Witam.
Mam wielką przyjemniść zaprośić na spot klubowiczów z południowej polski,i nie tylko.
Spotkanie odbędzie się 8-9 października w miejscowości Buczkowice przed Szczyrkiem.
Miejscem zlotu jest pensjonat www.klosek.emeteor.pl gdzie do naszej dyspozycji będą pokoje, miejsce na grila i ognisko w parku przy pensjonacie oraz świetlica ze względu na chłodne już noce.
Koszt noclegu to 25zł od osoby. Istnieje też dodatkowa możliwości korzystania z usług gastronomicznych ośrodka ( śniadanie, obiad, ….) Cała reszta leży już w naszych rękach, czyli to, co przywieziesz ze sobą to zjesz i wypijesz.
Serdecznie zapraszam Wszystkich na spotkanie, mam nadzieje, że będzie to miła okazja, aby jeszcze w tym roku spotkać się w większym gronie.
Kontakt z organizatorem
+48 602-641-817, Skype: Bogszar1950, bogszar@wp.pl
Pozdrawiam
Bogszar
--------------------------------------------------------------------------------
Zakonczenie sezonu w Szczyrku (Buczkowice)
Strona 1 z 1
Ile osób ma zamiar się pojawić??
Może wpadnę – i tak planowałem w październiku wypad do Szczyrku
Może wpadnę – i tak planowałem w październiku wypad do Szczyrku
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Hej Bogusław, jeśli nie bedę zbyt wykończony po czekających mnie w przyszłym tygodniu "wojażach" to z chęcią przyjadę wypić piwko, zjeść kawał mięcha i powdychać górskiego powietrza....
Pozdrawiam
P.S. Chyba coś się ruszyło ze stroną woza. Dzisiaj wszedłem na forum Rx-7
Ciekawe na jak długo...
Pozdrawiam
P.S. Chyba coś się ruszyło ze stroną woza. Dzisiaj wszedłem na forum Rx-7

- Od: 7 cze 2004, 08:33
- Auto: RX-7 FC TII `91
[quote="hexim"]Nadal nie wiem ile osób się tam zjedzie... Sm też bym się dokulał bo w sumie mam nie daleko z Cieszyna. A co do Mazd, to chyba nikt nie ma wątpliwości że są to jedne z lepszych samochodów....[/ quote]
A ile Ciebie zadawala ilość osób,zebyś przyjechał?
z tego co wiem to 20 prawdziwych miłośników motoryzacji przybędzie,nie kierując się odległośćią, ilośćią, czy pogodą.
Zapraszam wszystkich wielbicieli motoryzacji
A ile Ciebie zadawala ilość osób,zebyś przyjechał?

z tego co wiem to 20 prawdziwych miłośników motoryzacji przybędzie,nie kierując się odległośćią, ilośćią, czy pogodą.
Zapraszam wszystkich wielbicieli motoryzacji

- Od: 28 kwi 2004, 23:45
- Auto: mazda rx-7. 3generacja.94r
Strona 1 z 1