4-5.12.2004 – Makroregionalny spot RYKI 2004 – RELACJE
Ruska mafia przyjechała
???????
- Kod: Zaznacz cały
Ruska mafia przyjechała
walizke z pieniędzmi znaleźli
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
było naprawdę super
(z małym faktycznie wyjątkiem, ale autko jest na chodzie, więc pewnie za czas jakiś da się wszystko naprawić
) chciałbym bardzo podziękować Marcinowi i Ani oraz Michasowi i Ani za wsparcie w trudnej sytuacji, transport, słowa otuchy... no po prostu za wszystko
wszystkim mazdowiczom dziękuje za wspaniałą imprezę i mam nadzieję, że niedługo to powtórzymy(a może stworzymy team offgolfowy mazdaspeed?
)
pozdrawiam
Hawkins
ps. jak ktos ma fotki z naszej gry w golfa, to prosiłbym o przesłanie mi ich na maila

pozdrawiam
Hawkins
ps. jak ktos ma fotki z naszej gry w golfa, to prosiłbym o przesłanie mi ich na maila
Moim zdaniem było prawie [tiiit], pewnie sie zastanawiacie czemu prawie? zobaczycie sami na zdjęciach ach ci ruscy
Smirnoff napisał(a):Szkoda, ze spotkanie miało też swoje przykre skutki i to jush na samym początku.
Hawkins napisał(a): (z małym faktycznie wyjątkiem, ale autko jest na chodzie, więc pewnie za czas jakiś da się wszystko naprawić )
eeeeeeeeeeeeeeee dawać szczegóły bo .......

Ja wpadlem na chwile, zobaczyc co sie dzieje bo akurat bylem w Rykach. Zamieszczam kilka zdjec:

Ostatnio edytowano 5 gru 2004, 14:25 przez Kamill, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednio : UAZ, Frontera sport, sierra DOHC, Xantia.
LPG RULEZZ!! CB user.
LPG RULEZZ!! CB user.
- Od: 24 sie 2004, 02:37
- Auto: Astra 1.8 16v combi sport
Mało mało mało chcemy więcej zdjęć dawać szybkooooo 
Ech, cieżko mi sie wracało
Jakaś taka ciężka głowa. Zdjęcia mam główne z imprezy która zresztą była najlepsza z tego całego zlotu. No i jeszcze mam ze 2 po prostu piękne zdjęcia Crimerowego Xedosika9 no cudeńko 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Mail klubowy znacie 
Tak na zachętę:
Tutaj widzimy pięknego, czarnego Xedosika:
Tutaj ja w słynnym bezrękawniczku Jerrego
A tutaj Parking Hotelowy w nocy:

Tutaj widzimy pięknego, czarnego Xedosika:

Tutaj ja w słynnym bezrękawniczku Jerrego

A tutaj Parking Hotelowy w nocy:

Pozdrawiam,
Właśnie dojechaliśmy do domku. Spot uważamy za jeden z najlepszych (oczywiście z pominięciem ścisłego początku). Zabawa w Olivii była naszym zdaniem naprawdę udana i ogólnie cały spot bardzo się nam podobał.
Pozdrowionka dla wszystkich i czekamy na więcej zdjęć!!
Pozdrowionka dla wszystkich i czekamy na więcej zdjęć!!
Marcin783
1997-2003 Fiat 126, Fiat TIPO, VW Golf I, Fiat PUNTO
10/2003-06/2004 626 GE 2,0
07/2004-10/2006 MX-6 2,5
08/2006- 3S 2,3
06/2007-12/2007 VW Golf III 1,8
10/2007- Nissan Primera P11 Kombi 2,0
12/2007-07/2008 Seat Leon 1,9
1997-2003 Fiat 126, Fiat TIPO, VW Golf I, Fiat PUNTO
10/2003-06/2004 626 GE 2,0
07/2004-10/2006 MX-6 2,5
08/2006- 3S 2,3
06/2007-12/2007 VW Golf III 1,8
10/2007- Nissan Primera P11 Kombi 2,0
12/2007-07/2008 Seat Leon 1,9
- Od: 24 paź 2003, 21:15
- Auto: Mazda 3S
Crimer, czern masz cudowna... Mozna sie rozplynac. MX MarciniAni tez jak zwykle w doskonalej pozie, co za linia
Relacja bedzie w nocy/jutro.
No i ja sie juz pojawiłem i odrazu do kompa
Co do spotkania to najlepszy spocik na jakim byłem do tej pory!!!!!!!!!
Zaczne może od momentu kiedy wyjeżdzałem z Dęblina na radyjku usłyszałem "UWAŻCIE BO................." troszke sie zmartwiłem bo usłyszałem słowo którego nie chciałem usłyszeć.Zaraz zresztą dzwoniłem do Smirnoffa żeby na mnie poczekali bo była już godzina 11.20.na co Smirnoff Spoko Jerry jeszcze sie nam zejdzie
i tu szczere kondolencje dla naszego drogiego Hawkinsa.Trzymaj sie stary jak bedziesz czegos potrzebował to dawaj znak!!!
Ale potem było juz tylko lepiej,Najpierw mały drifting Efcią (Paweł obarziłem sie na Ciebie za słowa jakie do mnie powiedziałeś
musisz chyba bardziej wyluzować,przynajmniej ja tak zalecam bo szybko osiwiejesz) potem mały slalomik i testig Madzi na długiej prostej
małe ściganko a potem IMPREZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I tu poprostu oniemiałem jak podjechalismy pod Oliwie ..............reszty nie pamietam
aaaa nie pamietam słowa Speca"Dobre R....NIE to podstawa związku" i wział Hawkinsa pod pache i poszedł z nim do pokoju
Dzieki wam za imprezke i nastepnych Ryk napewno zaliczam tylko koniecznie z noclegiem w Oliwi.
Te Paszcza bardzo Cie Grzes rozepchał bo jakis zastraszony z rana byłeś a Grzes dziwnie wyluzowany
Co do spotkania to najlepszy spocik na jakim byłem do tej pory!!!!!!!!!
Zaczne może od momentu kiedy wyjeżdzałem z Dęblina na radyjku usłyszałem "UWAŻCIE BO................." troszke sie zmartwiłem bo usłyszałem słowo którego nie chciałem usłyszeć.Zaraz zresztą dzwoniłem do Smirnoffa żeby na mnie poczekali bo była już godzina 11.20.na co Smirnoff Spoko Jerry jeszcze sie nam zejdzie
Ale potem było juz tylko lepiej,Najpierw mały drifting Efcią (Paweł obarziłem sie na Ciebie za słowa jakie do mnie powiedziałeś

Dzieki wam za imprezke i nastepnych Ryk napewno zaliczam tylko koniecznie z noclegiem w Oliwi.
Te Paszcza bardzo Cie Grzes rozepchał bo jakis zastraszony z rana byłeś a Grzes dziwnie wyluzowany

- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Globy napisał(a):Crimer, czern masz cudowna... Mozna sie rozplynac.
to jeszcze nic, zobaczycie na wiosne – ale to już moja słodka tajemnica
Globy napisał(a):MX MarciniAni tez jak zwykle w doskonalej pozie, co za linia
Zgadzam sie, pierwszy raz go widziałem live i musze stwierdzić że prezentuje się wyśmienicie

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
Crimer napisał(a):Xionc napisał(a):Tutaj ja w słynnym bezrękawniczku Jerrego
Czyżby Jerry był już tak hmm "zdrowy" że pozwolił włożyć swój bezrękawnik?![]()
Nie no momecik a wczym ja wtedy bylem.................kurde długo sie zejdzie zanim poukładam wszystkie fakty w jedna całość

Szkoda mi jeszcze było Patyka biedny chyba cos mu na żołądku usiadło

- Od: 18 kwi 2004, 13:00