Będąc na balu karnawałowym w pewnym pensjonacie w Okunince wpadła mi w ręce ulotka o fajnej imprezce plenerowej dla młodzieży szkolnej. Ale że byłem pod wpływem szybko wymyśliłem i przeprogramowałem program i wymyśliłem że mogła by z tego wyjść fajna imprezka trzydniowa dla braci z mazdaspeed. Na trzeźwo bym tego nie wymyślił

Do rzeczy. Impreza odbyła wy się ponownie w Kołaczach pod Włodawą. Niektórzy znają Karczmę Poleską bo odbyło się tam chyba 2 lub 3 udane imprezy.
http://karczmapoleska.pl/
Spotkanie było by 3 dniowe. Dogodny termin to sierpień (czerwiec za wcześnie, lipiec – Ryki) Piątek, sobota, niedziela lub w wypadku sierpnia 13, 14, 15 sierpnia czyli długi weekend
Impreza namiotowo – pokojowa (pokoików jest tam raptem 6, więc liczba miejsc ograniczona), ale hektarów pod namioty nie brak, a w wypadku zajęcia hotelu będzie dostęp do łazienek.
Po krótce plan imprezy:
dzień pierwszy – piątek
przyjazd na ok. 13. Zakwaterowanie, obiad, wycieczka piesza ścieżką dydaktyczną w Kołaczach, zwiedzanie skansenu na miejscu, kolacja, ognisko i integracja
dzień drugi – sobota
śniadanie, spływ kajakowy Włodawką, obiad na fajnej wysepce po drodze, po powrocie odpoczynek, jakieś konkursy rozrywka (coś wymyślę), kolacja, ognisko dyskoteka.
dzień trzeci – niedziela:
śniadanie, na wytrzeźwienie jakaś wycieczka busem np do PPN lub Włodawy, obiad i rozjazd go home
W przypadku wekendu 13,14,15 jest dogodniej bo zaczynamy od soboty, wtedy dzień pierwszy w sobotę i spotkanie troszkę wcześniej, potem podobny program dzień drugi niedziela i dzień 3 poniedziałek (święto dzień wolny dla niezorientowanych
Listę chętnych musiałbym znać na początku sierpnia, termin dotyczy też wpłat za imprezę lub zaliczek. Koszt imprezy myślę że zamknął by się w granicach tak zakładając górną granicę 200 zł za wersję z hotelem i 150 zł za wersję z namiotem za 3 dni od osoby.
Czy była by chęć na taką impresskę
niestety z problemów braku czasu na organizację wątek zamykam