16.05.2004 Zlot Klubu MazdaSpeed w Warszawie
Oby sie spelnilo
Przykro mi, licze, ze spotkamy sie niebawem (nie z koniecznosci
)
Super, byloby milo. Chetnym polecam zabranie kielbiaski.
ja jak maszyna odpali i nic sie w niej nie sypnie do tego czasu to tez będe
Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
ja będe a co do atrakcji:
– robimy konkurs na to kto najszybciej zaparkuhe auto na placyku manewrowym ( globi powie więcej o nagrodach)
– jak ktoś przyniesie plasteline to robimy konkurs na zręczność i dokładność , mianowicie na masce samochodu umieszczony zostanie talez z połką do tenisa i będzie trzeba przejechać slalom między oponami nie zrzucając piłki .
-gril
-jak ktoś sie zadeklaruje to zabiore opony do palenia
-jeśli będzie wiele aut to można zrobić konkurs na najładniejsze auto na spocie ( jak bedzie mój kolega mazdą 6 to nici z konkursu bo zwycięsac bedzie znany )
po eko jedziemy na cargo jeśli ktoś bedzie wiedział jak tam dojechać i sie pościgamy !
jeśli coś sobie przypomnę co do atrakci to napisze wy również możecie coś zaproponować
– robimy konkurs na to kto najszybciej zaparkuhe auto na placyku manewrowym ( globi powie więcej o nagrodach)
– jak ktoś przyniesie plasteline to robimy konkurs na zręczność i dokładność , mianowicie na masce samochodu umieszczony zostanie talez z połką do tenisa i będzie trzeba przejechać slalom między oponami nie zrzucając piłki .
-gril
-jak ktoś sie zadeklaruje to zabiore opony do palenia
-jeśli będzie wiele aut to można zrobić konkurs na najładniejsze auto na spocie ( jak bedzie mój kolega mazdą 6 to nici z konkursu bo zwycięsac bedzie znany )
po eko jedziemy na cargo jeśli ktoś bedzie wiedział jak tam dojechać i sie pościgamy !
jeśli coś sobie przypomnę co do atrakci to napisze wy również możecie coś zaproponować
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
aha jeszcze dla chętnych konkurs na zmiane koła zapasowego na czas ( globi powie o nagrodzie ) należy zabrać rekawiczki by sie nie pobrudzić .
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
nie chodzi to o wynik tylko o klimacik i dobr zabawęDizzi, a powiedz mi jaki sens ma moje ściganie jeśli nawet ty mnie z 1,3 na pokładzie objeżdżasz
pościgać się z fajnymi ludzmi to sama przyjemność wynik to drugorzedna sprawa
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL