Spotkanie w Poznaniu
raczej na 100 procent się zjawie w końcu jestem nowy i wypadało by sie pokazac i poznać Simoneus jeszcze raz dzięki za meila szkoda że to jeszcze zima i będę jeszcze na stalówkach Pozdrowionka dla zlotowiczów
Była Mazda 323F BA GT 2.0 V6 teraz jest BMW 320 e36 niestety markę zdradziłem ale w klubie zostaje i dalej kocham Mazdę
- Od: 4 sty 2006, 19:18
- Auto: BMW 320, Honda CBR 11000 XX
u mnie jeszcze co prawda sesja sie nie skonczyla, ale akurat niedziele mam wolna – mam pytanko – w zwiazku z tym, ze to bedzie moje pierwsze spotkanie i nie wiem jakie reguly panuja – czy moze ze mna przybyc kumpel z klubu 306 team ? ma calkiem fajnie zrobione autko i ma totalnego bzika na jego punkcie 
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
czy moze ze mna przybyc kumpel z klubu 306 team
Ja nie widze przeszkod, tylko niech liczy sie z tym, ze chocby jedno stwierdzenie, ze peżo jest lepszy od mazdy bedzie skutkowalo opuszczeniem zlotu przez kolege w trybie natychmiastowym

P.S
zart
- Od: 12 maja 2004, 21:00
- Auto: 626 GE / 626 GF / PF 125p '75
Jestem nowym forumowiczem i z Poznania
czy tez moge sie dopisac do listy obecnosci ? z checia poznam na zywo osoby ktore tutaj przelewaja dobre rady przez klawiature... co do jazdy sprawnosciowej to tym razem nie dam rady bo autko swierzo sprowadzone i jeszcze do konca nie wiem co go boli
pozdrawiam wszystkich
Mikołaj (AbatinXS)
pozdrawiam wszystkich
Mikołaj (AbatinXS)
Nie ma drogi na skróty do miejsca do którego dojść warto...
- Od: 3 lut 2006, 02:35
- Auto: Mazda 323F BA 96 klima 1.5
no własnie....pogoda....
- Od: 6 maja 2004, 19:22
- Auto: Mitsu Lancer/AR
Witam.
No szkoda, że nie tydzień później ... to byłbym... a tak?? Pozostaje życzyć miłego spotkania...
Pozdrawiam
No szkoda, że nie tydzień później ... to byłbym... a tak?? Pozostaje życzyć miłego spotkania...
Pozdrawiam
Był Poldżer SLE '90, Polżer Caro'93, była 323 BG '90, był Rover 200 '98, była Octavia '00, był Scenic '04, jest 6 GG '02
Witam wszystkich jestem nowym uzytkownikiem forum.Na stadionie będę na 100%, wiec możecie mnie dopisać do listy 

-
Gość
Nooo Robert wreszcie
Do zobaczenia w niedziele mazdomaniaki!
Do zobaczenia w niedziele mazdomaniaki!
... ja tam wole bierki. Bimbak weź jak masz