Zlot miłośników Mazd 12.11.2005 – SKARBIMIERZ
Bardzo fajny zlocik
Niestety musieliśmy z kolegą wczesnie się zmyć i omoinął nas slalomik. No i co najgorsze grill ;-p ! ! ! Dzięki wszystkim za miłą zabawę i do zobaczenia, oby jak najszybciej.
Daniel Kowalski (Czerwona 323F jeden osiem el , tfuu, sorki,.... DOHC) ;-D
Daniel Kowalski (Czerwona 323F jeden osiem el , tfuu, sorki,.... DOHC) ;-D
-
Gość
Ja tez bylem zmuszony zbyt wczesnie zwinac zagle..
Takie szybkie podsumowanie: mila atmosfera, nowe znajomosci, "profi" sprzet na 400m choc jego tworca – Sim stwierdzil ze to zwykla amatorszczyzna no i ta RX-7, mmm.... jeszcze lapki drza mi z wrazenia, a gdy sie przesiadlem do xeda to jakos dziwnie mulowaty sie zrobil
I jeszcze jedno: Ravo, wstyd mi za ciebie
Takie szybkie podsumowanie: mila atmosfera, nowe znajomosci, "profi" sprzet na 400m choc jego tworca – Sim stwierdzil ze to zwykla amatorszczyzna no i ta RX-7, mmm.... jeszcze lapki drza mi z wrazenia, a gdy sie przesiadlem do xeda to jakos dziwnie mulowaty sie zrobil
I jeszcze jedno: Ravo, wstyd mi za ciebie
- Od: 29 kwi 2004, 17:52
I ja musiałem niestety szybciej zwinąć manele
również uważam że było bardzo fajnie, szczególnie że udało mi się złoić pewną białą Mazdę
powtarzam się za GregGiem ale ta RX7 to naprawde był gwóźdź programu, niesamowite auto i nietuzinkowy właściciel – pozdrowienia dla Bogszara 
- Od: 24 mar 2004, 22:00
- Auto: Było 323F BA Z5
Jest 3 BL 2.0 LF-VE
W końcu w domku. Ale wymarzłem za wszystkie czasy. Pozdrowienia dla wszystkich, którzy zjawili się na zlociku.
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
Moim zdaniem było suoer! Ciekawe autka, fajna atmosfera , trochę rywalizacji...po prostu perfekcyjne spędzenie wolnego czasu.
DO ZOBACZENIA NA NASTEPNYM ZLOCIE
!
DO ZOBACZENIA NA NASTEPNYM ZLOCIE

ZAMIAST MAZDY 6 – AUDI A6
poprzednie auto : XEDOS 9
poprzednie auto : XEDOS 9
- Od: 18 paź 2005, 18:48
- Auto: AUDI A6 1,9 TDI 110PS 99r.
Bardzo fajny zlocik
Brawa dla organizatorów!
I do zobaczenia następnym razem (mam nadzieję)
PS. Bogszar – szacunek, fajny z Ciebie Gość!!
I do zobaczenia następnym razem (mam nadzieję)
PS. Bogszar – szacunek, fajny z Ciebie Gość!!
Również już w domu. Podsumowując – według mnie było Super. Podziękowania dla marko81, Wojciech31 za zorganizowanie tak miłego spotkania no i oczywiście podziękowania dla Bogszar'a za uświetnienie naszego zlotu wyśmienitym cackiem RX-7. Miło było wszystkich poznać. Pozdrawiam wszystkich i do następnego spotkania.
V-max: 210 km/h – 28.07.2008 (626 GE)
Super Zlot
Wspaniale auta i ludzie
Organizacja bardzo dobra miejsce rewelacyjne
Pomimo zlotu samoloty mogly ladowac i starowac
Czekam na nastepny zlot i oczywiscie nie zapomniane wrazenia z 1/4 mili
Pozdrawiam
Wspaniale auta i ludzie
Organizacja bardzo dobra miejsce rewelacyjne
Pomimo zlotu samoloty mogly ladowac i starowac
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Czekam na nastepny zlot i oczywiscie nie zapomniane wrazenia z 1/4 mili
Pozdrawiam
–= D R A P I =–
- Od: 8 paź 2005, 15:37
- Auto: 323 f 1,6 90r.
Juz w domu, świetny zlot, świetne wozy, czekam na pierwsze fotki.
Bogszar ==>> RE5PECT (mijaliśmy sie potem na autostradzie
)
..no i ja też się trochę wymarzłem, ale pogoda była super, jak na tę porę roku
Bogszar ==>> RE5PECT (mijaliśmy sie potem na autostradzie
..no i ja też się trochę wymarzłem, ale pogoda była super, jak na tę porę roku

Tłumik sie rozpadł i przysmazył zderzaczek zdjecia beda jutro
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
Spocik rewelacyjny. Mam nadzieję że z brzeskiego klubu nikt nie zalazł nikomu za skórę. Bynajmniej nie mogli tego robić bo im zabroniłem. Klubowicze Brzescy są z was bardzo zadowoleni i zapraszają na następny raz w jeszcze bardziej liczniejszym gronie. Oczywiście wielkie podziękowanie dla Marka.
- Od: 13 lip 2005, 23:29
- Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 24V
A ja dotarlem dopiero teraz bo troche sie jeszcze po miescie pokrecilem......
Moim zdaniem zlot byl naprawde udany.....Jak na listopadowa pore pogoda dopisala chociaz pozniej troszeczke "przetrzepalo" kosci
W porownaniu z poprzednim zlotem frekwencja o wiele wyzsza za co dzieki wszytskim ktorym udalo sie przybyc.....Wielkie podziekowania naleza sie dla Marco81 ktory zajal sie strona organizacyjna jak i dla Simoneusa za "swiatelka", Janusza za "termosik" z herbatka a takze dla Bogszara ktory swoja obecnoscia jak i swojego samochodu na widok ktorego niektorym klubowicza swiecily sie oczka
(Mam tylko nadzieje ze piekna Rx-7 nie ucierpiala za bardzo
) a takze za griila na ktorym mozna bylo podsmarzyc kielbaski i troszeke zaspokoic glod......
Atmosfera byla naprawde sympatyczna a i poszalec na plycie lotniska mozna bylo, szkoda tylko ze juz pozniej na slalom nie bylo chetnych...
Mam nadzieje, ze kolejne zlot bedzie jeszcze lepszy i ze swoja obecnoscia zaszczysci wiecej Mazdeczek
Moim zdaniem zlot byl naprawde udany.....Jak na listopadowa pore pogoda dopisala chociaz pozniej troszeczke "przetrzepalo" kosci
Atmosfera byla naprawde sympatyczna a i poszalec na plycie lotniska mozna bylo, szkoda tylko ze juz pozniej na slalom nie bylo chetnych...
Mam nadzieje, ze kolejne zlot bedzie jeszcze lepszy i ze swoja obecnoscia zaszczysci wiecej Mazdeczek
Zapraszam....
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 04&start=0
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 04&start=0
- Od: 11 kwi 2005, 23:11
- Auto: Honda Accord 1.8 VTEC 1999r
WITAM WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW ZLOTU;–)
Duże podziękowania dla organizatora zlotu Marko81 za profensjononalny zlot!!!!! Oraz za utrzymanie idealnego porządku całego zlotu ( dryl i posłuszeństwo uczestników ).
Również przyczynił się do udanego zlotu Simones i Janusz!!!!
Straty zawsze muszą jakieś być. Nie tylko wypalił się zderzak tylny, opony też starte. No ale nareszcei mazdeczka dostała popalić. Co niektórzy mogli sobie poszaleć
Oby więcej takich zlotów. Wszystko dopisało, cieszę się, że poznałem tylu fajnych nowych ludzi. Wszyskim dziękuję za super atmosferę;–)))
W następnym roku proponuję co najmniej 3-dniowy zlot
Pozdrowionka
Duże podziękowania dla organizatora zlotu Marko81 za profensjononalny zlot!!!!! Oraz za utrzymanie idealnego porządku całego zlotu ( dryl i posłuszeństwo uczestników ).
Również przyczynił się do udanego zlotu Simones i Janusz!!!!
Straty zawsze muszą jakieś być. Nie tylko wypalił się zderzak tylny, opony też starte. No ale nareszcei mazdeczka dostała popalić. Co niektórzy mogli sobie poszaleć
Oby więcej takich zlotów. Wszystko dopisało, cieszę się, że poznałem tylu fajnych nowych ludzi. Wszyskim dziękuję za super atmosferę;–)))
W następnym roku proponuję co najmniej 3-dniowy zlot
Pozdrowionka
- Od: 28 kwi 2004, 23:45
- Auto: mazda rx-7. 3generacja.94r
Tłumik,opony, hamulce i chyba sprzegło sie juz konczy
No po drodze ja tez sie mijałem z Bogszarem, ale niewiem czy mnie zauwazył choc awaryjnymi zamigałem. Troszke mi sie spieszyło (195/h na gazie z rozwalona przepływka)
No po drodze ja tez sie mijałem z Bogszarem, ale niewiem czy mnie zauwazył choc awaryjnymi zamigałem. Troszke mi sie spieszyło (195/h na gazie z rozwalona przepływka)
Ostatnio edytowano 13 lis 2005, 11:57 przez Gajnek, łącznie edytowano 1 raz