Wrażenia i relacje po MegaSpocie 2005
W takim my z Justynka tez poprosimy Cie puzi o te zdjecia skoro sa takie fajne
Slij jesli mozesz na qbamalik@poczta.onet.pl Xionc tez ma podobno jakies fajne
Nasze zdjecia z piatku i soboty ma globy i te fajniejsze juz wystawil. Z niedzieli (glownie odbieranie nagrod) wyszla polowa zdjec bo robilem je bez lampy
ale mozna sie siebie na nich dopatrzyc
Jesli ktos reflektuje na nasze zdjecia niech pisze.
Nasze zdjecia z piatku i soboty ma globy i te fajniejsze juz wystawil. Z niedzieli (glownie odbieranie nagrod) wyszla polowa zdjec bo robilem je bez lampy

Puzi tylko niewysyłaj wszystkich
Wiesz o ktorych mówie 

Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
w koncu po kilkutygodniowej nieobecnosci na forum (natlok pracy po urlopie) nadrabiam zaleglosci i prosze nie zapomniec i o karasiu przy wysylaniu zdjec, bo jeszcze chyba nie wszystkie widzialem
. email do mnie: marcin@karas.tivi.net.pl
P.S. tylko prosze o wszystkie i bez cenzury – jesli ktos woli to moge udostepnic mojego skromnego ftp'a (info na priv) na zrzut zdjec, a ekipie bydgoskiej, to ja juz dalej dostarcze na plytce CD
P.S. tylko prosze o wszystkie i bez cenzury – jesli ktos woli to moge udostepnic mojego skromnego ftp'a (info na priv) na zrzut zdjec, a ekipie bydgoskiej, to ja juz dalej dostarcze na plytce CD
Ostatnio edytowano 2 wrz 2005, 19:50 przez karaś, łącznie edytowano 1 raz
farciarz napisał(a):Ja jedynie czekam na pełnometrażowy film
będzie niedługo, klip już zmontowałem i teraz tworze całą relacje od początku do końca. Sorki że tak to długo trwa ale mam ostatnio nadmiar obowiązków i robie relacje po nocach

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
ja jeszcze moich zdjęć nie wrzuciłem, bo nie mam żadnego serwera
może ktoś użyczy miejsce z ktorego będzie można pobrać moje zdjęcia
może ktoś użyczy miejsce z ktorego będzie można pobrać moje zdjęcia
Siedzący po prawicy GŁÓWNODOWODZĄCEGO LOŻY VIPów :)
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
- Od: 16 mar 2005, 20:21
- Auto: Mazda 5 CR 2007r. 2.0 MZR-CD Galaxy Grey.
Buick Skylark Convertible 4.9 V8 1964r
Crimer napisał(a):Sorki że tak to długo trwa ale mam ostatnio nadmiar obowiązków i robie relacje po nocach
Spoko Crimer wszyscy cieprliwie czekamy. W końcu materiału sporo a wiekszość trzeba będzie wyrzucić aby uniknąć powtórek.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time