Targi Motoryzacyjne w Białymstoku 9-10.09.06r

Postprzez gadula » 9 wrz 2006, 22:52

Dzisiaj z ciekawości zajechałem na Targi Motoryzacyjne pod teatrem Węgierki. Spośród tłumu samochodów wypatrzyłem oczywiście Mazdę, którą reprezentował salon z Księżyna. Po krótkiej rozmowie z panami, siedziałem już w RX8 <jupi> A dzwięk Wankla rzeczywiście jest urzekający <serduszka2> Oprócz tego pokazali jeszcze 3,5 i 6. Ludzi trochę się kręciło przy nich, ale największe powodzenie miał RX8. Ogólnie było ciekawie, a naprzeciwko było stoisko, gdzie za darmo można było podpąć się pod komputer. Moja Mazda nie pokazała żadnego błędu :D Targi są jeszcze jutro, więc jeśli komuś się chce, to jeszcze zdąży, żeby zobaczyć piękne samochody (oczywiście mowa o Mazdzie :])
A tu kilka zdjęć z dziś: http://gadula88.fotosik.pl/albumy/53357.html
(PS. Zdjęcia robiła moja młodsza siostra telefonem :D)

PS. Nawet mam baloniki z logiem Mazdy pompowane helem :)
Przedstawiciel Podlasia

Od: 10 lip 2006, 23:30
Auto: GE6 KL, RF7J

Postprzez artisan » 14 wrz 2006, 15:34

ja tez mam taki balonik :) mój ojciec był pod Teatrem i mi go sprezentował , ja niestety byłem na Łotwie i LItwie i nawet nie wiedziałem o tych targach ;( a swoja droga znowu byłem pod wrażeniem tego ile w krajach nadbałtyckich jeżdzi nowych i uzywanych mazd, jest to zdecydowanie najbardziej popularna marka z marek japońskich u naszych północnych sąsiadów, tyle nowych pieknych "szóstek" i "trójek" na żywo jeszcze nie widziałem,
w czym tkwi tajemnica że u nas mazda prawie zupełnie nie istnieje :(
pozdrówka z Madziolką w tle
Forumowicz

Od: 1 kwi 2004, 11:38
Auto: Została juz tylko Mazda2 1.4