POZNAŃ 7 października (sobota) – Miałem sen
Laudner kiedy bedzie jakis filmik??widziałem że Twój koles cos kręcił,daj popatrzec
[b]
- Od: 18 sie 2006, 17:10
- Auto: MAZDA 323 F /BG/
sorki Loudner a nie Laudner
Sprzedam tanio komputer ,procesor 2 rdzeniowy/1GB/160HDD/X550 256MB TANIO
- Od: 18 sie 2006, 17:10
- Auto: MAZDA 323 F /BG/
loudner napisał(a):na filmik tez czekam jest u barchola trzba czekac. a z wutem nic sie nie stalo mieko było. była duoa mgła i pola nie widzielm

PS. No faktycznie mgła była straszna

MiHaŁ napisał(a):loudner napisał(a):na filmik tez czekam jest u barchola trzba czekac. a z wutem nic sie nie stalo mieko było. była duoa mgła i pola nie widzielm
no no loudner pisałeś to po spożyciu jakiegoś alko?!?
PS. No faktycznie mgła była straszna![]()
hehehe mgła hehe chyba po piwku w pubie
Przemo & Aga
- Od: 28 sty 2006, 21:59
- Auto: była 323F będzie 6
Loudner jeżeli możesz to wyślij mi filmiki ze zlotu był bym B.Wdzieczny! Szkoda że bylismy z Czołgistą tak kródko z wami w Pubie cóż Lipa:( ale odbijemy sobie to przy następnej okazji. Pozdrawiam wszystkich Dozobaczenia w przyszłym roku.
P.S- Kostek jeżeli możesz to wrzuć mi fotki ze zlotu na mój mail Pozdro ALIEN
P.S- Kostek jeżeli możesz to wrzuć mi fotki ze zlotu na mój mail Pozdro ALIEN
-
Gość

Pytanie do Ciebie loud i do bimba – czy jakieś filmiki są przewidziane?!?
Oby zdążyć przed następnym zlotem, żeby filmiki nie były przeterminowane...
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
Klaniam sie => http://www.mazdaspeed.pl/christmas/klub ... cje_061007 
Globy

Globy Pierwsza klasa relacja
oby takich zlotów więcej i spotkań piwkowych też.
Jeśli dobrze pamiętam to były jakieś pomysły i propozycje organizacji zimowego zlotu (śniegowego), więc jak tylko większy śnieg spadnie to warto by było pomyśleć nad spotkaniem i przetestowaniem zimowych opon (których się właśnie dorobiłem
), można by to zorganizować na placu przy stadionie LECHA co by w dużym śniegu nie narażać się na usterki w drodze do Kąkolewa, a parking LECHA na slalomik wystarczy.
Tymczasem czy ktoś zrobi oficjalną tabelę wyników w podgrupach do1.6 i powyżej?
Pozdrawiam wszystkich
Jeśli dobrze pamiętam to były jakieś pomysły i propozycje organizacji zimowego zlotu (śniegowego), więc jak tylko większy śnieg spadnie to warto by było pomyśleć nad spotkaniem i przetestowaniem zimowych opon (których się właśnie dorobiłem
Tymczasem czy ktoś zrobi oficjalną tabelę wyników w podgrupach do1.6 i powyżej?
Pozdrawiam wszystkich
Przemo & Aga
- Od: 28 sty 2006, 21:59
- Auto: była 323F będzie 6
oto mój mail Kostek "alienno@wp.pl" przeprosiny późno i po robocie byłem jakiej nie pytać heh
Pozdrawiam wszystkich
-
Gość