Dzisiaj siedząc ze znajomymi w lokalu wpadliśmy na pomysł że fajnie by było gdyby zorganizować jakiś kulig, wypad w teren w okolice Bełchatowa (powtórka z ubiegłego roku z )
Wstępnie myśleliśmy o sobocie tj. 03/02/07 ewentualnie 10/02/07 – spotkanie o godz. 12 na placu narutowicza, szybkie zapoznanie kto się jeszcze nie zna i w podróż w okolice górki kamieńsk, być może jeśli sie uda wjechać na zwały to również(wyślemy na zwiady Pablo – zorientuje się jak sytuacja na zwałach czy przednio jak i tylnio napędówki dadzą sobie rade), wygłupy na śniegu, kulig (sanki kto ma niech bierze) ... coś jeszcze w trakcie się wymyśli – późnym popołudniem jakieś ciepłe jedzonko, dla spragnionych piwko (coby przyjezdni nie wracali po nocy do domków)
W tej chwili większość dróg jest słabo przejezdna, więc orientacyjnie chciałbym się dowiedzieć ile osób byłoby chętnych na takie spotkanie i wtedy podejmiemy decyzje czy spot dojdzie do skutku.
Pozdrawiam Misiek!
Spot w Bełchatowie
Strona 1 z 1
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
drof napisał(a):tylko te okolice , czy inne tez ?
Sławku oczywiście że inne też, jak najbardziej – ale patrząc na warunki pogodowe jakie mamy na dzień dzisiejszy podróż ponad 100km w jedną strone byłaby nieciekawa ... jakiś nocleg by się przydało zorganizować jeśli byłoby troche chętnych.
Co do terminu – wypowiadajcie się komu który z dwóch by odpowiadał bardziej.
Będe się konsultował z Pablo na temat atrakcji, i ewentualnego załatwienia noclegu ...
Sławku w tej chwili temat założyłem żeby zobaczyć czy w ogóle byłby ktoś chętny, jeśli bedzie mało chętnych, albo wcale bo i tak może byc to odczekamy żeby pogoda się nieco poprawiła i wtedy się zorganizuje jakiś wypadzik poza miasto – grill, zabawa itp.
drof napisał(a):hehe co tak oficjalnie
a nie wiem, jakoś tak ...
ide do kąta przemyśleć moje złe zachowanie
od tej pory będzie nieoficjalnie ... drof
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
brii – jak narazie jest bardzo małe zainteresowanie więc chyba trzeba poczekać na lepszą pogode ... wtedy wspólnymi siłami regionu spróbujemy coś może nawet 2 dniowego zorganizować ?
drof napisał(a):misiek , moj brachol byl u was na stoku w niedziele i mowil ze calkiem fajnie.
ale mial pecha zgubil komorke
drof – na stoku jest całkiem sympatycznie, pod warunkiem że ktoś ma pojęcie o jeździe na nartach czy snowboard'zie bo jest również odgrodzony tor dla wariatów saneczkowych
Też byłem w niedziele na stok'u ze znajomymi około godz. 20:00
Z powodu komórki bardzo mi przykro, ale nic nie moge poradzić
Misiek-Bełchatów napisał(a):Też byłem w niedziele na stok'u ze znajomymi około godz. 20:00
to malo co a bysmy sie spotkali
Misiek-Bełchatów napisał(a):Z powodu komórki bardzo mi przykro, ale nic nie moge poradzić
luzik ,jak gamon to zgubil

ale ktos ja znalazl bo szybko zostala wylaczona
- Od: 29 maja 2005, 23:38
- Auto: rozne
Strona 1 z 1