brii napisał(a):Ale dzięki temu na zawsze się zapamięta, że nie hamuje się gwałtownie na zakręcie
to wy uzywaliscie hamulca

www.mazdaspeed.pl
brii napisał(a):Ale dzięki temu na zawsze się zapamięta, że nie hamuje się gwałtownie na zakręcie
Gapcio napisał(a):zreszta jej tez sie to spodobalo i ostatnio jak z nia jechalem to jechala jak szalona język po czym powiedziala ze ma chlopaka drajwera
loockas napisał(a):wiesz jak to jest... auto nie jedzie tam gdzie chce, to pierwszy bezmyslny odruch jest po hamulcach.
y napisał(a):To juz nie jest okropny pijak klamiacy?
y napisał(a):poprawnie ja macajac to pozniej na torze w "kryzysowej" sytuacji nie machalem jedna reka
kroolik napisał(a):Generalnie wyobrażałem sobie to troche inaczej niż opowiadał mi loczek
kroolik napisał(a):Jeszcze gdybyśmy nie przespali całego ogniska to byłaby już pełnia szczęścia
y napisał(a):A Ty byles zajety, jak pojedziesz bez drewna to mozemy pogadac, tak to ssij i ić w Śrem
Gapcio napisał(a):a co takiego Ci ten kudlaty nagadal
Gapcio napisał(a):szkoda ze pozniej po ognisku przez pol nocy non stop nawijaliscie o pierdolach
Gapcio napisał(a):y napisał:
A Ty byles zajety, jak pojedziesz bez drewna to mozemy pogadac, tak to ssij i ić w Śrem
ale moje drzewo byla tylko w sobote po poludniu cala reszte bylem wolny i do wziecia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości