Jerry napisał(a):ja po pierwszy przejeździe poprawiłem czas z 21.590 na 20.400 chyba wiec teraz zjem Cie
Nie moge się doczekać
www.mazdaspeed.pl
Jerry napisał(a): tor był oleisty i tracislizmy na ostatnim zakrecie kupe czasu bo albo trzeba było zwalniać albo wywalało na zewnetrzna ale za to dobre boczki były
nero napisał(a):Jerry napisał(a): tor był oleisty i tracislizmy na ostatnim zakrecie kupe czasu bo albo trzeba było zwalniać albo wywalało na zewnetrzna ale za to dobre boczki były
ten ostatni zakret to smieszny byl przez ten olej – tracilo sie sporo czasu. Spokojnie dobrym gokartem i przy czystym torze czas ponizej 20 s jest do zrobienia wiec trzeba bedzie powalczyc nastepnym razem
Jerry napisał(a):krzynio323f napisał(a):Kubutek napisał(a):Podejrzewam, że Krzynio jeszcze namieszałby w tabeli..
no pięknie, czyli dalej jestem niepokonany
.... achhh co to za piękne uczucie
. Mam nadzieje że to ostatni raz sie wyłamałem niedawno Ryki teraz Imola achh ta szkoła mnie wykończy
![]()
HIHIHIHI Kubutek nie miałeś motywacji
jakiś Ty tam wykrecił czas???Następnym razem bede Cie poganiał,a kubutka cięko bedzie dogonic bo wazy 20kg mniej odemnie
Jerry napisał(a):co z filmami i fotami?pytajnik
krzynio323f napisał(a):HIHIHIHI Kubutek nie miałeś motywacji
Kubutek napisał(a):Było naprawdę super przez te przejazdy bokami Na wspominanym już przedostatnim zakręcie, jak wpadałem w niego zbyt szybko, to nie mogłem opanować karta aż do tego zwężenia przed ostatnią prostą 3 razy od opon się odbijałem wpadając na nią
Basia napisał(a):Cześć Kochani
moje chilowe zniknięcie tłumaczy mój nowy centralny w Malince, i ranne zwiedzanie Wawy po imprezie. Devil i Viola jesteście KOCHANI (propozycja noclegu). Dziękuje wszystkim za wyśmienitą zabawę i imprezę w Szpilce(bylo troche dziwne otoczenie hmmmm-świat idzie do przodu). Globy jak głowa po imprezie
?
Basia napisał(a):Cześć Kochani
moje chilowe zniknięcie tłumaczy mój nowy centralny w Malince, i ranne zwiedzanie Wawy po imprezie. Devil i Viola jesteście KOCHANI (propozycja noclegu). Dziękuje wszystkim za wyśmienitą zabawę i imprezę w Szpilce(bylo troche dziwne otoczenie hmmmm-świat idzie do przodu). Globy jak głowa po imprezie
?
Jerry napisał(a):ja po pierwszy przejeździe poprawiłem czas z 21.590 na 20.400
Globy napisał(a):Zapraszam => www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/060210/01.php
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości