Regionalny Zlot Zimowy MazdaSpeed Poznań 10-11 marca 2007
jacobs fajotata. Wynik jest jaki jest z powodu doliczanych karnych sekund za skoszone słupki. Ja ze swojej strony na obronę fajotaty mogę tylko powiedzieć, że byłem w środku w tym samochodzie i on jest po prostu za duży na tą trasę – była naprawdę bardzo ciężka.
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
witam i pozdrawiam wszystkich ze zlotu
szkoda że musiałem tak szybko uciekać – siła wyższa
no
i eszcze dodawali 5 sekund kary za każdy dotknięty pachołek ( przecież nie widziałem co się dzieje za mną
)
tor był krótki kręty i było mokro
na pocieszenie dodam iż wrcając bujłem swoją do 242, może by poszła trochę więcej ale TIRy zajeżdzały mi drogę
szkoda że musiałem tak szybko uciekać – siła wyższa
Winetou napisał(a):szystkie te auta są bardzo długie – po prostu się nie mieściły w zakrętach
no
i eszcze dodawali 5 sekund kary za każdy dotknięty pachołek ( przecież nie widziałem co się dzieje za mną
tor był krótki kręty i było mokro
na pocieszenie dodam iż wrcając bujłem swoją do 242, może by poszła trochę więcej ale TIRy zajeżdzały mi drogę

Ostatnio edytowano 11 mar 2007, 18:59 przez ZK33, łącznie edytowano 1 raz

- Od: 11 lip 2004, 19:42
- Auto: CX 9
zlocik z pewnoscia bardzo udany, wypadaloby podziekowac organizatorom za sprawny przebieg imprezy oraz za caly trud jaki wlozyli w ten zlocik. naprawde bylo godnie, autek sporo, jedynie pogoda do
ale za to pretensji miec nie mozna.
do zobaczenia na kolejnych imprezach
ale za to pretensji miec nie mozna.
do zobaczenia na kolejnych imprezach
A ja musze powiedziec ze jest mi bardzo przykro ze sie nie zalapalem,czekalem od dawna na zlocik tak blisko mnie i nie wyszlo.
w sobote nie dostalem wolnego i musialem wku...siedziec w robocie
a w niedziele jak sie pojawilem to na stadionie nikogo juz nie bylo..
trudno,moze nastepnym razem.pozdro
a w niedziele jak sie pojawilem to na stadionie nikogo juz nie bylo.. 
- Od: 22 wrz 2004, 11:54
- Auto: mazda 323f bg 1992 1.6 16v
A ja korzystając z okazji chciałbym w imieniu całego regionu podziękować SimoneuSowi za czas który poświęcił dla klubu w czasie jego PR'owania. Choć wiem, że nigdy mu nie dorównam mam nadzieję, że będę godnym następcą i oczywiście liczę na jego pomoc i doświadczenie. Dziękuję też za przywiezienie sprzętu na ten zlot, dzięki któremu mogliśmy zorganizować slalom 

Ja proponuje podac wyniki najlepszych okrazen ze wszystkich prob
Te srednie wyniki mi sie nie podobaja 

- Od: 4 sty 2007, 17:31
JA też byłem w środku i te wspomaganie po prostu jest do pupy....
Ale najbardziej mi sie ten szczał ze sprzęgła podobał i mały drift i chyba to jest jedyna taktyka na to żebyśmy sie zmieścili pomiędzy tymi słupkami jakiś miesiąc i wyćwiczone do perfekcji by było
bo narazie za jednym driftem 2 słupki poszły z czego jeden został <lol2>
I podziękowania dla simoneusa
Ale najbardziej mi sie ten szczał ze sprzęgła podobał i mały drift i chyba to jest jedyna taktyka na to żebyśmy sie zmieścili pomiędzy tymi słupkami jakiś miesiąc i wyćwiczone do perfekcji by było
I podziękowania dla simoneusa
Ostatnio edytowano 11 mar 2007, 21:26 przez Faja, łącznie edytowano 1 raz
Zoom-Zoom!
Troll Bagienny jak brii dotrze do domu i tu zajrzy to może wrzuci. Ja niestety nie mam tych wyników, ale poniekąd się zgadzam, że trudno porównywać Twoje czasy w sytuacji kiedy zaliczyłeś 10 przejazdów do osoby która jechała łącznie 2 razy
Chętnie bym napisał (myślę, że jutro), ale nie mam listy osób które były obecne
Prośba do wszystkich – chętnie przyjąłbym wszelkie możliwe zdjęcia najlepiej w dużej rozdzielczości. Jeśli macie możliwość spakować je zipem i podesłać do mnie w jakiejś postaci albo wystawić do ściągnięcia na jakimś rapidshare byłbym bardzo wdzięczny
Piotrek napisał(a):Winet, to teraz relacja
Chętnie bym napisał (myślę, że jutro), ale nie mam listy osób które były obecne
Prośba do wszystkich – chętnie przyjąłbym wszelkie możliwe zdjęcia najlepiej w dużej rozdzielczości. Jeśli macie możliwość spakować je zipem i podesłać do mnie w jakiejś postaci albo wystawić do ściągnięcia na jakimś rapidshare byłbym bardzo wdzięczny

Nie no ja sie nie spieram ze trudno to porownac i jest jak jest
... Z tego co slyszalem to wszystkie czasy mialem bardzo rowne tzn 45 sekund + 15 sekund kary (za 3 slupki) co dawalo az 60 sekund. Wiem ze najlepszy czas jaki mialem to bylo 45:24 (bez stracenia slupka) i to mnie cieszy
Najgorsze jest to, ze w jednym przejezdzie gdyby nie jeden slupek to bym mial ponizej 45 sekund
... Z tego co slyszalem to wszystkie czasy mialem bardzo rowne tzn 45 sekund + 15 sekund kary (za 3 slupki) co dawalo az 60 sekund. Wiem ze najlepszy czas jaki mialem to bylo 45:24 (bez stracenia slupka) i to mnie cieszy Najgorsze jest to, ze w jednym przejezdzie gdyby nie jeden slupek to bym mial ponizej 45 sekund
Ostatnio edytowano 11 mar 2007, 21:36 przez Troll Bagienny, łącznie edytowano 2 razy

- Od: 4 sty 2007, 17:31