Bydgoszcz i okolice! Terminy zlotów
1, 2
hehehe będziesz mógł zając się organizacją akcji powitalnej (trzeba będzie już po wszystkim zwinąc czerwony dywan, zabrać moje białe FUTRO i 10 kilogramów łańcuchów ze złota) 
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
RULES napisał(a):hehehe będziesz mógł zając się organizacją akcji powitalnej (trzeba będzie już po wszystkim zwinąc czerwony dywan, zabrać moje białe FUTRO i 10 kilogramów łańcuchów ze złota)
Jesli zostawiesz mi jeden skromny kilogram twoich lancuchów , bede do twoich uslug o Panie

- Od: 2 sty 2006, 18:21
Fiveopac napisał(a):Czyzby w koncu nalezna deportacja mafii Rulesowskiej?
...a kto to RULES?
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=24144
i jeszcze jedna – bardzo ważna informacja –> MegaSpot Ryki 2006
można zabrać namioty i spać na terenie lotniska, co osobiście preferuję. Na razie pewniaki to Five i ja. Chciałbym, żeby pojechała duża grupka z Bydgoszczy.
i jeszcze jedna – bardzo ważna informacja –> MegaSpot Ryki 2006
Jerry napisał(a):Mam dla Was chyba dobra wiadomość
Zlot odbedzie sie 26-27 sierpień już na 100% (...) Na 99% moge tez Wam powiedzieć ze zaczynamy BARDZO wcześnie bo już o 9 rano na lotnisku czyli na Orlenie musimy sie pojawić do 8.30
można zabrać namioty i spać na terenie lotniska, co osobiście preferuję. Na razie pewniaki to Five i ja. Chciałbym, żeby pojechała duża grupka z Bydgoszczy.
1, 2