Rynek Nowego Miasta – wrzesień 2005
P0L4K napisał(a)::P phi to nie przyjade![]()
Zbyt szybko rezygnujesz – ale to Twoja sprawa.
Wg mojej wiedzy,nie ma jeszcze żadnego pewnego uczestnika z przewidzianych 40 autek – może być docelowo 50 – gdyż nikt jeszcze nie mógł spełnić koniecznego warunku uczestnictwa (przedpłata). Na razie nie podane są jej szczegóły. Udział zależy tylko od kolejności zgłoszeń i wolnych miejsc – model auta nie ma znaczenia.Oczywiście musi byc MAZDA.
Do zlotu prawie miesiąc. Kto odpowie zgłoszeniem na warunki przedstawione przez GLOBY`ego w zapowiadanym nowym temacie – ten będzie pewien udziału i tak az do wyczerpania miejsc.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
Tatian przekazal wszelkie wazne informacje
Dzieki dla Xionca za info o noclegach, jutro szerzej zainteresujemy sie sprawa – mysle, zeby zlot przedluzyc na niedziele. Postaram sie jutro, maksymalnie we srode podac szczegoly i zorganizowac zapisy. Kochani, naprawde warto bedzie sie spotkac i poswiecic kilka zlotych na wjazd, poniewaz zalezy nam na wspolnej integracji w tak pieknym miejscu.
tatian napisał(a):więc szorujcie swoje maszyny aby dobrze wypadły w kolorowej TV.
cholera, może by polerke lakieru strzelić...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Przedkładam propozycję noclegu dla "zagranicznych"uczestników spotu.
Otwórzcie stronę www.kanonia.pl – jest to reklamówka Hotelu KANONIA, mieszczącego się w centrum Starego Miasta. Koszt noclegu – bez jedzenia – 40 zł/osobę. Rozmawiałem z właścicielką – hotel może pomieścić nawet do 55 osób i na razie nie ma problemu z miejscami. Konieczna jest wcześniejsza rezerwacja.
Otwórzcie stronę www.kanonia.pl – jest to reklamówka Hotelu KANONIA, mieszczącego się w centrum Starego Miasta. Koszt noclegu – bez jedzenia – 40 zł/osobę. Rozmawiałem z właścicielką – hotel może pomieścić nawet do 55 osób i na razie nie ma problemu z miejscami. Konieczna jest wcześniejsza rezerwacja.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
Zapraszam => http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13735