A Poznań śpi?!
Dla mnie 9-10 to trochę wczesnie ale nie niemożliwe. Osobiściewolałbym coś koło południa. W poznaniu będę od około 11. i bedę pewnie do wieczora. Jakby ktoś sie nnudził i czekał sam na parkingu lecha to niech szrajbnie do mnie smsa. 606698121.
Jutro rano jeszcze zajrze tu czy coś sie wykrytalizowało odnośnie godziny. Jak się dogadacie później to tez napiszcie mi eske. Mi pasuje praktycznie każda pora
Jutro rano jeszcze zajrze tu czy coś sie wykrytalizowało odnośnie godziny. Jak się dogadacie później to tez napiszcie mi eske. Mi pasuje praktycznie każda pora
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
nie chciałem nic mówić, żeby nie zapeszać... ale jednak wciąż łykam antybiotyki, gdyby nie to – byłbym z Wami ! !
Strasznie mi przykro...
Pozdrawiam Was całym sercem. Następny zrobimy po kolędzie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
Piotrek napisał(a):A Bimbak spi??
niee tylko ma problemy z kodekami
EDIT: problemy rozwiązane.. oto pierwsze filmy:
Przejazd Piotrka 23MB
Przejazd Puziego 3,5MB
przejazd Simoneusa 50,5MB
cały materiał ze spotkania 22MB
Pozdrawiam, Tomek
No kurrrczaki.... byłem 2 razy... ok. 10.30 i 11.30 i byłem pewien, że juz nikt nie przyjedzie.... No japierdziele... a tak planowałem... baterie w aparacie nowe... Maździorka nawet zaliczyła myjnię w Poznaniu... Ehh..... 
Był Poldżer SLE '90, Polżer Caro'93, była 323 BG '90, był Rover 200 '98, była Octavia '00, był Scenic '04, jest 6 GG '02
Ja też chętnie bym przyjachał... miałem czas... Niestety w piątek ani w sobotę do południa nie wchodziłem na stronę forum...
No trudno...
Może następnym razem nie będzie takiego ruszenia z informacją na dzień przed i może nie przegapię...
No trudno...
Może następnym razem nie będzie takiego ruszenia z informacją na dzień przed i może nie przegapię...
- Od: 29 lip 2005, 12:02
- Auto: 323F BA 1.5
323F BA 2.0 GT
Honda Civic/CRV