy, fajna muzyka i fajne ujęcia. No ale cóż, ten spocik był nieco inny i chyba nic sie nie działo
Pozdrawiam
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
...serce bije w takt V-acht :)
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
Mojemu koledze akurat, najbardziej spodobała się MX-6 Walusia
To stary fachura od japońskich samochodów, mówił, że kiedyś przyjechał do niego klient taką Mazdeczką jak Walusia, tyle że dodatkowo miała tylnią oś skrętną
jak zajrzał pod spód, to na początku nie mógł skojarzyć co to, a potem nie mógł się nadziwić jaki ta MX-6 miała promień skrętu 
To stary fachura od japońskich samochodów, mówił, że kiedyś przyjechał do niego klient taką Mazdeczką jak Walusia, tyle że dodatkowo miała tylnią oś skrętną
- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
Kubutek napisał(a):najbardziej spodobała się MX-6 Walusia

Kubutek napisał(a):tyle że dodatkowo miała tylnią oś skrętną
no ciekawy bajer,ponoć fajnie sie na tym jeździ jak ci tył zachodzi hehe
nemi napisał(a):Jerry napisał(a):nemi napisał(a):Jerry już chyba nie ma
Masz, dobry człowieku. Znalazłem w historii
http://autoswiat.redakcja.pl/foto/galer ... 3&Strona=1
Dzięki!!!