Zlot Hondy w Pile!
Strona 1 z 1
Witam wszystkich forumowiczow!
Serdecznie zapraszamy wszystkich na maly zlocik do Pily Na male zawody na 1/4 na lotnisku... wiecej szczegółow prosze szukac na forum www.htp.info.pl w dziale zloty/spoty... Jest to zlot organizowany przez chlopakow z Piły... stawiaja sie tam samochody z Poznania, Piły, Bydgoszczy i kilka z innych regionow kraju... Zapraszamy kazdego chetnego ktory lubi odrobine rywalizacji... Zlot ten odbedzie sie w niedziele 29.06.2008 wiec to juz niedlugo!:)
Wszystko pieknie ładnie zawody zawodami... kazdy moze sie poscigac ale mam male pytanie jeszcze do was... Macie w waszym klubie sprzet do mierzenia czasu na 1/4? bo z tego co pamietam kiedys kilka mazd bylo na zlocie swifta w konkolewie i wowczas owym sprzetem ktos z klubu mazdy dysponowal... i teraz pytanie.... czy nadal jestescie w jego posiadaniu? Jezeli tak to z kim moglbym sie kontaktowac w razie owego pozyczenia itp... szczegóły przez telefon lub na PW Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam!!:)
Ps. JEzeli temat jest w złym miejscu to prosilbym o przeniesienie go w bardziej odpowiednie miejsce!
Serdecznie zapraszamy wszystkich na maly zlocik do Pily Na male zawody na 1/4 na lotnisku... wiecej szczegółow prosze szukac na forum www.htp.info.pl w dziale zloty/spoty... Jest to zlot organizowany przez chlopakow z Piły... stawiaja sie tam samochody z Poznania, Piły, Bydgoszczy i kilka z innych regionow kraju... Zapraszamy kazdego chetnego ktory lubi odrobine rywalizacji... Zlot ten odbedzie sie w niedziele 29.06.2008 wiec to juz niedlugo!:)
Wszystko pieknie ładnie zawody zawodami... kazdy moze sie poscigac ale mam male pytanie jeszcze do was... Macie w waszym klubie sprzet do mierzenia czasu na 1/4? bo z tego co pamietam kiedys kilka mazd bylo na zlocie swifta w konkolewie i wowczas owym sprzetem ktos z klubu mazdy dysponowal... i teraz pytanie.... czy nadal jestescie w jego posiadaniu? Jezeli tak to z kim moglbym sie kontaktowac w razie owego pozyczenia itp... szczegóły przez telefon lub na PW Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam!!:)
Ps. JEzeli temat jest w złym miejscu to prosilbym o przeniesienie go w bardziej odpowiednie miejsce!
Im guy, it's in my DNA!
- Od: 26 cze 2008, 17:35
- Auto: Honda Civic white pearl vtec
Pepis napisał(a):Panowie a wiecie kto moze miec sprzet na 1/4:> do pomiarow:>
Mev nie wiesz serio, czy nie chcesz wiedzieć?
Pepis masz kontakt na PW.
Piotruś napisał(a):Mev nie wiesz serio, czy nie chcesz wiedzieć?
Nie wiem serio, jakoś mnie "zaplecze" nigdy za specjalnie nie interesowało, klubowicza mam od miesiąca i to również nic nie zmieniło w moim podejściu do sprawy
Znasz mnie przecież
f*ck
Mev napisał(a):Piotruś napisał(a):Mev nie wiesz serio, czy nie chcesz wiedzieć?
Nie wiem serio, jakoś mnie "zaplecze" nigdy za specjalnie nie interesowało, klubowicza mam od miesiąca i to również nic nie zmieniło w moim podejściu do sprawy
Kurcze, ja zawsze myślałem, że Ty stary (stażem) jesteś i chociażby wielkopolskiego ex-przedstawiciela z Kąkolewa, Konina, czy nawet Ryk, kojarzysz
Piotruś napisał(a):Kurcze, ja zawsze myślałem, że Ty stary (stażem) jesteś i chociażby wielkopolskiego ex-przedstawiciela z Kąkolewa, Konina, czy nawet Ryk, kojarzysz
Jeżeli chodzi o Simoneusa – to osobę kojarzę, ale żadnych "bliższych" kontaktów z nim nie miałem. A z tym sprzętem jakaś afera kiedyś była – i szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak się zakończyła, tak więc nie chciałem koledze Pepis mieszać
f*ck
Mev napisał(a):Piotruś – wpadnij...
W tym czasie bawię się z Five'em i Kujawiakami w Łodzi na imprezie organizowanej przez Borysa (byłego moda Tuningu).
Panowie, czy ja śnię, czytając na innym forum, że NIE MACIE &*^*WA WYNAJĘTEGO LOTNISKA ? ? ? ? ? ...zapraszacie ludzi na imprezę, której nie ma? 

Fiveopac napisał(a):I jak po "zlocie"?
A powiem Ci, że było bardzo fajnie
Aż się zdziwiłem
http://picasaweb.google.pl/mevcio/ZlotHondaPiA20080629 – Kilka moich zdjęć jak by ktoś chciał obejrzeć
f*ck
Fiveopac napisał(a):To jak w koncu wyszlo z lotniskiem?
Z tego co ja wiem to organizator załatwił z właścicielem lotniska wszystko w niedzielę rano, dodatkowo możemy legalnie korzystać z jednego z pasów, przygotowanego do 1/4 (kiedy chcemy). A klub BMW z dużego placu do palenia gumy – tak, abyśmy sobie nie przeszkadzali nawzajem.
Jedynym warunkiem w tej chwili jest wykupienie "winiety", aby móc tam legalnie wjeżdżać na to lotnisko – koszt: 60zł rocznie i można jeździć ile i kiedy się chce
Ale Fiveopac – to są tylko informacje, które mi udało się zdobyć, więc mogą być troszkę niekompletne
Ludzie z Bydgoszczy na pewnym forum napisał(a):Dzieki za udanego spotaMimo obaw bylo bardzo dobrze, fajne zgranie miejscowka tez bardzo pozytywna na sciganki i grilla, nawet pogoda byla super
Dziekuje za zorganizowanie tej imprezy w imieniu reprezentacji Bydgoszczy
pozdrowienia i czekamy na powtórke!
Tak więc, chyba faktycznie nie było źle i to nie jest tylko moja opinia
f*ck
Strona 1 z 1