Moto Tuning Show w Lublinie – może jakiś spocik ??
Strona 1 z 1
Witam Serdecznie
Mam taka propozycję..
W sobote i niedziele tj.9-10 grudnia w Hali Parku Ludowego odbędą się targi Moto Tuning Show !
Może tak wspólnie byśmy się wybrali na taka impreze ?
Poniżej dokładne info. :
Pierwsza edycja targów "Moto Tuning Show" w Lublinie odbędzie się w dniach 9-10 grudnia.
Targi stanowią próbę otwarcia i zaprezentowania możliwości rozwoju tuningu na terenie Lubelszczyzny i regionów Polski Wschodniej. Imprezie towarzyszyć będzie plebiscyt na najlepszego sportowca sportów motorowych Lubelszczyzny. Odbędzie się, organizowana wspólnie z Policją, Strażą Pożarną, Pogotowiem Ratunkowym oraz firmą ubezpieczeniową, akcja "Bezpieczny Tuning". W jej ramach zostaną przedstawione zagadnienia związane z bezpieczeństwem oraz legalnością stosowanych metod tuningowych. Zakres tematyczny targów obejmuje: tuning mechaniczny, tuning optyczny, chip tuning, car audio, specjalistyczne podzespoły tuningowe: felgi, opony, tłumiki, sportowe końcówki układów wydechowych, świece, żarówki i zestawy ksenonowe, folie i lakiery samochodowe, kosmetykę samochodową.
Pozdrawiam
Mam taka propozycję..
W sobote i niedziele tj.9-10 grudnia w Hali Parku Ludowego odbędą się targi Moto Tuning Show !
Może tak wspólnie byśmy się wybrali na taka impreze ?
Poniżej dokładne info. :
Pierwsza edycja targów "Moto Tuning Show" w Lublinie odbędzie się w dniach 9-10 grudnia.
Targi stanowią próbę otwarcia i zaprezentowania możliwości rozwoju tuningu na terenie Lubelszczyzny i regionów Polski Wschodniej. Imprezie towarzyszyć będzie plebiscyt na najlepszego sportowca sportów motorowych Lubelszczyzny. Odbędzie się, organizowana wspólnie z Policją, Strażą Pożarną, Pogotowiem Ratunkowym oraz firmą ubezpieczeniową, akcja "Bezpieczny Tuning". W jej ramach zostaną przedstawione zagadnienia związane z bezpieczeństwem oraz legalnością stosowanych metod tuningowych. Zakres tematyczny targów obejmuje: tuning mechaniczny, tuning optyczny, chip tuning, car audio, specjalistyczne podzespoły tuningowe: felgi, opony, tłumiki, sportowe końcówki układów wydechowych, świece, żarówki i zestawy ksenonowe, folie i lakiery samochodowe, kosmetykę samochodową.
Pozdrawiam
Gosia & Pawełeq
- Od: 12 wrz 2006, 20:58
- Auto: Narazie Opel Kadet E 1.6
wampir napisał(a):Ja dzisiaj jade do Lublina wiec jak cos ustalicie to piknijcie jakiegos smska.Telefon pikam na PW do Rodzyny.Narka
No jasne nie ma sprawy
A Wy kochani piszcie co i jak
Moim zdaniem to moglibyśmy się spotkać tak ok godz.11 na polacu zamkowym i stamtad pojechać do hali przy praku ludowym
pozdrawiam
Gosia & Pawełeq
o cool jestem w sobotę w Lublinie, ale wolny dopiero po 18 
No ja bym sugerowala jednak wyjazd w sobotę tak ok 12.. Moim zdaniem w niedziele może już nie być tego wszystkiego co będzie w sobote, bo zawsze tak jest, że 1 dnia to full wypas a na koniec to coś tam jest ale nie to co dzien wcześniej
Prosiałabym o zdecydowanie się i zdeklarowanie do jutra wieczór ( czyli do piątku ) żeby wszystko elegancko ustalić i w ogóle
pozdrawiam
Prosiałabym o zdecydowanie się i zdeklarowanie do jutra wieczór ( czyli do piątku ) żeby wszystko elegancko ustalić i w ogóle
pozdrawiam
Gosia & Pawełeq
RodzynaLbn napisał(a):
Prosiałabym o zdecydowanie się i zdeklarowanie do jutra wieczór ( czyli do piątku ) żeby wszystko elegancko ustalić i w ogóle![]()
No wsumie ja moge sie na chwile wyrwac bo bede w szkole jutro a pozniej mam wyjazd ale mysle ze znajde chwilke na spotknie z wami
- Od: 11 lip 2006, 08:50
- Auto: BMW E46 320i
Jakieś plany na wieczór sobotni
:D
Ja bede na 100% na miejscu tj tam na hali tak ok godz 11 z kumplem !
Cała impreza odbywa się od godz. 10 do 18 w sobote i niedziele !
Cała impreza odbywa się od godz. 10 do 18 w sobote i niedziele !
Gosia & Pawełeq
Jutro wybieram sie do szkoly do lublina ale moge sie zerwac powiem szczerze ze propozycja baaaardzo ciekawa
hehehe jesli to spotkanie na placu dalej aktualne to prosilbym o sms-ka tak z pol godzinki wczesniej czy ktos sie zjawil itp. to prawdopodobnie wpadne mam bardzo blisko
nr. kom zostawiam Rodzyna na prv 
- Od: 17 kwi 2005, 20:15
- Auto: Renault Master 2.5dCi 120 KM
Słuchajcie,No ja to będę już na miejscu w hali o godzinie 11 !
PLAN IMPREZY
http://www.targi.lublin.pl/index.php?op=tuning
PLAN IMPREZY
http://www.targi.lublin.pl/index.php?op=tuning
Gosia & Pawełeq
Wampir z MarVin ok 12 spotykają sie na placu zamkowym dziś ( sobota) także jak ktoś chce do nich dołączyć to serdeczie zapraszam
Gosia & Pawełeq
Powiem Wam szczerze ze spodziewałam się czegoś lepszego. iiyma ma racje 7 zeta za wejscia + jeszcze 1 pln szatnia to przesada. No ale poszlam,zobaczylkam porobilam zdjecia i jest ok
pozdrawiam
Gosia & Pawełeq
Kamilka & Luki napisał(a):Crimer napisał(a):to może jakieś fotki zapodacie?
No to jedyna nadzieja w RodzynieBo ja niebralem aparatu
http://w8.grono.net/gallery/1987820/4/ <= tutaj jest pare miniaturek od kolegi z furum Tigra Team...
Gosia & Pawełeq
]Powiem tak targi motor show wystawa jakiekolwiek slowo zwiazane z tego typu imprezami nie pasuje do tej "wystawy" to byla jedna wielka porazka nawet za darmo wjazd by sie nie oplacal.. Pierwsza mysl 7 pln. wjazd to pewnie beda jakies ciekawe atrakcje – byly samochodziki zdalnie sterowane i na tym bylby koniec.. Jedna z firm wystawila ciekawe moedle toyota avensis powiem szczerze ciekawie zrobiona oraz misiek carisma zrobiony powiedzmy poprawnie wlasciwie w bardzo podobnym stylu jak avensis niestety z tego co udalo mi sie zauwazyc nie zrobili jeszcze bagaznika no i te felgi nie przyciagaly..
na tym bylby koniec nie liczas nowego seata leona z dobrym naglosnieniem.. Reszta to jakas jedna wielka porazka! rozumiem ze pierwszy raz robili wystawe ale naprawde mogli sie postarac bardziej za te 7 blach bardziej oplacalo sie kupic dwa piwa albo papierosy
Zdjecia mam niewiele bo nie bylo sensu robic no i baterie mi padly
wrzucam na server 
- Od: 17 kwi 2005, 20:15
- Auto: Renault Master 2.5dCi 120 KM
Strona 1 z 1