anonimka napisał(a):ja moge ze swoimi nogami tam wjechac
jeśli depilację nazywasz tuningiem to ok

www.mazdaspeed.pl
Piotrek napisał(a):moze byc ciekawie
a jak Winet tam wjedzie z...
...no z tym, co sie tak przechwalal
Boris86 napisał(a):Pytanie nr.1. ... czy na I runde Drift Cup'u w niedziele też jedziecie
Boris86 napisał(a):Ja jade... Bedzie przedstawiceilstwo Łodzi
I z klubem lub bez wjeżdzam na teren bo mam nadzieje, ze tak jak w zeszłym sezonie bedzie konkursik na najwiekszą glebe. A mam ochote powalczyć i przywieść pucharek z Polskiej stolicy stylingu do Łodzi:)
Boris86 napisał(a):Pytanie nr.1. ... czy na I runde Drift Cup'u w niedziele też jedziecie
GRU napisał(a):mocno pochlejemy w sobote to w niedziele ciezko
Piotruś napisał(a): ło ło ło Borys dawaj coś więcej, gdzie, o której, co i jak, może będę "musiał" urwać się z Calibry
anonimka napisał(a):<dupa> a nie facet.....
Winetou napisał(a):Piotruś napisał(a): ło ło ło Borys dawaj coś więcej, gdzie, o której, co i jak, może będę "musiał" urwać się z Calibry
tak nas lubisz ? jak nie wiedziałeś, że boris przyjedzie to nas zlałeś a nagle możesz się urwaćwalę oficjalnego focha
GRU napisał(a):rezerwacje zrobisz??
Nie ma najmniejszego problemu… mogą wjechać wszystkie auta i proszę się o to nie martwić.
Piotruś napisał(a):ło ło ło Borys dawaj coś więcej, gdzie, o której, co i jak, może będę "musiał" urwać się z Calibry zeby
GRU napisał(a):winet a balujemy cos po zakonczeniu ist?
Winetou napisał(a):no pewnie że balujemy – tradycyjnie alibi
Winetou napisał(a):wjeżdżamy całym klubem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości