Spotkania MazdaSpeed w Krakowie
Reeddoo, w Twoich ustach świąteczne życzenia nabierają szczególnego znaczenia
dzięki i wzajemnie.
moja mazda nie widziala od trzech lat mechanika, bo sam przy niej robie 
- Od: 27 lis 2005, 21:39
- Auto: mazda 929 S 3.0 V6 24V DOHC
piotrek929 no widzisz czyli nie jestem wojek samo zło!!kurdem co to za swieta bez sniegu szkoda:(zycze wam i sobie tesh by nasze mazdy jezdziły do konca swiata i jeden dzien dłuzej:)
Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)
- Od: 29 cze 2004, 12:09
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.
ja też życzę wam wszystkiego najlpeszego na te święta
Cobra super to wymyśliłeś
:D
pozdrawiam wszystkich!!!!!!11
cobra napisał(a): wykasowania dotychczasowych punktów otrzymanych od zazdrośników którzy jeżdża tylko volkswagenami![]()
Cobra super to wymyśliłeś
pozdrawiam wszystkich!!!!!!11
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 23 sie 2006, 13:53
- Auto: mazda 323 f 1.8 16v
A ja zycze nie tylko Wam obzarstwa na Swieta, ale rowniez Waszym Mazda zeby polykaly wszelkie zakrety bez grymasow;)
pozdrowionka i Szczesliwego Nowego Roku! cu na spocie 7 stycznia ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Gość
Hello to kiedy spocik? polecam faktycznie niedzielę ale na opolskiej, byłem – widziałem i fajna zabawa, są też spotkania hondziarzy w plazie, podajcie jakiś termin i może faktycznie się spotkamy a i ja "świerzak" miał bym pare... dziesiąt pytań:)
Wesołych świąt!
Wesołych świąt!
- Od: 29 paź 2006, 11:00
- Auto: 323f BG EXTRA 1992 1.8 SOHC
no to co, siodmego? zgłąszajcie się zeby do piątku bylo wiadomo kto będzie. spotkanie w poludnie ( chyba że ktoś ma wizytę duszpaterską), a co do miejsca, to gdzie wolicie?zakopianka czy opolska?
ja proponuje pod Geantem przy Opolskiej! Powod: jezli nie daj Boze zacznie padac mamy parking pietrowy z zadaszeniem!:)
CU w poludnie na parkingu po stronie stacji BP! ja i kolega Toyota Celica bedziemy na pewno!:)
CU w poludnie na parkingu po stronie stacji BP! ja i kolega Toyota Celica bedziemy na pewno!:)
-
Gość
ktoś jeszcze?
no właśnie, gdzie ten Geant?
Stara nazwa trzy pasmówy przed Geantem to Opolska,teraz to Wislicka i tak jakos zawsze wygodniej mi bylo mowic od tej strony
– ale tak, zgadza sie pod Geantem na Bora-Komorowskiego 

-
Gość
Hej ja jestem nowy ale chetnie bym sie wybral swojom Madziom, tylko czy rzeczywiscie przy geancie na bora?? (zajecia na uczelni przepadna...trudno...) 

- Od: 28 gru 2006, 19:54
- Auto: Były:
Mazda 626 Cronos 2.0 16V '95 LPG BRC24,Mazda Xedos 9 2,5 KL A/T '94 LPG BRC56 :(
Jest
Honda Stream 2.0 iVTEC '01 BRC24
Ponizej zamieszczam mapke lokalizacji spotu
zaznaczone krzyzykiem, od Centrum nalezy skrecic w lewo miedzy Obi a Geant i potem wzdluz Geant do konca, od Huty wjazd od ulicy lub przez BP, od Dobrego Pastrza w dol do Multikina i przy BP na rondku w prawo i powinno nas byc widac, jak bedzie padac to na przeciw tej lokalizacji jest wjazd na parking wielopoziomowy

zaznaczone krzyzykiem, od Centrum nalezy skrecic w lewo miedzy Obi a Geant i potem wzdluz Geant do konca, od Huty wjazd od ulicy lub przez BP, od Dobrego Pastrza w dol do Multikina i przy BP na rondku w prawo i powinno nas byc widac, jak bedzie padac to na przeciw tej lokalizacji jest wjazd na parking wielopoziomowy
Ostatnio edytowano 7 sty 2007, 11:43 przez jazzzy, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 31 sty 2006, 00:43
Od zaprzyjaznionego pasionata Toyot Celic slyszalem ze udalo mu sie kilku przedstawicieli swojej marki na Nasz spot zorgaznizowac – wiec mozna by rzec ze bedzie to "Kitajski" zlot, nie tylko Mazd
cu jutro w samo poludnie!
ps.jesli zacznie padac to wbijemy sie na parking pietrowy Geanta – na najwyzsze pieterko

ps.jesli zacznie padac to wbijemy sie na parking pietrowy Geanta – na najwyzsze pieterko
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Gość
Hwarang napisał(a):Od zaprzyjaznionego pasionata Toyot Celic slyszalem ze udalo mu sie kilku przedstawicieli swojej marki na Nasz spot zorgaznizowac – wiec mozna by rzec ze bedzie to "Kitajski" zlot, nie tylko Mazdcu jutro w samo poludnie!
ps.jesli zacznie padac to wbijemy sie na parking pietrowy Geanta – na najwyzsze pieterko![]()
czyli dzisiaj gdy strażak da sygnał na wiezy mariackiej.
- Od: 6 mar 2006, 20:40
- Auto: 626 GE 1,8 16v benzyna
jeśli będzie padać to czekamy na maruderów ten studencki kwadrans na zewnątrz a potem się wbijamy na podziemny,
to był tylko taki, modny w ostatnim okresie, skrót myślowy piotrka 929
Sądzę panowie, że od dzisiaj nie będziemy rozdrabniac się na rozmaitych stronach i poruszane tu sprawy bedziemy ustalac na nowo załozonym przez jazzzy – ego forum. Czyli ta stronka...cześć jej pamięci.
- Od: 6 mar 2006, 20:40
- Auto: 626 GE 1,8 16v benzyna