Bardzo przepraszam ale naprawdę nie dałem rady ( musiałem zostać w firmie ) Po 13 robiłem za kierowce – eh te święta.....magicadm napisał(a):Nawet nie było mi dane dotknąć 6-tki
Spot Mazd z silnikami Diesla :) PN, RF, RF7, RF-CX, RF-T, DiTD, BA na Isuzu, CiTD – byle klekot
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
marek cygan napisał(a):"warty jesteś tyle ile ważysz"
Dziękuję Ci, poczułem się trochę lepiej... ważę 63 kg.Porek napisał(a):w przypadku xANDyego to nie najtrafniejsze określenie
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
xANDy napisał(a):ważę 63 kg.
No to jesteś wart więcej!
- Od: 5 lis 2007, 11:50
- Auto: 323F BJ DITD
smagur napisał(a):takie spotkania są bardzo budujące i potrzebene
Dokładnie

magicadm napisał(a):za to siedziałem w 626
Spocik bardzo fajny, jestem podobnego zdania... trzeba to powtórzyć
Pozdrawiam
k.el napisał(a):Co do planów na przyszłość w maju mogę zorganizować weekend nad uroczym kociewskim jeziorkiem.
jeśli chodzi o mnie to się pisze na taki weekendzik dieselków
Motocykle są wszędzie.... no i mazdy 
- Od: 2 lip 2006, 12:53
- Auto: 6-ka 2.0 Diesel 140 KM 2008 rok
Witam!A gdzie jest to jezioro?
Diagnostyka komputerowa vcds: audi, vw, skoda, seat. Kołobrzeg i okolice, Świdwin i okolice.
RF2A
Kiedyś będzie M 3 może M 6
Jak raz kupisz Mazdę to już nigdy nie zamienisz jej na inną markę
Mogę polecić dobrego mechanika z Redła (okolice Świdwina i Połczyna Zdroju) oraz z Piły
RF2A
Kiedyś będzie M 3 może M 6
Jak raz kupisz Mazdę to już nigdy nie zamienisz jej na inną markę
Mogę polecić dobrego mechanika z Redła (okolice Świdwina i Połczyna Zdroju) oraz z Piły