BIAŁYSTOK | 18 lutego (niedziela), g. 11
Witajcie,
zapraszam wszystkich Mazdziarzy z Podlasia na motoryzacyjne pogaduchy w Białymstoku.
Spotykamy sie w niedziele 18 lutego o godzinie 11 na placu przy pomniku za giełdą samochodową, gdzie we wrzesniu ubieglego roku robilismy sesje zdjeciowa.
Plan spotkania:
10.30 – zbiorka chetnych pod McD przy Makro
11.00 – spotkanie w wyznaczonym miejscu
14.00 – wspolny wypad do knajpy
Na zlocie czynnosci integracyjne, porady, sesja zdjeciowa, free-style.
Rozesle PW do wszystkich okolicznych Forumowiczow. Prosze o dopisywanie sie do tematu osob obecnych. Do zobaczenia!
W ubieglbym roku wygladalismy tak => http://www.mazdaspeed.pl/christmas/klub ... cje_060924
zapraszam wszystkich Mazdziarzy z Podlasia na motoryzacyjne pogaduchy w Białymstoku.
Spotykamy sie w niedziele 18 lutego o godzinie 11 na placu przy pomniku za giełdą samochodową, gdzie we wrzesniu ubieglego roku robilismy sesje zdjeciowa.
Plan spotkania:
10.30 – zbiorka chetnych pod McD przy Makro
11.00 – spotkanie w wyznaczonym miejscu
14.00 – wspolny wypad do knajpy
Na zlocie czynnosci integracyjne, porady, sesja zdjeciowa, free-style.
Rozesle PW do wszystkich okolicznych Forumowiczow. Prosze o dopisywanie sie do tematu osob obecnych. Do zobaczenia!
W ubieglbym roku wygladalismy tak => http://www.mazdaspeed.pl/christmas/klub ... cje_060924
Ostatnio edytowano 14 lut 2007, 20:42 przez Globy, łącznie edytowano 1 raz
Ja również postaram się wpaść, ale raczej od razu na lotnisko.
Ostatnio edytowano 15 lut 2007, 09:56 przez Pawko_6, łącznie edytowano 1 raz

- Od: 5 gru 2003, 15:25
- Auto: Mazda6 GJ SkyActiv-G 2.5 '15 SkyPassion
CX-7 Sport EU powered by DISI-tune
Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02
Coś nam temat ucichł, będzie nas tylko 4

Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02
Witam. To w takim razie i ja się pojawię. A te PW to naprawdę by się przydało bo jakoś mało białostoczan zagląda na forum, a tym bardziej w spotkania klubowe. Coś mnie tknęło dziś i zajrzałem
. Globy jesli masz możliwośsc rozesłać PW automatycznie to już najwyzsza pora, bo do tej pory robiłem to ręcznie
.

nor napisał(a):Globy jesli masz możliwośsc rozesłać PW automatycznie to już najwyzsza pora, bo do tej pory robiłem to ręcznie
Wlasnie nie mam i zrobie to dopiero dzisiaj, bo skonczylem sesje
Musze Was przeprosic, bo wlasnie wyskoczyl mi wazny powod osobisty i nie bede na spocie w niedziele. Mam jednak nadzieje, ze spotkanie odbedzie sie normalnie i nie dacie plamy! Obiecuje zwolac kolejny zlot, jak tylko nastanie wiosna, ech... PW rozeslane.
Gdyby ktoś miał ochotę wybrać się w podróż, ale za to zmienić region, poznać innych i dobrze pobawić to zapraszam http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=31533
Globy – Ty oczywiście jesteś wykluczony
Globy – Ty oczywiście jesteś wykluczony

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Osobiście uważam, że godzina 11 to troche za wcześnie ze względu na giełdę ciężko będzie się przepchać pod ołtarz, skoro nie będzie Globego to może przesunąć spotkanie chociaż o godzinke, co o tym sądzicie?

Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02
Pawko_6 napisał(a):Osobiście uważam, że godzina 11 to troche za wcześnie ze względu na giełdę ciężko będzie się przepchać pod ołtarz, skoro nie będzie Globego to może przesunąć spotkanie chociaż o godzinke, co o tym sądzicie?
Chyba troszkę za późno na takie przesunięcie, bo pewnie wszyscy i tak się o nim nie dowiedzą. Zawsze można jeszcze po drodze, zajechać na pamiątkowe zdjęcie pod pałac Branickich, i wtedy dopiero na 12 będziemy na giełdzie
gadula88 napisał(a):zajechać na pamiątkowe zdjęcie pod pałac Branickich
Tylko że część Mazdowiczów jedzie od razu na lotnisko, poza tym nie wiadomo czy pod pałac można wjechać bez problemów?

Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02
Czyli z godziną się już nic raczej nie da zrobić. O 11 giełda się już rozjeżdża, więc trochę miejsca napewno gdzieś sie znajdzie. A pałac to by był najmniejszy problem ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dla mnie pasuje tak jak piszecie i 12sta, ale jednak faktycznie lepiej o 11stej bo część może przyjechać i pojechać jak reszty nie bedzie. A tak przy okazji to proszę się nie śmiać z moich kół, heheheh, jak bedę.
EDIT: moze ktoś jest chętny na ściemniacze oświetlenia kabiny? Opisane w dziale elektronika. Cena będzie bardzo niska
tylko muszę wiedzieć, to zrobię kilka na niedzielę 
EDIT: moze ktoś jest chętny na ściemniacze oświetlenia kabiny? Opisane w dziale elektronika. Cena będzie bardzo niska
- Od: 22 kwi 2006, 20:18
- Auto: M6 2.3 Sport