szkada ze niebyło gdzie pomigać moim malcem:( jeszcze raz dzeikuje za dobra zabawe:)
4 lipca 2010 – Zlot Mazdy i 1/4 mili w Kamieniu Śląskim
JA tez dziekuje za Superzabawe:) było super
pogoda dopisała
i autka były ciekawe:)
szkada ze niebyło gdzie pomigać moim malcem:( jeszcze raz dzeikuje za dobra zabawe:)
323F BJ 1,5 88km, 102NM--> 323F BJ 2,0 130km 160NM 
- Od: 9 lip 2008, 10:21
- Auto: Mazda 323F (BJ ) 03, 2,0 16V
Sportiva
Czyli nie tylko ja miałem odruch wymiotny jak zobaczyłem do okaleczone RX-7 FD... Na fotkach wydawalo mi sie ze nawet barbarzyńsko została wykastrowana z Wankla... Powinno sie karać za takie coś..
Capazo, gratuluje czasu, zdaje sie że najszybsze KL-ZE w Polsce
Capazo, gratuluje czasu, zdaje sie że najszybsze KL-ZE w Polsce
Była Mazda 323F BA GT, jest Volvo S40...
- Od: 23 mar 2009, 14:10
- Auto: Volvo S40
Również jestem zadowolony ze zlotu, atmosfera oraz ilość mazd zadowalała. Na kilku zdjęciach widać moją Madzię więc jestem szczęśliwy.
Pozdrawiam !
Miejmy nadzieję że zobaczymy się na następnym zlocie !
Pozdrawiam !
Miejmy nadzieję że zobaczymy się na następnym zlocie !
-
dery89
Bartg napisał(a):Kto zrobil taka okrutna krzywde FD ?![]()
Gdzies tez zdjecie tylu bylo, malo co nie zadlawilem sie sniadaniem
Sa rózne gusta, sa rozne auta, wies tuning, seria, ładnie o odwaznie przerobione.
Ta mazda nalezy własnie do tej ostatniej grupy. Piekna jest. Wkład pracy jest niesamowity, rozmawiałem z włascicielem, opowiadał historie przeróbek, i co jak z czego jest zrobione. Szacunek za wkład pracy, szacunek za ponmysłowośc, szacunek za dbałośc o detale. Nie kazdemu musi sie podobac, ale na zlocie została doceniona.
www.upolkara.pl
- Od: 8 kwi 2007, 22:24
- Auto: Mitsu Grandis, Mazda 5, CRX del Sol
polkar napisał(a):Bartg napisał(a):Kto zrobil taka okrutna krzywde FD ?![]()
Gdzies tez zdjecie tylu bylo, malo co nie zadlawilem sie sniadaniem
Sa rózne gusta, sa rozne auta, wies tuning, seria, ładnie o odwaznie przerobione.
Ta mazda nalezy własnie do tej ostatniej grupy. Piekna jest. Wkład pracy jest niesamowity, rozmawiałem z włascicielem, opowiadał historie przeróbek, i co jak z czego jest zrobione. Szacunek za wkład pracy, szacunek za ponmysłowośc, szacunek za dbałośc o detale. Nie kazdemu musi sie podobac, ale na zlocie została doceniona.
Dokładnie
Think Fast. Drive Faster. Don't Blink
- Od: 2 sie 2009, 21:33
Również dzięki za Zlot – jak zwykle w Kamieniu najbardziej mi się podoba
Powyższa FD zrobiła na mnie ogromne wrażenie pod względem wykonania, nawet pomimo zmiany silnika i lexów...

Powyższa FD zrobiła na mnie ogromne wrażenie pod względem wykonania, nawet pomimo zmiany silnika i lexów...
https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
Ja dziękuje za zaoferowanie mi pełnienia jednej funkcji, byłem mile zaskoczony no i zadowolony.
Było naprawdę fajnie, pomiomo tego że juz nie mam Mazdy, lubiałem tam na plac przyjsc poogladac Wasze auta, zamienic kilka słow.
No i znam już imię jednej forumowiczki o bardzo dziwnym nicku nie do wymówienia....
Było naprawdę fajnie, pomiomo tego że juz nie mam Mazdy, lubiałem tam na plac przyjsc poogladac Wasze auta, zamienic kilka słow.
No i znam już imię jednej forumowiczki o bardzo dziwnym nicku nie do wymówienia....
www.upolkara.pl
- Od: 8 kwi 2007, 22:24
- Auto: Mitsu Grandis, Mazda 5, CRX del Sol
Mazda rx7 jest bardzo ciekawym projektem. Wielu drifterów może sobie tylko pomarzyć o sercu jakie zostało przeszczepione do tej FD
Wilki szacun za ogrom czasu i pracy wsadzonej w to auto
rozmawiałem z właścicielem i mówił że to był 2-gi wyjazd madzi tuż po pracy. 
- Od: 5 paź 2007, 21:14
- Auto: Mazda 323 BF GTX
2JZ-GTE
baaaardzo ciekawy silnik
z ciekawostek
był w suprze F&F z pierwszej części.
- Od: 5 paź 2007, 21:14
- Auto: Mazda 323 BF GTX
Również poplotkowałem trochę z właścicielem tej FD. Auto jest po prostu kontrowersyjne i takie miało być. Właściciel powiedział, że nie cierpi serii i w tym momencie ze skrzywieniem popatrzył na seryjną FD bogszara
Osobiście uważam, że to auto coś w sobie straciło, ale to nie mnie ma się podobać. Ważne, że wiejskiego tuningu z tego nie zrobił. Wykonanie jest pierwsza klasa i co najważniejsze... własnymi rękami. Serce bardzo ciekawe i chyba trochę mniej kłopotliwe od wankla. Na tego typu zloty autko pierwsza klasa – przyciągało uwagę. Nie ważne czy się podobało czy nie, zdjęcia cykał prawie każdy.
tutaj tyłek:

tutaj tyłek:

Ta FD byla baaaardzo interesujaca
Choc jak by byl wankiel turbo bylo by jeszcze lepiej ale ogolnie autko jak najbardziej cool
Gratulacje za taki odwarzny projekt 

Jaka była ostatnia rzecz jaka przeleciała księżnie Dianie przez głowę?
– ..... chłodnica
– ..... chłodnica
- Od: 6 wrz 2009, 21:02
- Auto: EC MX-3 2.5 V6 24V 95 KLZE Yaris 1.0 1SZ-FE
Alrmera N16
Dzięki loockas załapełem sie na jednej fotce w tle 
Szkoda tylko, że tak późno dojechałem na zlot
, a ciołem moim xedoskiem prosto z wisły
pełen szacuneczek gabloty koleżanek i kolegów są odjechane i to cieszy
Szkoda tylko, że tak późno dojechałem na zlot
pełen szacuneczek gabloty koleżanek i kolegów są odjechane i to cieszy