Tylko mi nie uciekać zaraz o 11:00 spod GoSport
Śląsk – Spot Zimowy – fotki od 5 strony
Zastanawiam się – korci mnie strasznie przejechać się, bo drogi są suchutkie 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Również jestem – piszę jednym palcem, bo reszta jeszcze nie odmarzła ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Bardzo dziękuje wszystkim za przybycie. Cieszę się również że nasze grono się powiększa.
brii motorek extra, ale naprawde szalony jesteś. Mam nadzieje że nie przeziębiłeś się. Ja tylko te 3-4 kółka po parkingu zrobiłem i już mi ręce odpadały.
Zbieram na moto
Fotek nie zrobiłem dużo, wrzucam co mam

brii napisał(a):piszę jednym palcem, bo reszta jeszcze nie odmarzła
brii motorek extra, ale naprawde szalony jesteś. Mam nadzieje że nie przeziębiłeś się. Ja tylko te 3-4 kółka po parkingu zrobiłem i już mi ręce odpadały.
Zbieram na moto
Fotek nie zrobiłem dużo, wrzucam co mam

- Od: 16 cze 2005, 10:55
Ja też wraz z przyszłą żona dotarłem do domu i jestem w trakcie przerabiania filmika jak tylko będzie wrzuce na rapida do zassania pozdro fajnie było i do nastepnego już nie moge się doczekać
Brii ciepła herbatka z prądem cie rozgrzeje
Brii ciepła herbatka z prądem cie rozgrzeje
www.BBTel.pl
porek dg napisał(a):o zacieśnianiu (dosłownie) więzów męsko-męskiej przyjaźni

Do zobaczenia na następnym zlocie
Kurcze chciałem jechać do knajpy ale corke mam chorą i żona dzwoniła mi w drodze że musimy jechać do lekarza bo ma gorączke. Szkoda. Nastepnym razem do knajpki tez pojade.
Zlocik fajny ale zimny. Aż mi slina w ustach mrzymarzła.
A tak na koniec to chciałem pozdrowić wszytskich którzy rozmawiali o policji.
Koło was stał policjant z krwi i kości
Zlocik fajny ale zimny. Aż mi slina w ustach mrzymarzła.
A tak na koniec to chciałem pozdrowić wszytskich którzy rozmawiali o policji.
Koło was stał policjant z krwi i kości

- Od: 28 gru 2006, 00:33
- Auto: Mazda 323F 95r
Tak z ciekawości – drogówka, prewencja czy coś innego??
Mam nadzieję, że mnie nie będziesz kablował
Mam nadzieję, że mnie nie będziesz kablował
wszystko nagrałem i do samej warszawy zawioze nagarnia.
Nie martw się nie takich ludzi się zna i nie takie rzeczy robią i jeszcze żyją i dalej jeżdzą
Żebyś ty wiedział ilu policjantów ma motocykle, i jakoś sobie nie przypominam aby zakładali tablice rej
Nie martw się nie takich ludzi się zna i nie takie rzeczy robią i jeszcze żyją i dalej jeżdzą
Żebyś ty wiedział ilu policjantów ma motocykle, i jakoś sobie nie przypominam aby zakładali tablice rej
Ostatnio edytowano 4 lut 2007, 18:17 przez wahstiel, łącznie edytowano 3 razy
- Od: 28 gru 2006, 00:33
- Auto: Mazda 323F 95r