11-12.09.2004 -Tuning Show w Bydgoszczy
1, 2
Sa male problemy:
1. Samochod musi stac od soboty do niedzieli wiec nie wiem czy moge sobie na to pozwolic
2. Moze bede sie wystawial z firma ktora montowala mi ospojlerowanie
3. Moze bede sie wystawial z bydgoskim klubem
4. Moze bede sie wystawial w Mazdaspeed
Musze dokladnie wiedziec jak chcecie to zorganizowac
pozdro
1. Samochod musi stac od soboty do niedzieli wiec nie wiem czy moge sobie na to pozwolic
2. Moze bede sie wystawial z firma ktora montowala mi ospojlerowanie
3. Moze bede sie wystawial z bydgoskim klubem
4. Moze bede sie wystawial w Mazdaspeed
Musze dokladnie wiedziec jak chcecie to zorganizowac
pozdro
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
Wyslalem Ci maila z informacja. Gdyby ktos spoza Bydgoszczy zdecydowal sie na odwiedzenie wystawy, Klub dostal informacje o proponowanym noclegu: hotel Agat przy ul. Ludwikowo, pokoje z łazienkami i TV, nowy obiekt, 1 os. – 70,00 pln, 2 os. – 80.00 pln, 3 os. – 120.00 pln, 4 os. – 160,00 pln. Strona internetowa www.agat.bydgoszcz.pl
DO POZOSTALYCH
!!
Klub bedzie mogl wystawic 3 samochody a nie widze wbytnio zainteresowania
!!
Moze jak obiecam Wam duza impreze na koniec dnia na ktorej sie duuzooo pije to sie zdecydujecie przyjechac
?? hehehe
Noclegi w BDG sa naprawde tanie wiec moglibyscie sie poswiecic
Sam sie nie wystawie ale jak jeszcze ktos sie zdecyduje przyjechac Mazda to z checia ustawie sie w Mazdaspeed rezygnujac postawienie sie z bydgoskim klubem GTDevils.
Czekam na Wasze decyzje

Klub bedzie mogl wystawic 3 samochody a nie widze wbytnio zainteresowania

Moze jak obiecam Wam duza impreze na koniec dnia na ktorej sie duuzooo pije to sie zdecydujecie przyjechac
Noclegi w BDG sa naprawde tanie wiec moglibyscie sie poswiecic
Sam sie nie wystawie ale jak jeszcze ktos sie zdecyduje przyjechac Mazda to z checia ustawie sie w Mazdaspeed rezygnujac postawienie sie z bydgoskim klubem GTDevils.
Czekam na Wasze decyzje
agent napisał(a):Mam mozliwośc wystawienia się tylko w jeden dzień w Sobotę
Kurde wystawiajac sie samochod beedzie mozna odebrac tylko w niedziele po 17stej ;[[[
Nie wykombinujesz niedzieli wolnej dla siebie zeby zostac dwa dni
agent napisał(a):Kurde niebardzo mi to pasuje, zadzwon do mnie 501157026 a wogole jak to wygląda w oc z sobot na niedzielę ? autem niemozna wyjechać ?
No niestety autem mozna wyjechac dopiero w niedziele po 17 godzinie. W Luczniczce samochodow pilnuja ochroniarze wiec nie ma sie co martwic
Ja wstawiam Bestie o 8 rano w sobote i dopiero w niedzieel odbieram bo niestety mozliwosci wyjazdu nie bedzie. Fure mozna zamknac i pojsc zwiedzac BDG
Jesli nie bedziesz mogl wykombinowac niedzieli to zapraszam na sama sobote bedzie duzo atrakcji w ktorych mozesz wziac udzial jesli sie nie wystawisz w srodku.
Zadzwonie do Ciebie we wtorek albo w srode w poludnie to pogadamy ale uratuj klub i zdecyduj sie na tani nocleg i zostan do niedzieli. Jesli bedziesz potrzebowal pomocy to pamietaj ze ja jestem MIEJSCOWY i cos razem POSZUKAMY I WYKOMBINUJEMY
Pozdro
W sobote jak najbardziej jestem dyspozycyjny, ale w niedziele niestety niebardzo. Po krótkiej rozmowie telefonicznej dowiedziałem się że problem jest w tym że można tam wjechać w sobote rano a wyjechac można dopiero w niedzielę po 18
i tu jest lipa.
Jak wygląda ewentualny nocleg jest jakiś organizowany, czy na własnę rękę ? i gdzie ? coś ktoś wie ? za ile ?
Jak wygląda ewentualny nocleg jest jakiś organizowany, czy na własnę rękę ? i gdzie ? coś ktoś wie ? za ile ?
- Od: 30 kwi 2004, 18:16
- Auto: Mitsubishi Galant 2,4 GDI
agent napisał(a):Jak wygląda ewentualny nocleg jest jakiś organizowany, czy na własnę rękę ? i gdzie ? coś ktoś wie ? za ile ?
Jutro sie dowiem wiecej na temat noclegow.Jesli na wlasna reke to podzwonie i znajde jakis tanie spanie
pozdrawiam
sorki Panie i Panowie, ze dopiero sie wlaczam do dysputy, ale niestety bylem kilka dni odciety od sieci – nowa praca i brak mozliwosci w miedzyczasie. Ale jak byscie potrzebowali jakies namiary na noclegi to moge podzwonic i popytac. Dajcie znac prosze, bo jutro bede online jakos od 9 do 14. A co do wystawy to mam zamiar sie pojawic, mam nadzieje, ze przy okazji bedzie mozliwosc poznania ekipy z forum – przynajmniej czesci.
pozdro i dajcie znac, jakby co to na priva i podam moj nr na kom i bedziemy cos organizowali, albo email (marcin@spg.pl).
pozdro i dajcie znac, jakby co to na priva i podam moj nr na kom i bedziemy cos organizowali, albo email (marcin@spg.pl).
karaś napisał(a):sorki Panie i Panowie, ze dopiero sie wlaczam do dysputy, ale niestety bylem kilka dni odciety od sieci – nowa praca i brak mozliwosci w miedzyczasie. Ale jak byscie potrzebowali jakies namiary na noclegi to moge podzwonic i popytac. Dajcie znac prosze, bo jutro bede online jakos od 9 do 14. A co do wystawy to mam zamiar sie pojawic, mam nadzieje, ze przy okazji bedzie mozliwosc poznania ekipy z forum – przynajmniej czesci.
Spoko spoko
Juz jest wszystko dopiete na ostatni guzik
Brawa duze dla Agenta za to ze jednak zdecydowal sie pojawic na impreze i bedzie z nami godnie reprezentowal klub przez cale dwa dni
Karas wpadnij porozmawiac bedziemy tam prawie cala sobote i cala niedziele. Ja na czolep ostaram sobie wytatuowac napis RULES

Impreza udała się super, naprawde było co pooglądać, podotykać i wogóle.
Rules i Karaś wielkie podziękowania dla nich za zaangarzowanie i poswiecenie dużej ilości czasu.
Sporo włozyliśmy wspólnie serca w pokazywanie i omawianie tego co najleprze w mazdach, co sie dzieje w klubie, ogolnie w światku mazdy.
Specjalne podziękowania dla Karasia za nocleg.
No i kilka słów do innych szanownych kolegów którzy niestety dali ciała i nieprzyjechali nawet popatrzeć , odwiedzić reprezentację klubu
no cóż szkoda.
Foto relacja dostępna jst pod adresem [url] www.witnet.gda.pl/~mazda/Luczniczka
Rules i Karaś wielkie podziękowania dla nich za zaangarzowanie i poswiecenie dużej ilości czasu.
Sporo włozyliśmy wspólnie serca w pokazywanie i omawianie tego co najleprze w mazdach, co sie dzieje w klubie, ogolnie w światku mazdy.
Specjalne podziękowania dla Karasia za nocleg.
No i kilka słów do innych szanownych kolegów którzy niestety dali ciała i nieprzyjechali nawet popatrzeć , odwiedzić reprezentację klubu
Foto relacja dostępna jst pod adresem [url] www.witnet.gda.pl/~mazda/Luczniczka
- Od: 30 kwi 2004, 18:16
- Auto: Mitsubishi Galant 2,4 GDI
1, 2