Co proponujecie ?
Parking przy Multikinie – Gokarty w Gdańsku
Raven napisał(a):obok jest fajny kawałek asfaltu (stary pas startowy),
Raven napisał(a):żeby zdjęcia zrobić.

-
waldii
Michallus napisał(a):Mamy flage (podziękowania dla Wampira i globusa)
Ja tez dzieki za miłe spotkanko w Gdańsku i jak cos polecam sie na przyszłośc, jednak nasz klub jest wielki a ludzie sa zajebisci.Pozdrowionka i do nastepnego.
- Od: 22 wrz 2005, 19:42
- Auto: Mazda 323f 2.0 V6 95"
waldii napisał(a):łoł łoł łołzdjecia???Na pasie?pytajnik? łoł łoł łoł
Fajne zdjecia mozna porobic na pasie nocą. Jednak zdecydowanie lepszym miejsciem do robienia zdjęć będzie parking przy multikinie. (o ile będzie miejsce)
wampir napisał(a):Ja tez dzieki za miłe spotkanko w Gdańsku i jak cos polecam sie na przyszłośc, jednak nasz klub jest wielki a ludzie sa zajebisci.Pozdrowionka i do nastepnego. piwo
Również dzięki i do zobaczenia
Ostatnio edytowano 25 wrz 2006, 23:47 przez Michallus, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 11 lip 2004, 00:08
- Auto: CX-60 MX-5 ND
waldii: tak, zdjęcia, bo na tym pasie, a raczej jego resztce, porozstawiali kwietniki co 100 metrów, więc już nie poszalejesz. A żeby 15 aut sfotografować sensownie to trochę miejsca się przyda, nie uważasz?
Parking przy Multi też ok, przynajmniej oświetlony jest.
Parking przy Multi też ok, przynajmniej oświetlony jest.
- Od: 24 wrz 2006, 15:58
- Auto: BL L6
Witam!! Suuper plan!!! cholerka.. a ja znow bee w robocie
( 30 gramy Footloose w Teatrze Muzycznym,gdzie pracuje na codzien i jestem przybity do konsolety
( Bardzo mi przykro:( chetnie poznalbym paru ciekawych ludzi i maniakuw Magdaleny
Dziekuje za zaproszenie i goraco pozdrawiam!!!!
- Od: 15 cze 2006, 01:01
- Auto: Mazda 626 Coupe 2.2 12V 90r.
Raven napisał(a):Rewelacyjna jest pizzeria Krokodyl na Zaspie
To by było super tez tam byłem braciol mnie tam zaprowadził. Nie ma jak dobże zjeść.
- Od: 24 maja 2005, 14:10
- Auto: MAZDA mx3 BP-T
Czy da rade się jeszcze załapać na to spotkanie?Nie wiem jeszcze jak wyląduje z pracą, ale na chwilę spotkania i poznania się z klubowiczami "mazdy" przy wspólnym stole to będę się starał wdepnąć.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
tcbolo
tcbolo napisał(a): Czy da rade się jeszcze załapać na to spotkanie
Co za pytanie? OCZYWIŚCIE ŻE TAK! Zapraszamy WSZYSTKICH, bez wyjatku...
Heavy napisał(a):chetnie poznalbym paru ciekawych ludzi i maniakuw Magdaleny
suuuper – kolejna coupetka w okolicy (i to nablizszej). Jak zobaczysz niebieska coupe z naklejkami Mazdaspeed na szybie i 3-cim stopem z diodek to trąb i zatrzymuj – z przyjemnościa poznam Mazdowicza z siostrzyczki
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
Raven napisał(a):waldii: tak, zdjęcia
my raczej tam inne rzeczy robimy
Raven napisał(a):na tym pasie, a raczej jego resztce, porozstawiali kwietniki co 100 metrów, więc już nie poszalejesz.
jakos sobie radzimy
Tak czy siak postaram sie wpasc chociaz na 15minut.Moze tesciu sie nie obrazi jak zwine sie na chwilke z jego urodzin
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
waldii
waldii napisał(a):Raven napisał:
waldii: tak, zdjęcia
my raczej tam inne rzeczy robimy język
Raven napisał:
na tym pasie, a raczej jego resztce, porozstawiali kwietniki co 100 metrów, więc już nie poszalejesz.
jakos sobie radzimy oczko

Coś czuje, że tym razemi coś mi odpadnie

- Od: 11 lip 2004, 00:08
- Auto: CX-60 MX-5 ND