![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
GLIWICE / KNURÓW / RYBNIK i okolice – Spotkania
Ja sie pisze 
"Ćwiara"
Kąkolewo 27.04.2013
Best ET-17,645
Best ET+RT -18,085
Śpisz nie wygrywasz
Kąkolewo 27.04.2013
Best ET-17,645
Best ET+RT -18,085
Śpisz nie wygrywasz
Oki, to próbujemy się spotkać w ten czwartek!
Też się piszę. Pogoda ponoć też ma dopisać
Też się piszę. Pogoda ponoć też ma dopisać

Jakby pogoda była w miare odpowiednia to też bym się pojawił
co prawda nie mazdą ale...
Gdzie dokładniej się spotykacie? Jeśli można wiedzieć
.
Gdzie dokładniej się spotykacie? Jeśli można wiedzieć
- Od: 22 maja 2011, 22:57
- Auto: Mazda MX-3 EC KL-DE 92'
Spotkanie się odbędzie, tak jak wyżej : Rybnik rejon Gotartowice (obok Żor rejon Rój)– wjazd pierwszy w prawo jadąc od strony Rybnika – godzina 18:30 – 19:00 mają wszyscy wyżej wypisani zainteresowani się pojawić
.
I nie ma że nie moge, ..bo jak nie moge .. to na drugą noge i moge.
Pogoda jest zajefajna, jak na tę porę, ..nic tylko przyjechać.
I nie ma że nie moge, ..bo jak nie moge .. to na drugą noge i moge.
Pogoda jest zajefajna, jak na tę porę, ..nic tylko przyjechać.

Nie wiem czy dam rade ale podeślij ktoś numer koma na pw bo nie do konca kumam który zjazd w razie w coby dało się dodzwonić 
edit: oj majstry nie dam rady :/ wiec mnie nie bedzie..
edit: oj majstry nie dam rady :/ wiec mnie nie bedzie..
- Od: 22 maja 2011, 22:57
- Auto: Mazda MX-3 EC KL-DE 92'
Dzięki za przybycie. To już drugie spotkanie w tym miejscu. A knajpka ..chyba też jest fajna.. (przynajmniej z zewnątrz
)
Następny okoliczny zlocik planujemy na około 10 listopada (+/– niedziela), więc ci którzy niemogli może będą wreszcie mogli
. Pamiętajcie że to nie są jakieś mega-hyper-zloty, tylko spotkania w naszej okolicy, gdzie teoretycznie każdy od momentu wzięcia kluczy od wozu do ręki do momentu przybycia na miejsce ma max. 15-20 min (tych co mają dalej oczywiście też serdecznie zapraszamy). Liczę na Was, Mazdziarze, i że okoliczne zloty będą się rozwijały.
Następny okoliczny zlocik planujemy na około 10 listopada (+/– niedziela), więc ci którzy niemogli może będą wreszcie mogli

Cześć Panowie. Dawno mnie nie było
nad czym bardzo ubolewam. Ale już.
Niedziela 10.list jest bardzo OK. Około 1600?
Pozdrówka
Kurde obok mojej roboty pojawiła się piękna NA coś będzie koło MY1990. Jeździ nią dziewczyna
Muszę zagadac czy to przypadek czy wie że ma wóz ikonę...
Dopisano 31 paź 2013, 13:36:
Aha. Mam jeszcze pytanie techniczne. Moja połówka urwała ostatnio w madzi przedni zderzak i w dyskusjach z panem rzeczoznawcą zdziwiłem się kiedy powiedział że madzia jest niższa niż seryjna i potwierdza to fakt ze mam amortyzatory Bilstein (żółte-z naklejką: testowano na Nuerburgring Nordshleife) i sprężyny Eibach'a – i na pewno tego nie było fabrycznie
?
Czy może macie wiedzę na ten temat? A jak u Was ? Sharky
Niedziela 10.list jest bardzo OK. Około 1600?
Pozdrówka
Kurde obok mojej roboty pojawiła się piękna NA coś będzie koło MY1990. Jeździ nią dziewczyna
Muszę zagadac czy to przypadek czy wie że ma wóz ikonę...
Dopisano 31 paź 2013, 13:36:
Aha. Mam jeszcze pytanie techniczne. Moja połówka urwała ostatnio w madzi przedni zderzak i w dyskusjach z panem rzeczoznawcą zdziwiłem się kiedy powiedział że madzia jest niższa niż seryjna i potwierdza to fakt ze mam amortyzatory Bilstein (żółte-z naklejką: testowano na Nuerburgring Nordshleife) i sprężyny Eibach'a – i na pewno tego nie było fabrycznie
Czy może macie wiedzę na ten temat? A jak u Was ? Sharky
- Od: 23 cze 2011, 20:15
- Auto: GY MZR-CD 2005 – pierwsza Mazda
"Blue" – Subaru Impreza Gl (GC) MY '99 :-D
Semperit sprawdz po VIN czy przypadkiem twoja nie wyszla tak z salonu. Mazda to dziwna firma i sa setki wersji jednego i tego samego auta. Nie wiem jak w M6 ale w Mx-5 jest conajmniej 5-6 wersji czesci z jakich skladali niby ten sam model 
A po drugie to jaki masz zawias to nie powinno ich obchodzic w tym przypadku. Jak podpisujesz umowe to robia fotki i takie tam i jesli od tamtego czasu nic sam nie kombinowales to musza wyplacic i juz. (dotyczy AC).
A co do spotu 10lis to ja moge po 18 jak corke odstawie. Juz troche za zimno dla niej na kopanie w opony
A po drugie to jaki masz zawias to nie powinno ich obchodzic w tym przypadku. Jak podpisujesz umowe to robia fotki i takie tam i jesli od tamtego czasu nic sam nie kombinowales to musza wyplacic i juz. (dotyczy AC).
A co do spotu 10lis to ja moge po 18 jak corke odstawie. Juz troche za zimno dla niej na kopanie w opony
"Ćwiara"
Kąkolewo 27.04.2013
Best ET-17,645
Best ET+RT -18,085
Śpisz nie wygrywasz
Kąkolewo 27.04.2013
Best ET-17,645
Best ET+RT -18,085
Śpisz nie wygrywasz