Kregle i piwo we Wroclawiu
oto miejsce spotkania od srodka

Adres: Wrocław Szybowcowa 23
Dojazd: 10 minut od Placu Jana Pawła II. Tramwajem (3,10,12,21,22,23) lub autobusem 136 i nocne
Zapraszamy wszystkich, Marco zarezerwowal jeden tor na 2h (koszt 1h -60 zl dzielimy na uczestnikow przy 6 osobach 10 zl
 przy 6 osobach 10 zl  ).\
 ).\
Spotkanie o 20, 10 lutego.

Adres: Wrocław Szybowcowa 23
Dojazd: 10 minut od Placu Jana Pawła II. Tramwajem (3,10,12,21,22,23) lub autobusem 136 i nocne
Zapraszamy wszystkich, Marco zarezerwowal jeden tor na 2h (koszt 1h -60 zl dzielimy na uczestnikow
Spotkanie o 20, 10 lutego.
To mi się podoba, zdjęcie lokalu, kule przygotowane. Super. Piątek godz. 20:00 jestem na miejscu  . Mam nadzieje że nikt się nie wykruszy. A może ktoś do nas jeszcze chce dołączyć. Zapraszamy
 . Mam nadzieje że nikt się nie wykruszy. A może ktoś do nas jeszcze chce dołączyć. Zapraszamy

V-max: 210 km/h – 28.07.2008 (626 GE)
		Chętnie bym się pojawił, ale od 5 tygodni stałem się sympatykiem synka, który całkowicie przeorganizował nasze dotychczasowe życie. Mieszkam co prawda niedaleczko (i widuję ravo pod moim domem jak kupuje "coś" w Żabce na Maślicach, ale 20 to czas kąpania, więc stanę się starym pierdzielem i z przykrością odmówię.
Życzę jednak udanego kręglowania !
!
Pozdrav

Życzę jednak udanego kręglowania
 !
!
Pozdrav
Misio
Jedyna taka Madzia z kaczuszką
		Jedyna taka Madzia z kaczuszką

- Od: 23 gru 2004, 20:13
- Auto: 121 DB 1,3
Misio napisał(a):Chętnie bym się pojawił, ale od 5 tygodni stałem się sympatykiem synka, który całkowicie przeorganizował nasze dotychczasowe życie. Mieszkam co prawda niedaleczko (i widuję ravo pod moim domem jak kupuje "coś" w Żabce na Maślicach, ale 20 to czas kąpania, więc stanę się starym pierdzielem i z przykrością odmówię.
Życzę jednak udanego kręglowania!
Pozdrav
Nie no co Ty, przecież nie będziesz chyba kąpał synka przez dwie godziny
Wpadnij, chociaż na chwilkę, na jedno piwko albo i soczek.
Trzeba się poznać

Pozdro

- Od: 27 gru 2004, 20:49
- Auto: Mazda 6 GY – aktualnie
 Mazda 323F BJ – była
oj, mam przeczucie że bedą tylko dwie osoby  
sywiza nie będzie, ponieważ miał pilny wyjazd do Warszawy – jest usprawiedliwiony
wojciech31 też będzie nie obecny z powodu zwichnięcia kostki – -II-
Ja już jadę, zobaczymy co nam wrocławianie wykombinują

sywiza nie będzie, ponieważ miał pilny wyjazd do Warszawy – jest usprawiedliwiony
wojciech31 też będzie nie obecny z powodu zwichnięcia kostki – -II-
Ja już jadę, zobaczymy co nam wrocławianie wykombinują

Mazda 323F BJ – była
Właśnie wróciłem z Warszawy. Przepraszam jeszcze raz, ale niespodziewany wyjazd służbowy uniemożliwił mi stawienie się na spotkaniu. Chciałem zobaczyć jakąś relacje z kręgli a tu nic. Mam nadzieje że nie było tylko dwóch osób (Marco81 i Ravo). Szkoda by było. Wojtek – wracaj szybko do zdrowia. Mam nadzieje że to nic poważnego i Madzie możesz ujeżdżać. Pozdrawiam

V-max: 210 km/h – 28.07.2008 (626 GE)
		nie bylo tak zle  hehe, pojawil sie marco z kolega ja z zuzia i toju z kolega oraz toud, spoznil sie tylko jakies 1,5h hehe. Wypilismy piwko pogadalismy, zawiedlsimy toju, ze slabe znas pijaki
 hehe, pojawil sie marco z kolega ja z zuzia i toju z kolega oraz toud, spoznil sie tylko jakies 1,5h hehe. Wypilismy piwko pogadalismy, zawiedlsimy toju, ze slabe znas pijaki  i kolo 22 rozjechalismy sie
 i kolo 22 rozjechalismy sie  . Niestety bylo nas malo wiec nie moglismy zagac w kregle ale szykuje sie juz nastepny raz i mamy nadzieje, ze bedzie conajmniej 6 osob
. Niestety bylo nas malo wiec nie moglismy zagac w kregle ale szykuje sie juz nastepny raz i mamy nadzieje, ze bedzie conajmniej 6 osob 

Zaraz sie spóźnił, po prostu byłem w poblizu to zajechałem na moment   . A co do pivka, to ja Cie Ravo jakoś nie widziałem z pokalem
  . A co do pivka, to ja Cie Ravo jakoś nie widziałem z pokalem  .
 .
Później był jeszcze szybki przejazd przez miasto z Marco i do domciu.
Pozdrawiam

Później był jeszcze szybki przejazd przez miasto z Marco i do domciu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
/* Starożytni wikingowie powiadali, */
/* że alkohol spożywany z umiarem */
/* nie szkodzi nawet w największych ilościach. */
		/* Starożytni wikingowie powiadali, */
/* że alkohol spożywany z umiarem */
/* nie szkodzi nawet w największych ilościach. */

- Od: 6 paź 2004, 13:49
- Auto: 323F BA 1,5 16V 95r.
Sorrki chłopaki, ale wczoraj miałemlekiego doła i byłem jakiś taki    

Następnym razem będzie o.k. 

Dziękuje wszystkim za przyjście.
Grzesiek, ja wiem czy to był szybki przejazd Dziurawe drogi nie pozawlają na szybką jazdę
 Dziurawe drogi nie pozawlają na szybką jazdę  

Pozdro
P.S.
A z Tojem to się jeszcze napijemy i bedziemy pobijać rekordy w kręglach

Następnym razem będzie o.k.
Dziękuje wszystkim za przyjście.
Grzesiek, ja wiem czy to był szybki przejazd
Pozdro
P.S.
A z Tojem to się jeszcze napijemy i bedziemy pobijać rekordy w kręglach

Mazda 323F BJ – była
Oj tak panowie – zawiedliście  

Ale za to atmosfera była miła – więc ogólnie spotkanie można zailczyć do udanych – chociaż naprawdę nie wiem czemu tak szybko wszyscy poszli...
Co do kręgli...Osób było 7 – ale tylko 2 chętne (ja z kolegą) – następnym razem zagramy MAM NADZIEJĘ
 – następnym razem zagramy MAM NADZIEJĘ  
Pozdrawiam i czekam na termin następnego spotkania...

Ale za to atmosfera była miła – więc ogólnie spotkanie można zailczyć do udanych – chociaż naprawdę nie wiem czemu tak szybko wszyscy poszli...
Co do kręgli...Osób było 7 – ale tylko 2 chętne (ja z kolegą)
Pozdrawiam i czekam na termin następnego spotkania...
ZAMIAST MAZDY 6 – AUDI A6  
poprzednie auto : XEDOS 9
		poprzednie auto : XEDOS 9

- Od: 18 paź 2005, 18:48
- Auto: AUDI A6 1,9 TDI 110PS 99r.