Boris86 napisał(a):W zeszłym roku rozłożylismy sobie wszyscy z Łódzkiej ekipy namioty ...a potem i tak wyszło na to że spaliśmy po 3 osoby w aucie...buehahahahaha

tylko trzeba bedzie zaopatrzyc sie w kilka skrzynek browara

www.mazdaspeed.pl
Boris86 napisał(a):W zeszłym roku rozłożylismy sobie wszyscy z Łódzkiej ekipy namioty ...a potem i tak wyszło na to że spaliśmy po 3 osoby w aucie...buehahahahaha
sanders napisał(a):klawy323 napisał(a):Witam ja tez planuje sie tam pojawic choc mam daleko to napewno damy rade!!!!!Pozdro
fajnie zobaczyc znajoma twarz
klawy323 napisał(a):Witam Witam szanownego SANDERSA jupi jupi Ja tez sie cieszeCzyżby Pan szanowny wybierał sie na impreske???Pozdro!!
sanders napisał(a):klawy323 napisał(a):Witam Witam szanownego SANDERSA jupi jupi Ja tez sie cieszeCzyżby Pan szanowny wybierał sie na impreske???Pozdro!!
a jakze, juz kupilem czrne worki
Winetou napisał(a):sanders napisał(a):juz kupilem czrne worki
jeszcze tylko zielonych brakuje
klawy323 napisał(a):Ciekawe po co ci te woreczki?Jeszcze w dodatku CZARNE
klawy323 napisał(a):No tak zielone ładny kolor ale chyba Pan szanowny WINETU bedzie musiał uważać na granicy
sanders napisał(a):klawy323 dokladnie , peirw po drodze dobre chlanie,bo przecierz do czech nie wjedziemy trzezwi, tylko kierowca bedzie mial przerabane diabelek
bartezm napisał(a):Wyjazd z zach-pomorza jest w trakcie organizacji – draga bedzie wytyczona raczej zielona gore wszystkich chetnych zapraszamy do przylaczenia sie do korowodu
Piotruś napisał(a):bartezm napisał(a):Wyjazd z zach-pomorza jest w trakcie organizacji – draga bedzie wytyczona raczej zielona gore wszystkich chetnych zapraszamy do przylaczenia sie do korowodu
Świetniemam nadzieję, że na miejscu się spotkamy
klawy323 napisał(a):Cos mi sie wydaje ze tylko mi przyjdzie jechac smemu
sanders napisał(a):klawy323 napisał(a):Cos mi sie wydaje ze tylko mi przyjdzie jechac smemu
sam czy nie sam masz byc!!!!! Najwyzej sie dolączysz do kogos po drodze.
P.S. Jakby co my z Lusia spimy pokojach
sanders napisał(a):tylko trzeba bedzie zaopatrzyc sie w kilka skrzynek browara no i koniecznie w czrane worki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość