4 lipca 2010 – Zlot Mazdy i 1/4 mili w Kamieniu Śląskim
właśnie do equ napisałem ale żadnej odpowiedzi nio morzemy się jakoś we wrocku spotkać na przykład Bielany koło tej stacji jet albo jak ona teraz się nazywa ,no i o której byśmy się spotkali i byśmy razem pojechali ,ja do wrocka poczebuję z w-cha około 2godzinki (normalną jazdą )
- Od: 21 wrz 2007, 17:32
- Auto: MX-6
ravie napisał(a):No to najlepszą miejscówką chyba będzie ta stacja przy zjeździe na Wrocław.. Wiec około 7.30 zbiórka?
hm na zjedzie na wrocław ale tam była chyba w remoncie, a KFC ?,7:30 to nie dam radę bo w mojej firmie robię jako struż i zmiana jest o 8 to tak 9-10 bym był w wrocku
Mam propozycje dla ekipy, ktora bedzie jechac od strony Katowic autostrada A4.
Moze tym razem zbiorka bylaby na 297 kilometrze, przy stacji Lotos lub przy McDonald's?
Caly MOP jest bardzo wyraznie oznakowany juz z daleka i na pewno nikt go nie przegapi
Mozemy ustalic jakas godzine i spotkac sie tu.
I podczepiam sie pod pytanie odnosnie kanalu na CB – meczymy ogolny czy ustalimy sobie dla mazdowiczow jakis osobny? np 25

Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie.
Fotki zapozyczone ze strony szoferzy.com
Moze tym razem zbiorka bylaby na 297 kilometrze, przy stacji Lotos lub przy McDonald's?
Caly MOP jest bardzo wyraznie oznakowany juz z daleka i na pewno nikt go nie przegapi
Mozemy ustalic jakas godzine i spotkac sie tu.
I podczepiam sie pod pytanie odnosnie kanalu na CB – meczymy ogolny czy ustalimy sobie dla mazdowiczow jakis osobny? np 25

Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie.
Fotki zapozyczone ze strony szoferzy.com
Dużo jeżdżę i lubię jeździć. Jak jeżdżę po autostradach, to czasem zdarza się, że widzę takich wariatów, którzy zapier*, że aż głowa puchnie. Ledwo co ich wyprzedzam...
- Od: 1 sty 2009, 18:09
- Auto: 626 GF FS
Ja się piszę na 100% – dopisać do listy.
Daj link do tego miejsca na googlach
Simon napisał(a):Moze tym razem zbiorka bylaby na 297 kilometrze, przy stacji Lotos lub przy McDonald's?
Daj link do tego miejsca na googlach
人馬一体
>>>> Mój Dudowóz <<<<
Kupię drzwi tylne od strony kierowcy oraz maskę kolor: 12K (323F BA po lifcie)

Kupię drzwi tylne od strony kierowcy oraz maskę kolor: 12K (323F BA po lifcie)
Jeśli ktoś niema zamiaru startować ,to moja propozycją jest godzina 10:00 na miejscu ,co widnieje na foto czyli na stacji Lotos czy drive jak kto woli 
- Od: 5 sty 2007, 18:46
- Auto: Było : Punto I Prelude II gen Audi 200 5000s , 323F BA , E46 .
Jest : Punto II , Bravo II 1.4 Turbo :)
Ponizej mapa google z zaznaczonym MOP'em.
MOP proponowany przeze mnie znajduje sie ok 10km za zjazdem na Gliwice – Rybnik (droga nr 78).
Po drodze jest jeszcze zjazd na Kedzierzyn-Kozle, (wezel Ostropa), a potem juz jest MOP.

Ze swojej strony potwierdzam na 100% uczestnictwo w zlocie mazdy. Nie biore udzialu w sprincie
MOP proponowany przeze mnie znajduje sie ok 10km za zjazdem na Gliwice – Rybnik (droga nr 78).
Po drodze jest jeszcze zjazd na Kedzierzyn-Kozle, (wezel Ostropa), a potem juz jest MOP.

Ze swojej strony potwierdzam na 100% uczestnictwo w zlocie mazdy. Nie biore udzialu w sprincie
Dużo jeżdżę i lubię jeździć. Jak jeżdżę po autostradach, to czasem zdarza się, że widzę takich wariatów, którzy zapier*, że aż głowa puchnie. Ledwo co ich wyprzedzam...
- Od: 1 sty 2009, 18:09
- Auto: 626 GF FS
chabas napisał(a):A co z ekipą z Dolnego Śląska?? Jedziemy razem??
no możemy jechać jak najbardziej , ja wczoraj z equ gadałem i wszystko uzgodnimy dzisiaj wieczorem , to dam ci na forum znać, a ty jak jedziesz przez co na autostradę bo byśmy się jakoś wcześniej skumali
chabas napisał(a):No ja myslalem, zeby np w Strzegomie sie spotkac... Albo gdzies tam na stacji kolo autostrady pod Wrocławiem juz To może ekipa z Wro sie podlaczy?
Ja jestem za
Think Fast. Drive Faster. Don't Blink
- Od: 2 sie 2009, 21:33