30.10.2004 -Pierwszy Regionalny Spot Lubelski MazdaSpeed
Gratulacje spotkania
Zdjecia mozna przesylac na klub@mazdaspeed.pl
pozdrawiam wszystkich uczestników spotu, dojechaliśmy z Anią do domu w jednym kawałku. Było oki, fajni ludzie, ekstra klimat i oczywiście niezła knajpka.
ciekawe jak tam foty... czekam na fotorelację.
P.S. do zobaczenia 7-go w Kaniach.
ciekawe jak tam foty... czekam na fotorelację.
P.S. do zobaczenia 7-go w Kaniach.
- Od: 8 paź 2004, 08:26
- Auto: MX6 2.0 16V
Ja tez wlasnie dojechalem do domu
Dzieki wszystkim za spotkanie!
Wracajac niezle sie scigalismy z nemi'm
(zart of corse)
P.S.
Przez te moje wypady ze spota nie mam naklejek
Ale to mysle do nadrobienia.
Acha i kogo dzis widzialem na rondzie przy Chodzki?
Pozdro.
Wracajac niezle sie scigalismy z nemi'm
P.S.
Przez te moje wypady ze spota nie mam naklejek
Acha i kogo dzis widzialem na rondzie przy Chodzki?
Pozdro.
- Od: 10 cze 2004, 16:10
- Auto: 626 GE FS sedan
Najwyraźniej coś ciągnie te kundle do mazdy
tylko szkoda że pod koła
http://www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/041030/01.php – zapraszam w imieniu Smirnoff'a do zapoznania sie z relacja i pierwszymi zdjeciami 
Nooo przeczytalem relacje i zerkajac na fotki jestem w szoku
Gratuluje Wam Panowie i Panie wspanialego spotu w tak wielka iloscia Mazd
Az chce sie czytac i ogladac
Pozdrawiam
Gratuluje Wam Panowie i Panie wspanialego spotu w tak wielka iloscia Mazd
Az chce sie czytac i ogladac
Pozdrawiam
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
No fajna bibka.A jeszcze fajniej bo był ten siwy pan jak sie domyslam to pan.Dąbrowski.........Miło widzieć takich ludzi na spotach.Strasznie niespotykana sprawa zainteresowanie klubem w tym wieku,oczywiście bez urazy!!!!!!Lubie rozmawiać na tematy samochodowe z takimi ludzmi.Dużo wiedzą na ich temat a czasem ich własne zdanie potrafi zadziwić!!!!To miłe doświadczenie
Pozdrawiam Pana i bardzo sie ciesze widząc takie osoby w klubie.
Pozdrawiam Pana i bardzo sie ciesze widząc takie osoby w klubie.
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Dojechalismy calo i zdrowo cala rodzinka.
Oczywiscie wszyscy zadowoleni – corka szczegolnie upodobala sobie rybki i koniki
Dzieki serdeczne za wspolnie spedzony dzien w sympatycznym i rewelacyjnym gronie wspanialych ludzi.
Pozdrawiamy wszystkich!
Ze zdjeciami nie bede wychodzil przed orkiestre – relacja poszla do Smirnoff`a a co On z tym zrobi wkrotce zobaczycie sami
P.S. Juz podczas postoju na parkingu w Biesiadzie zobaczylem niepokojace znaki na bruku (plamy oleju) ale dopiero jak dojechalem do domu to sie przestraszylem – po prostu posucha
Dzisiaj na pichotke do Tesco po 2 literki oleju i weszly bez mydla jeszcze luz zostal
Ale odpalilem i wszystko ok wkrotce bede patrzyl co sie stalo.
Po krotkiej konsultacji na GG ze Smirnoff`em mam nowe pomysly na zlokalizowanie usterki ale na pewno skrzynie (ASB) bede darl – reszte i tak zobacze pod spodem – o ile cos dojrze
pozdrawiam
Oczywiscie wszyscy zadowoleni – corka szczegolnie upodobala sobie rybki i koniki
Dzieki serdeczne za wspolnie spedzony dzien w sympatycznym i rewelacyjnym gronie wspanialych ludzi.
Pozdrawiamy wszystkich!
Ze zdjeciami nie bede wychodzil przed orkiestre – relacja poszla do Smirnoff`a a co On z tym zrobi wkrotce zobaczycie sami
P.S. Juz podczas postoju na parkingu w Biesiadzie zobaczylem niepokojace znaki na bruku (plamy oleju) ale dopiero jak dojechalem do domu to sie przestraszylem – po prostu posucha
Po krotkiej konsultacji na GG ze Smirnoff`em mam nowe pomysly na zlokalizowanie usterki ale na pewno skrzynie (ASB) bede darl – reszte i tak zobacze pod spodem – o ile cos dojrze
pozdrawiam
Wacław Szubert
- Od: 28 sie 2004, 12:33
- Auto: AUDI A6 2.5 TDI QUATRO
Bardzo fajowa relacje, ale i tak nigdy żadna relkacja nie odda klimatu spot
Było po prostu coooooooool
Fajnie było poznać klubowiczów i sympatykow.
szkoda że musiałem wracać na zajęcia na politechnikę.
Ale i tak udało mi się wymienić bardzo wiele opini. Myśle że kolega XXX pomoże mi w niedługim czasie i załatwi drugie serduszko dla mojej madzi.
Bo to co ma niestety mimo remontu niedomaga i gazik tudzież Pb musi popijać olejem.
Pozdrowienia dla wszystkich. Mtaranti
szkoda że musiałem wracać na zajęcia na politechnikę.
Ale i tak udało mi się wymienić bardzo wiele opini. Myśle że kolega XXX pomoże mi w niedługim czasie i załatwi drugie serduszko dla mojej madzi.
Bo to co ma niestety mimo remontu niedomaga i gazik tudzież Pb musi popijać olejem.
Pozdrowienia dla wszystkich. Mtaranti
- Od: 8 lut 2004, 00:15
- Auto: 3 BK 1,6 CITD 119 km
B2500 1997r. 79km
SIGNUM FL 1,9 150km
Po przeczytaniu relacji ze spota
chialbym oficjalnie przeprosic za wprowadzone przez moja Mazdzioche zamiesznie ( a kontkertnie przez to ze boala zly kierunek jazdy ) przez co powstalo niezle zamieszanie z wlasciwym kierunkiem jazdy.
Nastepnym razem przyrzekam ze nie bede juz nic kombinowal i podaze w kierunku wczesniej obranym przez organizatora:)
hehe
Pzdr
Sfoti
chialbym oficjalnie przeprosic za wprowadzone przez moja Mazdzioche zamiesznie ( a kontkertnie przez to ze boala zly kierunek jazdy ) przez co powstalo niezle zamieszanie z wlasciwym kierunkiem jazdy.
Nastepnym razem przyrzekam ze nie bede juz nic kombinowal i podaze w kierunku wczesniej obranym przez organizatora:)
hehe
Pzdr
Sfoti
- Od: 8 sty 2004, 17:31
- Auto: Vw Golf 2 1,6 PN