Zlot MazdaSpeed w Warszawie – Rynek Nowego Miasta, 24-25 września
ja równiez postaram się być ale na razie poprosze o nie wpisywanie na listę 
Pozdrawiam
Marcin
Kto chce – szuka sposobu.
Potrafię wyregulować i naprawić instalacje LPG – sekwencje Stag, KME, Agis, Esgi, Lecho, Versus, Elpigaz itp. – zapraszam do kontaktu.
Marcin
Kto chce – szuka sposobu.
Potrafię wyregulować i naprawić instalacje LPG – sekwencje Stag, KME, Agis, Esgi, Lecho, Versus, Elpigaz itp. – zapraszam do kontaktu.
- Od: 27 lip 2005, 21:20
To i ja sie dopisze (Andrzej i Tomek – MX-5). Czekam na odbior mojej 323f i nie wiem czy na zlot bede ja mial, wiec na razie jeden wozik.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Boski
Widzę, że parking na Nowym Mieście jeszcze nie jest do oporu wypełniony Madziami, więc jeśli można chętnie dostawię swoją trójeczkę do Waszych bolidów. Rozumiem, że opłata jest od samochodu, a Żonę zabieram gratis?!
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
- Od: 17 sie 2004, 15:52
- Auto: Mazda 3 Sedan
W TYM CZASIE MAM IMPRE RODZINNĄ, ALE ŻYCZE WSZYSTKIM MAŻDZIOCHOM MIŁEJ ZABAWY.. POZDRO
P.S.POKAŻCIE NAS GODNIE
ŚMIERĆ HITLERWAGONOM!!!!!!!!!!! HEHEEHEHEHEHEH
MA$$$$$$$$$$$$$$$$$$$DA RULEZZZZZZZZZZZZ
$$$$$$$$$ = BO TYLE TO KOSZTUJE , HIHIIHIHIHI , POZDRO
P.S.POKAŻCIE NAS GODNIE
ŚMIERĆ HITLERWAGONOM!!!!!!!!!!! HEHEEHEHEHEHEH
MA$$$$$$$$$$$$$$$$$$$DA RULEZZZZZZZZZZZZ
$$$$$$$$$ = BO TYLE TO KOSZTUJE , HIHIIHIHIHI , POZDRO
ŚWIECĄC WŁASNYM PRZYKŁADEM POPRWAWIASZ BILANS ENERGETYCZNY KRAJU!!!!!!!!!
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
???????????FAJNY MAM AVATAR, NIE
????????????
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
- Od: 19 sty 2004, 16:52
- Auto: FORD FOCUS 1.8 16V KOMBI
Ale zbieg okolicznosci
24 wrzesnia jest rowniez darmowy koncert Stinga w Warszawie z okazji polaczenia Idei i sieci Orange
http://www.orange.pl/sting.html
Pozdrawiam
24 wrzesnia jest rowniez darmowy koncert Stinga w Warszawie z okazji polaczenia Idei i sieci Orange
http://www.orange.pl/sting.html
Pozdrawiam
- Od: 17 kwi 2005, 13:48
- Auto: 6MPS
Sobota odpada ....Jaksa napisał(a):To i Ja wpadnę tylko nie wiem ( w tej chwili ) czy to będzie sobota czy niedziela
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Ja z moją połową też się piszemy, bedziemy bawić w Warszawie u znajomych o ile wypali i piszemy sie na niedzielną część spotkania.
Na 100% bedziemy wiedzieć po 12 września.
W każdym razie niedziela my i nasz ciągnik.
Na 100% bedziemy wiedzieć po 12 września.
W każdym razie niedziela my i nasz ciągnik.
- Od: 23 sty 2005, 16:42
- Auto: B2500 2.5 TD , Tribute 3.0 V6
witam. jestem nowy i nie wiem co i jak ale wpadne do was w sobote wieczorkiem. do ktorej planujecie imprezowac w sobote?
jutro wplace pieniazki. bede ja i moja madzia + 2 lub 3 osoby bez noclegu. pozdrawiam
jutro wplace pieniazki. bede ja i moja madzia + 2 lub 3 osoby bez noclegu. pozdrawiam
- Od: 21 sie 2005, 14:05
- Auto: BMW E46 320d 150km;))
Muszę znowu zabrać głos bo zaczynacie tworzyć własną rzeczywistość. Czytajcie poprzednie tematy tego wątku bo pojawia się zbyt wiele przekłamań i interpretacji.
Po pierwsze :
miejsce pierwszego dnia zlotu (24.09.2005) to Rynek NOWEGO (nie Starego!) Miasta w Warszawie. Plac na Rynku mamy "kupiony" na cały dzień.
Być może będzie drugi dzień zlotu na Fortach Bema , jakieś ściganka itp. (w fazie organizowania).
Po drugie:
udział w zlocie mogą wziąć tylko te osoby, które wcześniej (lub ewentualnie wg uzgodnionej reguły z GLOBY`m) wpłacą na konto podane przez GLOBY`ego 30 lub 35 zł (w zależności czy są klubowiczami czy niezrzeszonymi) . Wpłata to koszty wynajęcia Rynku (700-750 m2) oraz wykonania Projektu Organizacji Ruchu.
Po trzecie:
z uwagi na teren zlotu, który jest zamknięty dla ruchu pojazdów, każdy z uczestników będzie musiał posiadać przepustkę wjazdową uprawniającą go do wjazdu w strefę zamkniętą. Przed wjazdem spotkamy się w godz. 10.15-11.00 na parkingu przed TORWAREM i razem zwartą oflagowaną kolumną pojedziemy na Stare Miasto. Widzę problem z uczestnikami, którzy spóżnią się na miejsce spotkania przed wspólnym wyjazdem, ale jakoś to rozwiążemy.
Po czwarte:
wspólny przejazd przez Stare Miasto i wjazd na Rynek Nowego Miasta planowany jest na godz. 11.15-11.45. Rozstawienie aut wg wcześniejszego schematu ustawień – do godz. 12.30. Planowany zjazd z rynku 17.00-19.00 (ile wytrzymamy).
Po piąte:
przewidziana jest prezentacja uczestników i ich pojazdów oraz wspólne filmy, fotki i wspólny posiłek o godz. 13.00-15.00. Posiłek pod parasolami resteuracji BORUTA na Rynku Nowego Miasta (róg Freta) – mamy proponowane menu, negocjujemy jego cenę i "zawartość" (poza tym każdy może sobie zamówić wg zasobów kasy i chęci).
Jeżeli uczestnicy zechcą, to mogę ich oprowadzić po Starym Mieście (mam w zanadrzu niespodziankę ale wszystko zaleźy od kondycji uczestników).
Po szóste:
Proponowane są noclegi np. w Hotelu Kanonia (40 zł/osobodoba) na ul. Jezuickiej – parking strzeżony 100 m na ul. Bugaj – ewentualnie inne opcje.
Tyle podstawowych wiadomości. Jeżeli sa jeszcze pytania – kierujcie je do GLOBY`ego.
Do zobaczenia. Jak na razie są deklaracje – brak wpłat a do zlotu zostało 15 dni.
Pozdrawiam
Po pierwsze :
miejsce pierwszego dnia zlotu (24.09.2005) to Rynek NOWEGO (nie Starego!) Miasta w Warszawie. Plac na Rynku mamy "kupiony" na cały dzień.
Być może będzie drugi dzień zlotu na Fortach Bema , jakieś ściganka itp. (w fazie organizowania).
Po drugie:
udział w zlocie mogą wziąć tylko te osoby, które wcześniej (lub ewentualnie wg uzgodnionej reguły z GLOBY`m) wpłacą na konto podane przez GLOBY`ego 30 lub 35 zł (w zależności czy są klubowiczami czy niezrzeszonymi) . Wpłata to koszty wynajęcia Rynku (700-750 m2) oraz wykonania Projektu Organizacji Ruchu.
Po trzecie:
z uwagi na teren zlotu, który jest zamknięty dla ruchu pojazdów, każdy z uczestników będzie musiał posiadać przepustkę wjazdową uprawniającą go do wjazdu w strefę zamkniętą. Przed wjazdem spotkamy się w godz. 10.15-11.00 na parkingu przed TORWAREM i razem zwartą oflagowaną kolumną pojedziemy na Stare Miasto. Widzę problem z uczestnikami, którzy spóżnią się na miejsce spotkania przed wspólnym wyjazdem, ale jakoś to rozwiążemy.
Po czwarte:
wspólny przejazd przez Stare Miasto i wjazd na Rynek Nowego Miasta planowany jest na godz. 11.15-11.45. Rozstawienie aut wg wcześniejszego schematu ustawień – do godz. 12.30. Planowany zjazd z rynku 17.00-19.00 (ile wytrzymamy).
Po piąte:
przewidziana jest prezentacja uczestników i ich pojazdów oraz wspólne filmy, fotki i wspólny posiłek o godz. 13.00-15.00. Posiłek pod parasolami resteuracji BORUTA na Rynku Nowego Miasta (róg Freta) – mamy proponowane menu, negocjujemy jego cenę i "zawartość" (poza tym każdy może sobie zamówić wg zasobów kasy i chęci).
Jeżeli uczestnicy zechcą, to mogę ich oprowadzić po Starym Mieście (mam w zanadrzu niespodziankę ale wszystko zaleźy od kondycji uczestników).
Po szóste:
Proponowane są noclegi np. w Hotelu Kanonia (40 zł/osobodoba) na ul. Jezuickiej – parking strzeżony 100 m na ul. Bugaj – ewentualnie inne opcje.
Tyle podstawowych wiadomości. Jeżeli sa jeszcze pytania – kierujcie je do GLOBY`ego.
Do zobaczenia. Jak na razie są deklaracje – brak wpłat a do zlotu zostało 15 dni.
Pozdrawiam
„Zegar tyka. Wszystkich.”
tatian, idzie dobrze. Ja mam takie dwa wnioski racjonalizatorskie:
-zeby wynająć z pół knajpy na wieczór. Miałem się tym zająć, ale cos mi sie wydaje ze Ty masz jakieś wtyki na starówce? Dobrze myślę? Bo jeśli nie to przejadę się tam i poszukam.
-Kolerzy z FSO auto klub proponują nam w niedziele wycieczke po muzeum FSO i ogólnie takie wspólne spotlanie (patrz pare wątków obok). Myślę, że to fajna sprawa jak na 2 dzien spota, zobaczyc syrenkę sport
-zeby wynająć z pół knajpy na wieczór. Miałem się tym zająć, ale cos mi sie wydaje ze Ty masz jakieś wtyki na starówce? Dobrze myślę? Bo jeśli nie to przejadę się tam i poszukam.
-Kolerzy z FSO auto klub proponują nam w niedziele wycieczke po muzeum FSO i ogólnie takie wspólne spotlanie (patrz pare wątków obok). Myślę, że to fajna sprawa jak na 2 dzien spota, zobaczyc syrenkę sport
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
tatian napisał(a):Jak na razie są deklaracje – brak wpłat a do zlotu zostało 15 dni.
Pozdrawiam
A czemu Globy nie aktualizuje listy wpłat
heh.....
Ja się wpisałem, kaskę wpłaciłem, i co?
Wczoraj o 23.00 Mondeo przerobiło mi tylną oś, teraz mam tylne prawe koło jak najbardziej skrętne, a bardziej skręcone o jakieś 40 stopni.... wgięty i podwinięty błotnik i połamany zderzak, co więcej okarze sie u blacharza dopiero w poniedzialek.
Mondeo = Zło
Ja się wpisałem, kaskę wpłaciłem, i co?
Wczoraj o 23.00 Mondeo przerobiło mi tylną oś, teraz mam tylne prawe koło jak najbardziej skrętne, a bardziej skręcone o jakieś 40 stopni.... wgięty i podwinięty błotnik i połamany zderzak, co więcej okarze sie u blacharza dopiero w poniedzialek.
Mondeo = Zło
Prozi
- Od: 10 sie 2005, 01:46
- Auto: AR 156
Zostal zaktualizowany pierwszy post watku. Parking zostal przewidziany na okolo 40 aut, a w tej chwili czekamy na odpowiedz z Klubu FSO dot. niedzielnych odwiedzin muzeum motoryzacji oraz obecnosci dealera.
Prosze wyraznie zaznaczac, czy wypowiedz ma byc traktowana jako deklaracja. Oplata, jak wspomnial Tatian, dotyczy tylko 1. dnia zlotu i pokrywa koszta wynajmu Placu Rynku Nowego Miasta. Niedziela jest 'darmowa'.
Lista dotyczy osob zarejestrowanych na wjazd na plac, przepraszam za rzadkie aktualizacje (Mazda mnie pochlania
Osobom, ktore wplacily pieniadze i przed zlotem zadeklaruja nieobecnosc, zostana one oddane.
Prosze o rozeznanie w kwestii wieczornego lokalu.
Rodzyna napisał(a):Ja może wrazze swoim chlopakiem przyjedziemy bez noclegu,bo on jest z Warszawy oczko A jeśli chodzi o wjazd to...czemu tak drogo ysz pytajnik
Prosze wyraznie zaznaczac, czy wypowiedz ma byc traktowana jako deklaracja. Oplata, jak wspomnial Tatian, dotyczy tylko 1. dnia zlotu i pokrywa koszta wynajmu Placu Rynku Nowego Miasta. Niedziela jest 'darmowa'.
Lista dotyczy osob zarejestrowanych na wjazd na plac, przepraszam za rzadkie aktualizacje (Mazda mnie pochlania
Jaksa napisał(a):Sobota odpada ...
Osobom, ktore wplacily pieniadze i przed zlotem zadeklaruja nieobecnosc, zostana one oddane.
Xionc napisał(a):Bo jeśli nie to przejadę się tam i poszukam.
Prosze o rozeznanie w kwestii wieczornego lokalu.
Witam,
Chętnie się zjawię – jeżdzę MX-3 – zdjęć brak. Bez noclegu. A – można kaskę wpłacić na miejscu? A jak nie to jak wpłacić?
Pozdro,
Sergiusz
Chętnie się zjawię – jeżdzę MX-3 – zdjęć brak. Bez noclegu. A – można kaskę wpłacić na miejscu? A jak nie to jak wpłacić?
Pozdro,
Sergiusz
-
Sergiusz
Na konto klubowe ( masz wszystko na pierwszej stronie tego topicu)Sergiusz napisał(a):A jak nie to jak wpłacić?
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY