STARACHOWICE – spotkania regionalne
wrócę jeszcze do tematu tego mojego nieszczęsnego kręgosłupa i fotela odkryłem że w mojej madzi są jakieś kostki z kabelkami nie wiem czy to nie jest pod elektrycznie regulowane fotele madzia była sprowadzana w zeszłym roku z austrii może kolesie wyciągnęli te fotele a wsadzili zwykłe?
- Od: 20 lis 2010, 12:19
- Auto: mazda 323 1,3 16v model ba sedan 96
Obstawiałbym jednak podgrzewanie foteli. W fabryce dawali wiązki nawet do wyposażenia które montowali w GT, JDM'ach. Potem tylko wpinasz guziczek i sprzęt w odpowiednie miejsce i już nie musisz się bawić w prowadzenie wiązki przez auto 
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
kostki pod fotelami mogą tez być do bocznych poduszek powietrznych montowanych w bokach foteli
Wydaje mi się, że w tych rocznikach nie montowali jeszcze bocznych poduszek.
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
być może do podgrzewania foteli są te kostki ja zabardzo się nie znam na elektryce ale na razie zainstalowałem sobie materacyk na fotel i testuje jak długo wytrzymam siedzi się miękko zobaczymy dzięki za podjęcie tematu.
no moze i by dało rade zrobic. Tylko czy jest ktos jeszcze chetny prócz nas?
gajos napisał(a):Witam.
był bym bardzo wdzięczny jak ktoś mógł by podjechać i obejrzeć autko bo z lodzi kawałek jest i nie chce jechać na marnehttp://otomoto.pl/mitsubishi-galant-C17603210.html
Pozdrawiam
Ja Ci nie pomogę bo się kompletnie nie znam na ocenie aut , ale przesłałem Twoją prośbę do kloegów z Ostrowca moze Michał88 to dla Ciebie sprawdzi , bo ma po drodze do pracy i widzę że sie troche orietuje w tych tematach.Pozdrawiam
cześć wszystkim z okolic tst jestem po niedzielnej trasie brody kielce brody podłożyłem sobie materacyk pod plecki i muszę przyznać że nieźle się siedziało tym razem mrówki nie latały po kręgosłupie na razie na tym poprzestanę chyba że jakieś fajne siedzonko mi się trafi to sobie zainstaluje czy był jakiś spot w ostatnim czasie coś towarzystwo miało w zamiarze o zasięgu regionalnym.
na razie było bez spotowo, ale jak juz zauważyłeś szykuje sie regional spot
ja w niedzielę będę jechał znowu do kielc koło południa to w drodze powrotnej jak mi czas będzie sprzyjał mogę zajrzeć do słupi na ten regional
- Od: 31 sty 2009, 12:51
- Auto: 323f BA Z5 :) Aquarius Blue Pearl :)
patusia to zmobilizuj parę gości bo widzę że goście na ten spot regionalny chciałbym ale mi się nie chce alba mnie d...a boli itd.
Patusia323f napisał(a):też jesteśmy w tst
ooo i nic nie mówisz:P a ja siedzę w domu sam i się nudzę...
a co do tej Nowej Słupi to ja myślę żeby jechać, a jak inni?? Zebralibyśmy się i pojechali razem jak ładna pogoda by była...
Mazda 4ever- chociaż to mój pierwszy samochód w życiu...
- Od: 28 lut 2009, 12:30
- Auto: 323c BA Z5 '95
Xedos 6 CA KF '96
spoko spoko coś wymyślimy co do spotu 
Pencelek nie martw się zdążymy się nawidzieć
, bo już zjechaliśmy z Krk na stałe, teraz tylko robotę muszę jakąś tu znaleźć 
Pencelek nie martw się zdążymy się nawidzieć
- Od: 31 sty 2009, 12:51
- Auto: 323f BA Z5 :) Aquarius Blue Pearl :)
Ok Pati, trzymam za słowo
A tak poza tym, miałbym prośbę do wszystkich pełnoletnich 'maździarzy' ale i nie tylko...
Jest w Iłży pewna dziewczyna, która choruje na białaczkę. Potrzebuje szpiku...
W niedzielę 3 kwietnia w Iłży jest organizowana akcja mająca na celu znalezienia jej, a także innym chorym dawcy szpiku. Będą to badania w iłżeckim gimnazjum, w godzinach 11-17. Nie będę wyjaśniał na czym dokładnie polega takie badanie, gdyż nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, a ostatnimi czasy jest o tym głośno w mediach więc uznałem to za zbędne.
To nic nie kosztuje, a może uratować komuś życie...
wszystkich zainteresowanych zapraszam na PW, postaram się wyjaśnić więcej.
Z góry wszystkim serdecznie dziękuję!!
A tak poza tym, miałbym prośbę do wszystkich pełnoletnich 'maździarzy' ale i nie tylko...
Jest w Iłży pewna dziewczyna, która choruje na białaczkę. Potrzebuje szpiku...
W niedzielę 3 kwietnia w Iłży jest organizowana akcja mająca na celu znalezienia jej, a także innym chorym dawcy szpiku. Będą to badania w iłżeckim gimnazjum, w godzinach 11-17. Nie będę wyjaśniał na czym dokładnie polega takie badanie, gdyż nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, a ostatnimi czasy jest o tym głośno w mediach więc uznałem to za zbędne.
To nic nie kosztuje, a może uratować komuś życie...
wszystkich zainteresowanych zapraszam na PW, postaram się wyjaśnić więcej.
Z góry wszystkim serdecznie dziękuję!!
Xedos 6 CA KF '96
zmiłą chęcią ale mnie nawet krwi nie chcieli [pobrać jak dowiedzieli się że jestem na rencie na kręgosłup oczywiście kiedyś oddawałem krew i było tego parę litrów mam uniwersalną grupę 0 minus.
Tak więc, Xedzik zakupiony ;] za chwilkę jadę go odebrać, myślę, że się Wam spodoba jak go doprowadze do porządku.
Postaram się pochwalić nim jak najwcześniej bo narazie to troszke wstyd... 

Xedos 6 CA KF '96