Jakby cuś to postarajcie się dojechać wcześniej, bo trzeba będzie w sobotę wstać dosyć wcześnie...
tutaj jest problem po mojej stronie
ps. myslalam ze juz sie załamałes ze tyle osób jest chetnych
www.mazdaspeed.pl
Jakby cuś to postarajcie się dojechać wcześniej, bo trzeba będzie w sobotę wstać dosyć wcześnie...
Porek napisał(a):Taaaa jasne, wiemy o co ci chodzi Aczkolwiek, trzeba przyznać, że zawsze pięknie zakamuflujesz swoje zamiary
abdul69 napisał(a):Do ludzisków ze okolic Katowic gdzie się w końcu spotykamy Go sport czy Real przy mercedesie w sosnowcu w sumie bliżej jest z Reala na trase
druga sprawa o której robimy zbiórke
Pisać mi tu szybciutko
Loczek napisał(a):kto bierze ze soba grila
alartus napisał(a):na częstochowę na orlenie powinniśmy być na 7,55
Marcino napisał(a):Z wielkim żalem zawiadamiam że jestem zmuszony do dezercji
Proszę o wykreślenie z listy uczestników
Porek napisał(a):Mam prośbę, jeśli ktoś z kolegów wybierających się na zlot posiada podstawową wiedzę z zakresu elektryki/caraudio i ma możliwość zabrania ze sobą lutownicy i jakiegoś miernika uniwersalnego oraz odrobiny czasu i chęci aby podłączyć głośniki w mojej maździe jak należy byłbym wdzięczny. Dokładniej problem jaki mnie nęka opisałem TUTAJ. Z góry dzięki, dla osoby, która zwycięży w konkurencji reanimacji nagłośnienia w moim Heblu przewidziana złocista nagroda w szklanej butelce i honorowy tytuł: 'Prywatny Bohater Porka'![]()
Pozdrawiam, Mateusz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości