Gib napisał(a):Cebula napisał(a):trzyma w miejscu niedostępnym
Chyba wolę nie wiedzieć.
7-8 września 2013 – Piknik nad Zalewem Zegrzyńskim – III edycja
miro62 napisał(a):Można otworzyć tylko dobrym rumem
To już GobASS vel Fidel Castro zwanym dalej Kapitanem Bomba może to zrobić
Gib napisał(a):Cebula napisał(a):trzyma w miejscu niedostępnym
Chyba wolę nie wiedzieć.
Nie kojarz wszystkiego z awatarem

-
Szalotka
Odebrałeś punkty?
Tak swoją drogą szkoda że nie rozegraliśmy jakiegoś "meczu gwiazd" może zbieranina ludzi z wszystkich drużyn coś by ugrała przeciw waszemu Dream Teamowi spod znaku ciągnięcia rzepy
Tak swoją drogą szkoda że nie rozegraliśmy jakiegoś "meczu gwiazd" może zbieranina ludzi z wszystkich drużyn coś by ugrała przeciw waszemu Dream Teamowi spod znaku ciągnięcia rzepy
Stała pod ścianą prężąc kakao
kinki napisał(a):dokładnie to zostawiłem dowód osobisty w wypożyczalni sprzętu
dobrze że się znalazł i nie zostałem właścicielem 40 LCD z Mediamarkt
Ja powiedziałem panu z wypożyczalni, żeby spisał sobie mój pesel i nazwisko a dowód oddał.
Wykonał bez sprzeciwu.
NIKT, NIGDZIE nie może żądać pozostawienia przez nas jakiegokolwiek dokumentu.
Może natomiast zażądać kaucji, spisania pewnych danych (nigdy kompletu, czyli pesel+nr dowodu).
O ile można czasem mieć zaufanie do osoby biorącej dowód do ręki, to na pewno nie można mieć zaufania do osób trzecich, mających potem dostęp do bazy danych osobowych.
BTW, w sobotę wieczorem, przy ognisku, znalazłem czarny samochodzik Hot Wheels. Jak znajdzie się właściciel, to wsadzę w kopertę bąbelkową i odeślę.
Wczoraj wieczorem znalazłem w kieszeni bluzy, podczas rozpakowywania torby i przypomniałem sobie, że miałem zapytać w niedzielę, ale poranek nie sprzyjał dobrej pamięci

argo napisał(a):w sobotę wieczorem, przy ognisku, znalazłem czarny samochodzik Hot Wheels.
Strzel fotę
Obejdzie się chyba bez wysyłania. Jeden się odnalazł. Fasola miał dobre serce i zwrócił
-
Szalotka
argo napisał(a):Ja powiedziałem panu z wypożyczalni, żeby spisał sobie mój pesel i nazwisko a dowód oddał.
Wykonał bez sprzeciwu.
tylko ja byłem przekonany że on tak zrobił i mi go oddał
argo napisał(a):ale poranek nie sprzyjał dobrej pamięci
miałem chyba podobnie
Fasola po prostu nie jeździ takimi sprzętami ale fotkę obejrzę chętnie. Nawet gdyby to był małej Fasolki to mam to w leju, kupi sobie inny przy okazji
-
Fasola
kinki napisał(a):tylko ja byłem przekonany że on tak zrobił i mi go oddał
Jak odbierałem swój to widziałem Twój że tam leży ale myślałem że Ty jeszcze pływasz
-
Szalotka
kinki napisał(a):tylko ja byłem przekonany że on tak zrobił i mi go oddał
Niestety, chyba nie ma takiego zwyczaju...
Jak zobaczyłem, co się dzieje z pozostawionymi dowodami – wrzucone na kupkę pod jakiś karton na stole, wystające zresztą spod niego i widoczne – i pomyślałem, że ta kanciapa zostaje otwarta np. na czas wydawania sprzętu, to stwierdziłem, że choćbym miał nic nie wypożyczyć, to mojego dokumentu na tę kupkę nie dorzucę.
Cebula napisał(a):Strzel fotę![]()
voilà! (kiepska jakość, makro z mojego telefonu nie powala
Miło mi poinformowac że.....
Od środy 11 września rozpoczyna się remont drogi krajowej nr 61 na odcinku od wiaduktu w Legionowie do ronda w Zegrzu – informuje warszawski oddział Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad.
Remont przewiduje w zakresie nawierzchni: frezowanie, remont cząstkowy, wzmocnienia konstrukcji nawierzchni poprzez ułożenie siatki stalowej na skrzyżowaniu z ulicą Kupiecką (przy Kauflandzie), ułożenie warstwy wiążącej oraz ścieralnej.
Wykonane zostaną również prace związane z uzupełnianiem poboczy, renowacją i odtworzeniem rowów, robotami brukarskimi (krawężniki, chodniki), regulacją infrastruktury podziemnej jak i oznakowaniem poziomym.
W celu uniknięcia dużych utrudnień ustalono prowadzenie robót na połowie szerokości jezdni przy wprowadzeniu ruchu wahadłowego kierowanego przez osoby uprawnione z dodatkowymi stanowiskami na wlotach podporządkowanych.
Roboty nawierzchniowe prowadzone będą nocą w godzinach 23.00 do godz. 5.00 a po ich zakończeniu przywrócony zostanie ruch dwukierunkowy- planowane rozpoczęcie z 16 na 17 września bieżącego roku.
Pozostałe prace drogowe takie jak brukarskie czy ziemne (rowy, pobocza) będą wykonywane w ciągu dnia poza jezdnią, co nie będzie powodowało znacznych utrudnień w ruchu. Planuje się zakończenie prac do połowy listopada tego roku.
Niestety, ale jest to REMONT a nie przebudowa do parametrów 2x2
Gruntowna przebudowa nie wiadomo kiedy bedzie...... ale za rok po nowej nawierzchni pojedziemy na Zloto-Piknik 
Od środy 11 września rozpoczyna się remont drogi krajowej nr 61 na odcinku od wiaduktu w Legionowie do ronda w Zegrzu – informuje warszawski oddział Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad.
Remont przewiduje w zakresie nawierzchni: frezowanie, remont cząstkowy, wzmocnienia konstrukcji nawierzchni poprzez ułożenie siatki stalowej na skrzyżowaniu z ulicą Kupiecką (przy Kauflandzie), ułożenie warstwy wiążącej oraz ścieralnej.
Wykonane zostaną również prace związane z uzupełnianiem poboczy, renowacją i odtworzeniem rowów, robotami brukarskimi (krawężniki, chodniki), regulacją infrastruktury podziemnej jak i oznakowaniem poziomym.
W celu uniknięcia dużych utrudnień ustalono prowadzenie robót na połowie szerokości jezdni przy wprowadzeniu ruchu wahadłowego kierowanego przez osoby uprawnione z dodatkowymi stanowiskami na wlotach podporządkowanych.
Roboty nawierzchniowe prowadzone będą nocą w godzinach 23.00 do godz. 5.00 a po ich zakończeniu przywrócony zostanie ruch dwukierunkowy- planowane rozpoczęcie z 16 na 17 września bieżącego roku.
Pozostałe prace drogowe takie jak brukarskie czy ziemne (rowy, pobocza) będą wykonywane w ciągu dnia poza jezdnią, co nie będzie powodowało znacznych utrudnień w ruchu. Planuje się zakończenie prac do połowy listopada tego roku.
Niestety, ale jest to REMONT a nie przebudowa do parametrów 2x2

No tak mieliśmy jechać ale w ostatniej chwili Cezar dostał cynk że tam jest gorzej
Ach ten Cezar i jego informacje
Ach ten Cezar i jego informacje

-
Szalotka
Gib napisał(a):Jak donosi Onyx, dużo lepiej niż przez legionowo jechało się tak jak mieliśmy jechać pierwotnie czyli płochocińską
Zgadza się – w jedną i w drugą stronę dojechaliśmy bez problemów
Skoro już mam troszkę czasu, to chciałam bardzo podziękować wszystkim za genialny zlot
Impreza na wysokim poziomie, fajny ośrodek, jak zwykle super ludzie. Oby więcej takich spotkań 
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Gib napisał(a):Jak donosi Onyx, dużo lepiej niż przez legionowo jechało się tak jak mieliśmy jechać pierwotnie czyli płochocińską
Ja już nie będę się denerwował
Było minęło – nie ma co bić piany. Ale za rok nie jadę przez Legionowo choćby zrobili tam po 3 pasy w jedną stronę

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Mój chyba też nie. Muszę dać fotkę do wglądu
Prawdopodobnie należy do DanyGoo z Przemyśla
Prawdopodobnie należy do DanyGoo z Przemyśla
-
Szalotka
CezaR83 napisał(a):Miło mi poinformowac że.....
W pracy na forum o pracy. Właśnie budżet kleję
[img]http://i59.tinypic.com/2h4m720.jpg[/img