Spotkania MazdaSpeed w Krakowie
Chyba juz jest spokojniej, wiec mozna powrocic do tematu spotkan
Przepraszam za obraze Pana Grota (Roweckiego)
i ponawiam pytanie czy odpowiada lokalizacja Tesco?
Zdaje sobie sprawe, ze wiekszosc preferuje weekendy, ale srodek tygodnia tez nie jest zly.
Pozdrawiam serdecznie!
Przepraszam za obraze Pana Grota (Roweckiego)
Zdaje sobie sprawe, ze wiekszosc preferuje weekendy, ale srodek tygodnia tez nie jest zly.
Pozdrawiam serdecznie!
- Od: 16 sty 2005, 17:10
- Auto: 626 1.8 GF FP
Redoo napisał(a):cobra srobra
Redoo napisał(a):niemoto jedna
Redoo napisał(a):studencino marna
Redoo napisał(a):abym cie nie spodkał wiecej
masz racje abys go nie spotkal (z korzyscia dla ciebie ) bo gdyby o mnie ktos tak napisal to uwierz mi klub klubem ale nie potraktowalbym tego jako zart kolezenski a jesli masz takie wtyki to organizuj sobie co tam chcesz ale niekoniecznie musisz mieszac w to nas polaczkow ,bo ja akurat z takim '' swiatowcem '' nie mam ochoty miec nic wspolnego ,a tym bardziej ubolewam ze jestes w tym samym Klubie
przepraszam za to ale tak mnie zabolal brak szacunku dla innych klubowiczow ,ze musialem to napisac
DEVIL
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
- Od: 23 mar 2005, 16:42
- Auto: Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
łojejku co tu się dzieje... Nienawidzę chamstwa, a niektóre posty tutaj poprostu rażą ( chodzi mi o p0osty Redoo) żal....
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 23 sie 2006, 13:53
- Auto: mazda 323 f 1.8 16v
czy aby napewno to REEDO napisał do Cobry takie rzeczy?, nie pasuje mi do niego ten tekst, poza tym, Reedo widzial się z Cobrą, i wie że nie jest studencikiem??
moja mazda nie widziala od trzech lat mechanika, bo sam przy niej robie 
- Od: 27 lis 2005, 21:39
- Auto: mazda 929 S 3.0 V6 24V DOHC
Piotrus, szkoda czasu na wczytywanie. Rownie dobrze ten temat moglby zaczac swoje istnienie od poczatku.
Ja mysle, ze zawsze mozna dojsc do porozumienia i mam nadzieje, ze Redoo nie dostal bana (kazdy ma chwile slabosci). Prowodyr potyczek nie byl lepszy, ale to pozostawie bez komentarza!
Temat nie jest o ludziach i zachowaniach, ale o spotkaniach wiec roztrzasac nie ma potrzeby
Ja mysle, ze zawsze mozna dojsc do porozumienia i mam nadzieje, ze Redoo nie dostal bana (kazdy ma chwile slabosci). Prowodyr potyczek nie byl lepszy, ale to pozostawie bez komentarza!
Temat nie jest o ludziach i zachowaniach, ale o spotkaniach wiec roztrzasac nie ma potrzeby

- Od: 16 sty 2005, 17:10
- Auto: 626 1.8 GF FP
to ja proponuję spotkania cykliczne , raz w miesiącu( na początek) w pierwszym tygodniu każdego miesiaca.
wolicie? dzień powszedni czy weekendy?
niech sie kazdy wypowie i wtedy zaczniemy spotkania z nowym rokiem w pierwszym tygodniu stycznia, zacznijmy jeszcze raz od początku ( jak para skłoconych kochanków
)
a dziś jest środa... mialo cos być?
wolicie? dzień powszedni czy weekendy?
niech sie kazdy wypowie i wtedy zaczniemy spotkania z nowym rokiem w pierwszym tygodniu stycznia, zacznijmy jeszcze raz od początku ( jak para skłoconych kochanków
a dziś jest środa... mialo cos być?
To ja zaproponuje 7 stycznia niedziela parking Carefour na Zakopiance w okolicach do poludnia np.11:00-12:00? Albo parking Geant na Opolskiej – tam kiedys widzialem jak sie kilka zlotowcow VW Corrado spotkalo a na przeciwko jest stare lotnisko wojskowe na ktorym "podobno" od czasu do czasu wieczorami sa organizowane undergroundy na 1/4 mili
ktos refletkuje?
-
Gość
carefour na zakopiance – jestem za ,w południe, będe
No to pieknie juz jest nas trojka! ja postaram sie jeszcze zorganizowac sobie zaprzyjaznionego posiadacza Toyoty Celica – zeby mi razniej bylo jesli moja ochotniczo nastowiona dwojka ktora tez jest za! nie przybyla, chociaz bede mial do kogo gebe otworzyc 
-
Gość
ee, lepiej żeby nie pisał, nie widziałaś że mu to sprawia ból?
Z okazji nadchodzących Świąt Bożegonarodzenia, wszystkim sympatykom Mazdy składam tą drogą najserdeczniejsze życzenia zdrowia, pomyślności, jak najmniej spotkań z misiami na drogach, wykasowania dotychczasowych punktów otrzymanych od zazdrośników którzy jeżdża tylko volkswagenami
oraz wizyt w serwisach tylko z okazji przedłużenia ważności dowodu rejestracyjnego. Życzenia na Nowy Rok, złożymy sobie, jak sądzę, przy najbliższej okazji (podobno już 7 stycznia). 

- Od: 6 mar 2006, 20:40
- Auto: 626 GE 1,8 16v benzyna
dzięki Cobra, i wzajemnie
a co do misiów, to na spocie przynajmniej jednego zawsze spotkasz
a co do misiów, to na spocie przynajmniej jednego zawsze spotkasz