III Festiwal Motoryzacji w Bydgoszczy

Postprzez jacobs » 26 cze 2006, 14:13

Siemka! Nareszcie dotarłem do domu :]
Huano napisał(a):Imprezka bardzo miła, aczkolwiek bardzo zdziwił mnie brak mazdowiczów z okolicy. Na szczęscie Mazdy były reprezentowane przez grupę Pomorze Przyjechaliśmy w składzie:
– Alicess i Kropek (MX-3 1.8 V6)
– Ola i Waldii (Toyota Carina E 1.6 16V- w.z. rozbitej 626 GE)
– Beata, Kamilka i Tito (Xedos 6 2.0 V6)
– Ania I Pestek (MX-3 1.6)
– Janka i Groda (MX-6 GE 2.0i)
– Lobuznica i Huano (626 GD coupe 2.0i)

Na miejscu z Mazdowiczów pojawili się:
– Fiveopac (MX-5)
– jesus (MX-6 GE 2.0i)
– Farciarz (323 F BA 1,5)
– Sanders (626 GE)
– Malico & Justynka (bez autka, czekają na odbiór z warsztatu)

a ja??
Piotruś napisał(a):...pędziłem z Ostródy jak szalony byłem w Niedzielę coś koło 14:00 ale puuuuusto na placu z tego, co doczytałem to imprezka niestety okazała się jednodniową, szkoda, że nie wszyscy zostali w Myślęcinku na noc, tylko pojechali do jakiegoś dennego Vanilla Club

Piotruś czekałem na ciebie w niedziele. Specjalnie zostałem na różopolu, a tam nikt już sie nie zjawił. Miałem ci postawić piwo, twoja strata :P

Szkoda że sie wszyscy zebrali rano w niedziele, bo później było jeszcze fajniej ;). Szkoda że bałem sie skoczyć na bungee ;p.
Za chwile może wrzuce zdjęcia, tylko musze ogarnąć troche zaległości na forum.

Ciekawe kiedy będzie reszta zdjęć, m.in. z tuningu mx'a grody ;P
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Forumowicz

Od: 20 lis 2005, 13:31

Postprzez jacobs » 26 cze 2006, 15:18

Zdjęcia które zrobiłem komórką (słaba jakość): http://festiwalmotoryzacji.jpg.pl/
Forumowicz

Postprzez Groda » 26 cze 2006, 18:07

Witam wszystkich !
Tych, którzy byli i nie byli !
<jupi>
Przyłączę się do negatywnych opinii moich przedmówców :(
Nie będę wyliczał wszystkich minusów bo już to zrobili. Napiszę, że impreza zamiast być większa i lepsza niż w poprzednim roku, jak to na ogół bywa, była tzw. negatywem poprzedniego II zlotu.
Uzyskałem pewne wytłumaczenie lecz dziwi mnie fakt, że nie znając jak będzie kiepsko, nie przyjechała wystarczająca ilość aut i ludzi. Czyżby dostali cynk :P
Czy też nie wyliczono wystarczającej ilości atrakcji na plakacie. Myślę, że to drugie ale mogę mylić się :)
To takie moje skromne zdanie
Ale .......... :D byliśmy my :] ( czytaj Gdańsk i okolice ) i wszystko przemieniło się w fajową zabawę.
Dobra, dobra byli też i inni :) których zaliczam do wesołej gromadki ponieważ, po prostu byli i to liczy się !!!
Fajnie, że byliście, że ja byłem, tu muszę wtrącić, że ta kobieta co za mną ciągle chodziła :) to była moja żona i ona również była :)
No dobra, kończę bo klawiatura kończy się ;)
Pozdrawiamy !
Jana i Groda :)

P.S. Proszę o zamieszczenie, jeżeli ktoś posiada, zdjęć jak wchodziłem na ściankę. Jana prosi, bo inaczej zginie <lol>
Forumowicz

Od: 30 maja 2005, 10:46
Auto: Mazda MX-6 2.0i 16V GE,92r.LPG

Postprzez Huano » 26 cze 2006, 20:00

jesus napisał(a):Huano zapomiałeś o jackobsie ... który się kręcił ... raz się pojawił potem gdzieś zniknął ... potem widziałem go na chwilke przy mazdach a potem ponownie gdzieś zniknął

Mea culpa – już poprawione – przepraszam jacobs – nie wiem jak mogłem zapomnieć... :(

Jako że aktualnie jestem w pracy i troszkę tu jeszcze zaabwię, fotki wkleję albo późno w nocy albo jutro w ciągu dnia. Będą fotki równiez ku przestrodze – dokładniej że nie wolno zostawiać Mazdowiczów i udawac się na półgodzinny spacer, bo na pewno stjuninkują autko – fotki Mazdeczki Grody po naszym tuningu juz wkrótce! ;)
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Forumowicz

Od: 27 maja 2004, 10:00
Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92

Postprzez pestek » 27 cze 2006, 08:24

Groda napisał(a):Napiszę, że impreza zamiast być większa i lepsza niż w poprzednim roku, jak to na ogół bywa, była tzw. negatywem poprzedniego II zlotu.
Uzyskałem pewne wytłumaczenie lecz dziwi mnie fakt, że nie znając jak będzie kiepsko, nie przyjechała wystarczająca ilość aut i ludzi. Czyżby dostali cynk

I tego bałem sie napisać. "Ale takie są fakty" :D
"Kabura-ya Signal arrow"
Nowy projekt DOHC TURBO już ukończony :) Frajda niesamowita :)
Obrazek
Forumowicz

Od: 24 maja 2005, 14:10
Auto: MAZDA mx3 BP-T

Postprzez Fiveopac » 27 cze 2006, 18:11

Ważne ze wszyscy przezyli i tasma toaletowa zeszla z bryki Groda hahaha

Fotki:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Juz we wrzesniu kolejna impreza w bydzi, tym razem jednodniowa, na terenie parkingu Galerii pomorskiej albo Auchan. Szykujcie juz swoje bryki ;)
Less roof, more fun
Obrazek
Forumowicz
CUP 2017 miejsce 3
CUP 2018 miejsce 3

Od: 25 kwi 2005, 20:07
Auto: MX5 NC 2.5T
RX8 R3

Postprzez Huano » 28 cze 2006, 00:44

Poniżej wrzucam obiecane fotki z III Festiwalu Motoryzacji w Bydgoszczy.

Różne autka

http://www.sendpix.com/albums/06062715/ogf0hbbvu1/

Polanka Mazdowiczów

http://www.sendpix.com/albums/06062715/c68ni7c5up/

Nocna imprezka w Myślęcinku

http://www.sendpix.com/albums/06062715/6wxwjmzzc2/

A tu rzecz która zapewniła nam około pół godziny dobrej zabawy

Prawie jak namiot... Prawie robi wielką różnicę... (namiocik Wladiego i Oli)

http://www.sendpix.com/albums/06062715/8jcy555u5m/

Tuning autka Grody
Nauczka aby nie pozostawiać swojego autka na dłużej, gdy obok kręcą się znudzeni Mazdowicze :) Autko od ręki zgarnęło dwie nagrody (czemu trudno się dziwić przy tak profesjonalnym i kompleksowym tuningu).

http://www.sendpix.com/albums/06062715/2pu9j4konk/

Strzał z wydechu nabrał nowego znaczenia

http://republika.pl/huano/Bydgoszcz/101_2072.MOV

Mazda MX-5 Fiveopac'a – śliczności...

http://www.sendpix.com/albums/06062715/voe7ucpv8f/

Wszystkie fotki będą dostępne tylko przez 30 dni – potem znikną z serwera – jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę kopiować.
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Forumowicz

Postprzez pestek » 28 cze 2006, 12:18

Dajcie zdjątko grupowe , kto ma zdjątko grupowe????
No i zdjątko z autografami na plakacie.???
:D Dawać,Dawać,Dawać,Dawać,Dawać,Dawać,Dawać,Dawać, :D
"Kabura-ya Signal arrow"
Nowy projekt DOHC TURBO już ukończony :) Frajda niesamowita :)
Obrazek
Forumowicz

Od: 24 maja 2005, 14:10
Auto: MAZDA mx3 BP-T

Postprzez Pit » 29 cze 2006, 22:24

Przepraszam bardzo, ale czy ktoś przygarnął nasze flagi? :P
Forumowicz

Od: 14 lut 2005, 06:56
Auto: FD3S

Postprzez jacobs » 29 cze 2006, 22:40

Piotruś napisał(a):Przepraszam bardzo, ale czy ktoś przygarnął nasze flagi?

flagi chyba odjchały papa, miałem ja wam je oddać, al widziałem że drugiego dnia już nikogo nie spotkam ;P
Forumowicz

Postprzez Huano » 30 cze 2006, 00:20

Flagi zostały przekazane Justynce i Malico – żeby nie było – przy świadkach :) Nie doczekaliśmy sie Farciarza, nie chcieliśmy zostawaić na pastwę losu i się nad nami zlitowali...
Pozdrowienia
Huano
---------------------
Forumowicz