Rynek Nowego Miasta, 24-25 września 2005 r.
Ja już wróciłem, fajnie było ale co to się będzie działo o 19 w pubie "Pod Baryłką" 
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
calkiem milo i zajefajnie
)))
zjechalem na przerwe techniczna
i .............. juz ruszam Pod Barylke
sie bedzie dzialo
ps
P0L4K ... oj zaluj, zaluj
zjechalem na przerwe techniczna
sie bedzie dzialo
ps
P0L4K ... oj zaluj, zaluj
sa takie samochody, ktore chce sie miec. nie dlatego, ze sa niezwykle funkcjonalne, nie dlatego, ze spelniaja "twarde" oczekiwania ich posiadacza, ale dlatego, ze maja "to cos"
- Od: 8 paź 2004, 01:15
- Auto: volvo S80 i audi A6
No to chyba super wyszło.
Pogoda ekstra, chętni raczej dopisali – fajne zdjęcia MazDarek
tylko czemu tak mało
Ależ żałuję że nie mogłem jechać
Czekamy na więcej
!!
Teraz to się faktycznie musi dziać Pod Baryłką
pozdrawiamy
Pogoda ekstra, chętni raczej dopisali – fajne zdjęcia MazDarek

Ależ żałuję że nie mogłem jechać
Czekamy na więcej

Teraz to się faktycznie musi dziać Pod Baryłką
pozdrawiamy
Nic straconego – jutro też jest dzień Mazdy w Warszawie.
Zapraszamy na wizytę klubu MazdaSpeed w Muzeum FSO (dawny Norblin) na ul. Żelaznej . Jesteśmy zaproszeni przez Klub FSO – może być równie atrakcyjnie.
Tak jak wczoraj zbiórka chętnych o godz. 10.15-11.00 na parkingu Torwaru i stamtąd razem jedziemy na Żelazną.
Zapraszamy na wizytę klubu MazdaSpeed w Muzeum FSO (dawny Norblin) na ul. Żelaznej . Jesteśmy zaproszeni przez Klub FSO – może być równie atrakcyjnie.
Tak jak wczoraj zbiórka chętnych o godz. 10.15-11.00 na parkingu Torwaru i stamtąd razem jedziemy na Żelazną.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
Wiem tatian, tylko że minie jeszcze z tydzień zanim będę w stanie jeździć wozem
Niestety kolano po operacji goi mi się straaaasznie wolno.
Ale duchem jestem z wami
Niestety kolano po operacji goi mi się straaaasznie wolno.
Ale duchem jestem z wami

Wlasnie wrocilem do domu. Spotkanie jak nigdy wczesniej. Wielkie zoom-zoomy dla tatiana i zaangazowanych w organizacje osob...
Czekamy na zdjecia i filmy... kto moze niech mailuje na adres: spotkania(maupa)mazdaspeed.pl
Pozdrawiam,
tco_tm
Czekamy na zdjecia i filmy... kto moze niech mailuje na adres: spotkania(maupa)mazdaspeed.pl
Pozdrawiam,
tco_tm
the right man in the wrong place...
A ja wrócilem wczoraj
Było super i jak zwykle warto było jechać. Wielkie dzięki dla organizatorów i wszystkoch obecnych.

Było super i jak zwykle warto było jechać. Wielkie dzięki dla organizatorów i wszystkoch obecnych.

I ja wszystkich witam
Opłacało się jechać 350 km
Atmosfera i pogoda były [tiiit].
Podziękowania dla organizatorów i mam nadzieje że będzie więcej takich spotkań na które z przyjemnością przyjadę
Pozdrawiam
Opłacało się jechać 350 km
Atmosfera i pogoda były [tiiit].
Podziękowania dla organizatorów i mam nadzieje że będzie więcej takich spotkań na które z przyjemnością przyjadę
Pozdrawiam
- Od: 27 gru 2004, 20:49
- Auto: Mazda 6 GY – aktualnie
Mazda 323F BJ – była
witam skreciłem juz teledysk 2 wersje jedna duuuza kompresja 38 MB (nie ogladać pełno ekranowo ) i 170 MB jakość DVD . niech ktoś mi pomoze wrzucic to na serwer
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
Witam, to był mój pierwszy raz z Wami
hehe, ale poważnie było fajnie, miło spędzony dzień w dobrym toważystwie, dzieki za rozganizowanie spotu, niestety nie dam rady dzisiaj do muzeum tehniki ale na poczatek wystarczy to co było wczoraj, pozdrawiam
- Od: 13 sie 2005, 18:58
- Auto: Mazda RX 8 231 km