Wspólne spotkanie z Klubem Swifta
Strona 1 z 1
Jakby zareagowali klubowicze i zarząd gdyby zrobić "join venture" z klubem suzuki swifta (do którego równierz należę) nie mówię że chodzi o ten zlot, może o jakiś nastepny. Taki zamysł powstał w mojej głowie, nie wiem czy to dobry pomysł ale mogło by byc fajnie bo dużo autek i sympatyków motoryzacji z kraju kwitnącej wiśni 
- Od: 9 wrz 2005, 15:06
- Auto: Mazda 323F BA '97 1.8
Fang napisał(a):Jakby zareagowali klubowicze i zarząd gdyby zrobić "join venture" z klubem suzuki swifta (do którego równierz należę) nie mówię że chodzi o ten zlot, może o jakiś nastepny
nikt na pewno by niemiał nic przeciwko, zwłaśzcza jesli to są jacyś znajomi.. przecież nie jesteśmy sektą tylko klubem

Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Tak, bylem wzruszony ta niesmiala dedykakcja
Jak i cala relacja zreszta.
Klub jest otwarty na wspolne spotkania – tym bardziej z milosnikami japonskiej motoryzacji
Pozostaje jedynie kwestia umowienia konkretnego zlotu.
Fang napisał(a):Jakby zareagowali klubowicze i zarząd gdyby zrobić "join venture" z klubem suzuki swifta (do którego równierz należę) nie mówię że chodzi o ten zlot, może o jakiś nastepny. Taki zamysł powstał w mojej głowie, nie wiem czy to dobry pomysł ale mogło by byc fajnie bo dużo autek i sympatyków motoryzacji z kraju kwitnącej wiśni
Klub jest otwarty na wspolne spotkania – tym bardziej z milosnikami japonskiej motoryzacji

Ale tak jak Globy napisał pomysł jest niezły i jezeli tylko możliwy do zrealizowania to napewno wszyscy sa jak najbardziej ZA

Globy napisał(a):Tak, bylem wzruszony ta niesmiala dedykakcjaJak i cala relacja zreszta.
Fang napisał(a):Jakby zareagowali klubowicze i zarząd gdyby zrobić "join venture" z klubem suzuki swifta (do którego równierz należę) nie mówię że chodzi o ten zlot, może o jakiś nastepny. Taki zamysł powstał w mojej głowie, nie wiem czy to dobry pomysł ale mogło by byc fajnie bo dużo autek i sympatyków motoryzacji z kraju kwitnącej wiśni
Klub jest otwarty na wspolne spotkania – tym bardziej z milosnikami japonskiej motoryzacjiPozostaje jedynie kwestia umowienia konkretnego zlotu.
POZDRO DLA WSZYSTKICH BLACK DEVIL 323
- Od: 24 wrz 2005, 17:39
- Auto: Mazda 323BG 1990r.
równocześnie kiedy ja napisałęm o Rykach, powstał równloegły topic w którym swiftklub zaprasza mazdaspeed na tor do poznania
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=15284
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=15284

zapraszać to może, ale nie macie szans żeby wynająć tor.... po pierwsze kalendarz imprez na 2006 jest juz wypełniony, po drugie godzina toru kosztuje ok. 800zł + VAT za godzinę i do tego opieka lekarska 500zł/h + ubezpieczenie = razem kupa kasy ............ no chyba, że macie tyle, ale nie sądzę, żeby zjechało 100 autek i każdy rzucił 100zł za wjazd za godzinkę.............. temt juz był wałkowany
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 11 lis 2003, 20:57
Masz rację ale trzeba próbować coś załątwiać, jak narazie zrobiliśmy 2 zloty z torem, jeden darmowy bez opieki lekarskiej (trochę na dziko) w Częstochowie w tartaku wyrazów a drugi, latem w kamieniu opolskim odpłatny na lotnisku, warunki nie za rewelacyjne ale koszty śmieszne...
Faktem jest że żeby coś doszło do skutku to musi to byc niedokońca legalne bo koszty są za wysokie
niemniej nierozumiem Twojego podejścia "zapraszać to wy mozecie" z takim nastawieniem nic się nie uda zorganizować 
Faktem jest że żeby coś doszło do skutku to musi to byc niedokońca legalne bo koszty są za wysokie

Strona 1 z 1