24.04.2004 XIX Zlotu Klubu MazdaSpeed Ryki
a dziś nie pogoni, bo pada
U nas nie padało. A podrodze licznik zamknąłem
Mimo długiego oczekiwania było naprawde super extra. Dzień mamy długi więc kto chciał to swoje zrobił
Pozdrawiam wszystkich obecnych na spocie i tych którzy nie mogli dojechać. Z niecierpliwością czekam an następny .....
Hihi,
niezłe jajka...zastałem wszystkich przed bramą hehe...
Kilka godzin czekania...niezbyt miło, naprawdę.
Byłem krótko, ale i tak zdążyłem dostać baty...szkoda, że ciężko jest się ścigać i robić zdjęcia.

niezłe jajka...zastałem wszystkich przed bramą hehe...
Kilka godzin czekania...niezbyt miło, naprawdę.
Byłem krótko, ale i tak zdążyłem dostać baty...szkoda, że ciężko jest się ścigać i robić zdjęcia.

Napiszcie co się działo jak pojechałem. Niestety musiałem się zmyć 17.30 czyli półgodziny po wjeździe na lotnisko. Ale zdążyłęm skillować większość uczestników hiehie. Tylko Typer był poza moim zasięgiem. Czy 2.5 V6 się ścigały z 323Fkami?? Jakie wyniki?? Napiszcie coś.
Mazda 626 GD GT
Mazda 626 GE
Mazda Xedos 6
Mazda-Astra karawan
Mazda 626 GW td
Mazda RX-7
??
Mazda 626 GE
Mazda Xedos 6
Mazda-Astra karawan
Mazda 626 GW td
Mazda RX-7
- Od: 20 paź 2003, 09:44
- Auto: Szybkie
Hehe prezes objechał wszystkich hehehe astrą combi
))
Z Większością Mazd na równo szedł golf.
Moja Madzia nie dawała rady żadnej.
Mazda 323 BG z turbiną ledwo ustępowała type-Rowi, więc nie było tak najgorzej.
Całość zakończyła się efektownym paleniem gum przez Dizziego i kolegę w 3 litrowym corrado.
Jak tylko będę miał film obrobiony ze spotu, to podeślę.
Całość zakończyła się efektownym paleniem gum przez Dizziego i kolegę w 3 litrowym corrado.
Mazda Motor Company
- Od: 13 kwi 2004, 15:12
- Auto: Astra 1.4
Zombi napisał(a):Małe nitro i robię typeRa jak chcę.
Ale nie masz, więc wiesz, co pozostaje ci robić....hehe
luca napisał(a):Hehe prezes objechał wszystkich hehehe astrą combi))
Mazda GT-R ustępowała Type-Rowi, bo w GTRze nie było 3 biegu
A co do pojedynku BA KF vs GE KL, to było 4 do startu : Krzynio, Patryk, Daniel no i ja

Ale ogólnie na spocie było [tiiit] i mimo, ze dostałem baty

Pozdro
SM
- Od: 20 paź 2003, 17:16
- Auto: ma$da CA KL-ZE – już nie ;) & CA B6
Wszystko fajnie , ale mam tylko jedno ale ....................... co za kretyn wposcil na pas jakies tam porszaki – to tak sie zwa te prewety , czy sie myle , jesli tak to trudno . Przez te motorynki tylko zmarnowalismy kupe czasu. Ale ogólnie bylo swietnie.
Pozdrawiam.
PORSCHE
Pozdrawiam.
PORSCHE

- Od: 7 kwi 2004, 19:00
- Auto: mazda 626 2,5 v6
No fakt, troche lipa wyszła, ze musielismy czekac na lotnisko prawie 5 godzin
. Ale co tam, wazne ze w koncu wjechalismy. Z resztą w oczekiwaniach na lotnisko tez nawiązało się kilka znajomości i pooglądało fajne furaki, więc było
Pozdro
SM
PS
Danio, czemu tak niepostrzezenie pojechałes? Nawet nie zdążylismy zrobić próby 3x2.5
, bo choc ja startowałem tylko raz, to na start z dwoma siostrami 2.5 jeszcze dałbym sie namówic 

Pozdro
SM
PS
Danio, czemu tak niepostrzezenie pojechałes? Nawet nie zdążylismy zrobić próby 3x2.5
- Od: 20 paź 2003, 17:16
- Auto: ma$da CA KL-ZE – już nie ;) & CA B6
Dobra w skrócie:
Lotnisko było wynajęte przez Klub Porsche, początkowo do 16 potem do 17. O 17 wjechaliśmy my a oni się zwijali. Między 12 a 15.30 staliśmy troszkę pod lotniskiem a troszkę pod (i w) kajpką "Cegielnia". Mam nadzieję że mazdowicze bawili się świetnie. Ja po paru wyścigach musiałem się zmyć o 17.30.
Lotnisko było wynajęte przez Klub Porsche, początkowo do 16 potem do 17. O 17 wjechaliśmy my a oni się zwijali. Między 12 a 15.30 staliśmy troszkę pod lotniskiem a troszkę pod (i w) kajpką "Cegielnia". Mam nadzieję że mazdowicze bawili się świetnie. Ja po paru wyścigach musiałem się zmyć o 17.30.
Mazda 626 GD GT
Mazda 626 GE
Mazda Xedos 6
Mazda-Astra karawan
Mazda 626 GW td
Mazda RX-7
??
Mazda 626 GE
Mazda Xedos 6
Mazda-Astra karawan
Mazda 626 GW td
Mazda RX-7
- Od: 20 paź 2003, 09:44
- Auto: Szybkie
Nie niepostrzezenie bo z wszystkimi chyba sie pozegnalem ( tak mnie sie zdaje jesli nie to przepraszam ). A jesli chodzi o wyscig ,to co dla was za radocha scigac sie ze mna skoro i tak wiadomo ze mozecie mnie objechac jak chcecie , przeciez ja ma automat . Ale to nic ja sie nie zrazam , cos po kombinuje , zrobie hamulce i staje z wami w szranki , a co mi zalezy – raz sie zyje . HIHI
- Od: 7 kwi 2004, 19:00
- Auto: mazda 626 2,5 v6
Napiszcie jaka mieliscie pogode?
Czy bylo cos ciekawego?
Co robiliscie?
Kto byl?
p.s. W lodzi padalo calutki dzionek
Czy bylo cos ciekawego?
Co robiliscie?
Kto byl?
p.s. W lodzi padalo calutki dzionek
- Od: 21 paź 2003, 13:53