GLIWICE / KNURÓW / RYBNIK i okolice – Spotkania
No i co z tą niedzielą ? Tak jak mowiłem o 18 odstawiam córeczke i potem mam wolne.
Jak byście planowali spotkanie wczesniej to ewentualnie poprosze nr. fona od kogos na PW.
to przedzwonie z zapytaniem gdzie jestescie.
Jak byście planowali spotkanie wczesniej to ewentualnie poprosze nr. fona od kogos na PW.
to przedzwonie z zapytaniem gdzie jestescie.
"Ćwiara"
Kąkolewo 27.04.2013
Best ET-17,645
Best ET+RT -18,085
Śpisz nie wygrywasz
Kąkolewo 27.04.2013
Best ET-17,645
Best ET+RT -18,085
Śpisz nie wygrywasz
Cześć. Wygląda że my dziś wpadniemy na chwilę rodzinnie. Starsze dziecko śpiewa ze szkolnym chórem o 1600 czyli po piątej się zjawimy. No. To idę magdalenę nieco umyć
Pzdr
- Od: 23 cze 2011, 20:15
- Auto: GY MZR-CD 2005 – pierwsza Mazda
"Blue" – Subaru Impreza Gl (GC) MY '99 :-D
Cześć. I jak, było coś?
Kurde myśmy 1730 wyleźli z kościoła. Już ciemno i zimno, więc z dziećmi rejterada...Na dodatek mój telefon pokazywał że shaarky jest on -line więc odpuściliśmy
Chyba do następnego razu...
Pzdr
Kurde myśmy 1730 wyleźli z kościoła. Już ciemno i zimno, więc z dziećmi rejterada...Na dodatek mój telefon pokazywał że shaarky jest on -line więc odpuściliśmy
Chyba do następnego razu...
Pzdr
Zbiczujecie mnie następnym razem :/
U mnie awaria w pracy i z długiego weekendu zrobił się weekend w pracy. Do tego obowiązki weekendowe i wyleciało
Jeszcze raz sorry... Mam nadzieję, że nadrobimy.
Proponuje 21.11.2013
U mnie awaria w pracy i z długiego weekendu zrobił się weekend w pracy. Do tego obowiązki weekendowe i wyleciało
Jeszcze raz sorry... Mam nadzieję, że nadrobimy.
Proponuje 21.11.2013
Wiem ze teraz juz zimno i sie nie chce tylka wystawiac za drzwi ale niesmialo zaproponowal bym niedziele wieczorem. Powiedzmy okolo 18:30 – 19:00.
Spotkanie na lotnisku i przejazd do jakiejs pizzerii czy cos
Spotkanie na lotnisku i przejazd do jakiejs pizzerii czy cos
"Ćwiara"
Kąkolewo 27.04.2013
Best ET-17,645
Best ET+RT -18,085
Śpisz nie wygrywasz
Kąkolewo 27.04.2013
Best ET-17,645
Best ET+RT -18,085
Śpisz nie wygrywasz
Cześć Panowie. A Ja dupa! Madzia padła :–/ Najpierw łudziłem się ze to wtryskiwacz jak to się silnikom RF5C przydarza. Ale po zdjęciu pokrywy zaworów okazało się ze złamała się dźwigienka zaworowa-MASAKRA! Załączę foty i chyba nowy wątek na technicznym. W niedzielę i tak nie dam rady bo mamy urodziny syna. cdn...
Tapatalk na Experia SP
Tapatalk na Experia SP
Co do waszych propozycji na wczesniejszy spot to rozumiem. U mnie poprostu jak zwykle brak czasu.
W weekendy siedze z dzieckiem i czas mam dopiero od 18.
A co do poznania nowego kolegi i podpiecia auto pod kompa to mysle ze nie bedzie problemow sie kiedys zgadac na chwile i przekazac osprzet
A co do poznania nowego kolegi i podpiecia auto pod kompa to mysle ze nie bedzie problemow sie kiedys zgadac na chwile i przekazac osprzet
"Ćwiara"
Kąkolewo 27.04.2013
Best ET-17,645
Best ET+RT -18,085
Śpisz nie wygrywasz
Kąkolewo 27.04.2013
Best ET-17,645
Best ET+RT -18,085
Śpisz nie wygrywasz
BLACKMAN1981 napisał(a):Co do waszych propozycji na wczesniejszy spot to rozumiem. U mnie poprostu jak zwykle brak czasu.
3 mam cie za slowo
- Od: 11 kwi 2013, 20:00
- Auto: Mazda 6
1,8 120km
170tys
Bosse Sound :)
Śledzę temat, będę koło 19 na lotnisku. Shaarky ja dzisiaj wcześniej właśnie nie dam rady być
. Taki trochę dla mnie głupi dzień dzisiaj wypadł
, ale na tą godz mógłbym podjechać.