Wspólne spotkanie z Klubem Swifta

Postprzez Fang » 16 paź 2005, 20:15

Jakby zareagowali klubowicze i zarząd gdyby zrobić "join venture" z klubem suzuki swifta (do którego równierz należę) nie mówię że chodzi o ten zlot, może o jakiś nastepny. Taki zamysł powstał w mojej głowie, nie wiem czy to dobry pomysł ale mogło by byc fajnie bo dużo autek i sympatyków motoryzacji z kraju kwitnącej wiśni :)
Forumowicz

Od: 9 wrz 2005, 15:06
Auto: Mazda 323F BA '97 1.8

Postprzez Bimbak » 18 paź 2005, 15:51

Fang napisał(a):Jakby zareagowali klubowicze i zarząd gdyby zrobić "join venture" z klubem suzuki swifta (do którego równierz należę) nie mówię że chodzi o ten zlot, może o jakiś nastepny

nikt na pewno by niemiał nic przeciwko, zwłaśzcza jesli to są jacyś znajomi.. przecież nie jesteśmy sektą tylko klubem <lol>
Pozdrawiam, Tomek

Drinking wine and killing time
Forumowicz
CUP 2017 miejsce 2

Od: 17 maja 2005, 20:55
Auto: ponton i dziadkowóz, Moto: lyter

Postprzez Globy » 19 paź 2005, 13:27

Tak, bylem wzruszony ta niesmiala dedykakcja :D Jak i cala relacja zreszta.

Fang napisał(a):Jakby zareagowali klubowicze i zarząd gdyby zrobić "join venture" z klubem suzuki swifta (do którego równierz należę) nie mówię że chodzi o ten zlot, może o jakiś nastepny. Taki zamysł powstał w mojej głowie, nie wiem czy to dobry pomysł ale mogło by byc fajnie bo dużo autek i sympatyków motoryzacji z kraju kwitnącej wiśni

Klub jest otwarty na wspolne spotkania – tym bardziej z milosnikami japonskiej motoryzacji <spoko> Pozostaje jedynie kwestia umowienia konkretnego zlotu.
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120

Postprzez klawy323 » 19 paź 2005, 14:03

Ale tak jak Globy napisał pomysł jest niezły i jezeli tylko możliwy do zrealizowania to napewno wszyscy sa jak najbardziej ZA <jupi>

Globy napisał(a):Tak, bylem wzruszony ta niesmiala dedykakcja :D Jak i cala relacja zreszta.

Fang napisał(a):Jakby zareagowali klubowicze i zarząd gdyby zrobić "join venture" z klubem suzuki swifta (do którego równierz należę) nie mówię że chodzi o ten zlot, może o jakiś nastepny. Taki zamysł powstał w mojej głowie, nie wiem czy to dobry pomysł ale mogło by byc fajnie bo dużo autek i sympatyków motoryzacji z kraju kwitnącej wiśni

Klub jest otwarty na wspolne spotkania – tym bardziej z milosnikami japonskiej motoryzacji <spoko> Pozostaje jedynie kwestia umowienia konkretnego zlotu.
POZDRO DLA WSZYSTKICH BLACK DEVIL 323
Forumowicz

Od: 24 wrz 2005, 17:39
Auto: Mazda 323BG 1990r.

Postprzez Fang » 21 paź 2005, 11:33

równocześnie kiedy ja napisałęm o Rykach, powstał równloegły topic w którym swiftklub zaprasza mazdaspeed na tor do poznania :)

http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=15284 <jupi>
Forumowicz

Postprzez SimoneuS » 21 paź 2005, 12:33

zapraszać to może, ale nie macie szans żeby wynająć tor.... po pierwsze kalendarz imprez na 2006 jest juz wypełniony, po drugie godzina toru kosztuje ok. 800zł + VAT za godzinę i do tego opieka lekarska 500zł/h + ubezpieczenie = razem kupa kasy ............ no chyba, że macie tyle, ale nie sądzę, żeby zjechało 100 autek i każdy rzucił 100zł za wjazd za godzinkę.............. temt juz był wałkowany
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
Forumowicz

Od: 11 lis 2003, 20:57

Postprzez Fang » 21 paź 2005, 14:33

Masz rację ale trzeba próbować coś załątwiać, jak narazie zrobiliśmy 2 zloty z torem, jeden darmowy bez opieki lekarskiej (trochę na dziko) w Częstochowie w tartaku wyrazów a drugi, latem w kamieniu opolskim odpłatny na lotnisku, warunki nie za rewelacyjne ale koszty śmieszne...

Faktem jest że żeby coś doszło do skutku to musi to byc niedokońca legalne bo koszty są za wysokie :| niemniej nierozumiem Twojego podejścia "zapraszać to wy mozecie" z takim nastawieniem nic się nie uda zorganizować <nie>
Forumowicz

Postprzez Coolbob » 23 paź 2005, 11:14

Może tańsze będą Bednary? Orientujecie się może jakie tam są koszty?
Forumowicz

Od: 29 lip 2005, 12:02
Auto: 323F BA 1.5
323F BA 2.0 GT
Honda Civic/CRV