Zlot MazdaSpeed w Warszawie – Rynek Nowego Miasta, 24-25 września
A ja nikogo nie znam.. i nie wiem czy mam sie tam pojawic.. bo wkoncu dopiero dzisiaj sie zarejestrowalem
-
Kieroo
Kieroo napisał(a):A ja nikogo nie znam..
No i tu masz super powód do tego żeby pojechać, chociaż poznasz wspaniałych kolegów z Klubu.
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Ja bede kombinował bo sie deklarowałem ze bede.
Niestety po wakacjach sie okazało ze bede jechał do Francji w delegacje w tym terminie.
Ale jest duża szansa ze sie wyjazd przesunie.
Niestety po wakacjach sie okazało ze bede jechał do Francji w delegacje w tym terminie.
Ale jest duża szansa ze sie wyjazd przesunie.
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
Powiedzmy do 5 dni przed terminem spotkania – zapraszamy.
Chętnie bym wpadł, lecz niestety, dokładnie w tym czasie jestem na urlopie
Mam nadzieję, że jakiś reprezentant Bydgoszczy dotrze na spotkanie
bo zapowiada się miła zabawa!
Mam nadzieję, że jakiś reprezentant Bydgoszczy dotrze na spotkanie
Witam po dłuższej nieobecności.
Niestety ja odpadam...
zjazd w szkole... inauguracyjny... i muszę być... szkoda.. może następną razą...
Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy.
Ps. Nie oszczędzajcie aparatów fotograficznych!!!
Niestety ja odpadam...
Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy.
Ps. Nie oszczędzajcie aparatów fotograficznych!!!
Był Poldżer SLE '90, Polżer Caro'93, była 323 BG '90, był Rover 200 '98, była Octavia '00, był Scenic '04, jest 6 GG '02
Witam!
Nie bylem na ogolnopolskim zjezdzie, ktory odbyl sie w Toruniu (w moim wlasnym miescie zreszta)– bo wlasnie szukalem w Germanii Mx-3.....nie znalazlem ale 2 tyg pozniej znalazlem 323F....wiec pozlotowy come back do klubu:)
Wstepnie deklaruje wiec Madzie 323F z kierowca i pasazerem- bez noclegu (mam nadzieje, ze zdaze ja zarejestrowac do tego czasu:) jezdzi jeszcze na czerownych blachach:). Ostateczna deklaracja na chwile przed zlotem!
Pozdr.
Nie bylem na ogolnopolskim zjezdzie, ktory odbyl sie w Toruniu (w moim wlasnym miescie zreszta)– bo wlasnie szukalem w Germanii Mx-3.....nie znalazlem ale 2 tyg pozniej znalazlem 323F....wiec pozlotowy come back do klubu:)
Wstepnie deklaruje wiec Madzie 323F z kierowca i pasazerem- bez noclegu (mam nadzieje, ze zdaze ja zarejestrowac do tego czasu:) jezdzi jeszcze na czerownych blachach:). Ostateczna deklaracja na chwile przed zlotem!
Pozdr.
..:::: Xsiondz ::::..
....Fiat Coupe Pinifarina ....
AlfaRomeo 146 1.6 TS (1998)
Mazda 323F 1,9 16V DOHC (1995)
Mazda 323F 1.6 16V SOHC (1991)
Galeria moich furek: www.xsiondz.republika.pl
....Fiat Coupe Pinifarina ....
AlfaRomeo 146 1.6 TS (1998)
Mazda 323F 1,9 16V DOHC (1995)
Mazda 323F 1.6 16V SOHC (1991)
Galeria moich furek: www.xsiondz.republika.pl
- Od: 22 wrz 2004, 11:07
- Auto: n!-ta zdrada-FordGalaxyMK3
Cześć Globy,
witam wszystkich,.
Globy,
dopisz mnie proszę bez noclegu.
Jeszcze nie wiem jak mi się "czas ułoży", tak więc pieniążki lub info o absencji – później.
pozdrawiam,.
witam wszystkich,.
Globy,
dopisz mnie proszę bez noclegu.
Jeszcze nie wiem jak mi się "czas ułoży", tak więc pieniążki lub info o absencji – później.
pozdrawiam,.
Pozdrawiam,
mariusz,.
"Ludzie czasami myślą, jak zabić czas... a to czas ich zabija"
mariusz,.
"Ludzie czasami myślą, jak zabić czas... a to czas ich zabija"
- Od: 17 lip 2004, 12:20
- Auto: JMZGE14B201496526