Zlocik lub spotkanie na terenie Ślaska
Loczek a moze masz racje...ale mi sie zawsze wydawalo ze ten sejm slaski jest w jednym budynku co urzad wojewodzki, no i ze nieraz tam tabliczke widizalme "urzad wojewodzki", ale nie mam pewnosci! Bo sam plac nazywa sie PL.Sejmu slaskiego! Ja kiedys w tym budynku z kumplem lazilem, bo czegos szukalismy i ktos nas do neigo skierowal ze to urzad wojewodzki, ale nie mam pewnosci! No ale mniejsza o to!
P.S. Mapki sie nie powiekszaja, ale z dojazdem tam nie bedzie problemu, bo jak sie spotkamy pod geantem, to spod niego direction ul.francuska i prawie jestesmy ...w zaleznosci od pory moze jakies dziweczki beda staly
P.S. Mapki sie nie powiekszaja, ale z dojazdem tam nie bedzie problemu, bo jak sie spotkamy pod geantem, to spod niego direction ul.francuska i prawie jestesmy ...w zaleznosci od pory moze jakies dziweczki beda staly
- Od: 10 sty 2006, 17:29
siwy_dymek napisał(a):w zaleznosci od pory moze jakies dziweczki beda staly
no co ty żonaty jestem
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
Gajnek napisał(a):no co ty żonaty jestem
...przeciez nie bedziesz miec ze soba zony

Loczek napisał(a):hipnoza popieram kapitalny lokal
zgadzam się
siwy_dymek napisał(a):Z zaparkowaniem wiekszej ilosci samochodow tez nie bedzie problemu, bo zaraz przed knajpa jest duzy bezplatny parking!
duży i bezpłatny.. owszem, ale ile razy tam jestem to... jest zapchany
- Od: 12 lut 2006, 12:21
- Auto: Seat Ibiza 1.4
"parkingowi" sa
"...szefuncio, bedziemy bryczki pilnowac" 

Majer napisał(a):duży i bezpłatny.. owszem, ale ile razy tam jestem to... jest zapchany
Zapchany to on jest ale z tego co sie orientuje to raczej w tygodniu jak filologia ma zajęcia, w weekendy jest wolny.
- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
Majer napisał(a):Loczek napisał:
w weekendy jest wolny
obyś miał rację
popieram, w weekendy jest wolny a wieczorami wrecz pusty! Ale w ciagu dnia tez problemow nie bedzie! Ludzie tam w tygodniu zostawiaja samochody w drodze do pracy!
Puhcio napisał(a):To i może ja się zjawie.
Marsz!
No to moze ustalmy jeszcze godzine i dalej sie upieram zeby spotkac sie pod media markt
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
Witam.
Ja też się zjawie 12 marca żona dała mi wychodne na kilka godzin
Pomysł aby spotkać się np. koło Media bardzo mi się podoba, nie znam Katowic a z tego co wiem teraz są strasznie przekopane i trafić gdzieś to istny wyczyn.
Pozdrawiam
Ja też się zjawie 12 marca żona dała mi wychodne na kilka godzin
Pomysł aby spotkać się np. koło Media bardzo mi się podoba, nie znam Katowic a z tego co wiem teraz są strasznie przekopane i trafić gdzieś to istny wyczyn.
Pozdrawiam
- Od: 3 lut 2006, 15:50
- Auto: Mazda 323F'92 1,6 16V
mbrzenczek napisał(a):nie znam Katowic a z tego co wiem teraz są strasznie przekopane i trafić gdzieś to istny wyczyn.
Spoko, akurat do hipnozy dojazd nie jest obarczony robotami drogowymi!
Opcja spotkania sie pod mediamarkt jest wg.mnie najlepsza, z tamtad do hipnozy jest z 5 min! Jesli chodzi o godzine to przynajmniej ja sie dostosuje, bo mam do media 5-10min! Moze osoby spoza katowic zarzuca propozycjami godziny i jakis kompromis zapadnie
12 marca godzina 12.00??
Ktos z Katowic niech zrobi mapke z miejscem spotkania i dojazdem do miejsca docelowego dla spoznialskich
to sie zrobi nowy temat i chetni na spotkanie niech sie wpisuja
zdjecia lokalu tez mile widziane
Ktos z Katowic niech zrobi mapke z miejscem spotkania i dojazdem do miejsca docelowego dla spoznialskich
to sie zrobi nowy temat i chetni na spotkanie niech sie wpisuja
zdjecia lokalu tez mile widziane
Gajnek napisał(a):12 marca godzina 12.00??
mysle ze godzina i data odpowiednia
gajnek jesli chodzi o doprowadzenie cie tam – to moge sie tego podjac
(najwyzej zgadamy sia na PW i wymienimy numery)
knajpa fajna – a żarcie jeszcze lepsze
moje auto – to moja twierdza
- Od: 15 sie 2005, 20:06
- Auto: mazda 323F BG 1992 r. 1,6l 16v
To nie chodzi tylko o mnie, mysle ze najlepiej bedzie sie tam spotkac pod media bo łatwo trafic.
Tam postac z 1h, po pewnie tak sie bedziemy tam zbierac i wtedy mozna sobie pojechac do lokalu.
Tam postac z 1h, po pewnie tak sie bedziemy tam zbierac i wtedy mozna sobie pojechac do lokalu.