Jestem tutaj gościnnie z klubu HONDY „ type R club” adres strony i forum mieści się na
www.hondatype-r.prv.pl byłem już na waszym zlocie w Rykach HONDA ATR który był znakomity poznałem przy okazji wiele sympatycznych osób. Przy okazji nawiązania nowych kontaktów narodził się również pomysł kolejnego spotkania w tak licznej grupie, jaka była. Mówiąc o zlocie myślałem o wspólnym spotkaniu dwóch klubów naszego noworodka z waszym już od dość dawna istniejącym. Właśnie w tym miejscu, czyli coraz bardziej słynnym lotnisku w okolicach Ryk .Ta sama informacje zamieszczę o dniu spotkania już w poniedziałek na naszym forum .Myślę ze zyskam większą aprobatę w momencie kiedy wszyscy zaakceptują miejsce które jest wprost wyśmienite pod względem warunków tam panujących czyli super jakości powierzchnia bez ubytków długość odcinka głównego 1.5km i niczego sobie szerokość, co widać będzie na zamieszczonych zdjęciach kolejnymi plusami jest to ze jest ono z dala od mieszkańców i naszej kochanej policji ogólnie panujący spokój co mogą potwierdzić uczestnicy spotkań. Z góry zachęcam wasz klub i nasz do tego spotkania w jak najliczniejszej grupie i czekam na kolejne przychylne słowa w tej kwestii pozd.
ps .na mojej stronie jest wycinek mapki, na której zaznaczyłem miejsce lotniska jak i dojazd
http://members.lycos.co.uk/streetrs/ znajdują się tez zdjęcia z tego miejsca.
Umieszczę foto legendę dojazdu dla osób którzy będę poraz pierwszy trasa obejmuje Warszawa ==> Zakręt ==> Wiązowa ==> Kołbiel ==> Garwolin ==> Ryki i za Rykami tak około 3 km będzie duże skrzyżowanie w prawo Dęblin a my w [lewo] na Kock i jeszcze tylko 8 km równe cały czas prosto jak będzie małe skrzyżowanie już na charakterystycznej dużej górce w [lewo] skręcamy na Nowodwór około 500 m prosto jest już wjazd na lotniskowo po prawej stronie.
rozjad zaraz za Rykami skręcamy w lewo na Kock
panorama na tym skrzyzowaniu
no i teraz 8km jechac tylko prosto
dojezdzamy po 8 km do skrzyzowania skrecamy w lewo na Nowodwór.
po 500m prostej ukaze nam sie po prawo wjazd na lotnisko i tam skrecamy nie zwracać uwagi na napis wstep wzbroniony tłumaczyc sobie w naszym języku zapraszamy
piękna brama z chyba XVI wieku witamy wszystkich trafiliscie
widok juz tafli 1.5km pasa startowego dla samolotow i nas my bedziemy tylko jezdzic a nie latać