Zlot regionu – Wisła 18-20.06.2010 wrażenia i relacje ;)

Jakbysmy jechali do tego rycerskiego cuda, to poprosze komnate 2 osobowa

A tak powaznie, to kurva jego mac jak to szybko minelo
Alk:
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ajajajajajajaj.. Co ludzie co za kraj..
- Od: 10 mar 2007, 01:38
- Auto: Mitsubishi Galant EA Kombi 2.5 V6 manual Daimos Ltd :D
Zyg napisał(a):http://www.termyuniejow.pl/pl/index.php?g=15
to jest mój ambitny pomysł na następny wypad. Zobaczcie sobie nocleg w kasztelu rycerskim
ceny to tam sa swietne

- Od: 7 sty 2010, 22:44
- Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 24V
Nie wiem skad wzielas te 199zl za nocleg. Ja znalazlem niecale 600zl za 10 osobowy pokoj. Takze cena jak za cos takiego niewygorawana, biorac pod uwage wejscie na baseny termalne i sniadanie w cenie. W 10 osob to juz mozna niezle akcje odstawiac w nocy
. Byle by tylko Ache znaczy BOA DUPIC*** nie spal w tym pokoju, bo wtedy to by bylo pewnie tak jakby lis wpadl do kurnika
. Ale pewnie o ile sie uda ten wypad to raczej w wakacje wiec i tak sie nie nastawiam na niego. Tak czy siak uwazam, ze ta sala 10 osobowa mogla by byc ciekawa
.

- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
nicek777 napisał(a):Nie wiem skad wzielas te 199zl za nocleg. Ja znalazlem niecale 600zl za 10 osobowy pokoj. Takze cena jak za cos takiego niewygorawana, biorac pod uwage wejscie na baseny termalne i sniadanie w cenie.
z tąd. bo wiesz jednak moze ktos chciałby sie isc wczesniej polozyc albo cos a reszta bedzie siedziałą wiec takie to mało realne ze zasnie jesli bedzie trzezwy .
Wielkie Dormitorium 10-osobowe 599 zł
Komnata Dam Dworu z łożami z baldachimem dla 4 osób 235 zł
Komnata Strażników 4-osobowa 235 zł
Komnata Książęca 2-osobowa z łożem z baldachimem 165 zł
Komnata Mieszczan 2-osobowa 145 zł
Cela Mnicha 2-osobowa 135 zł
Ache napisał(a):Aptusia teraz to juz mnie rozjeb**o
będę sie bał otworzyć kiedy ktoś zadzwoni do drzwi:D
jadę do marketu po wizjer do drzwi

- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
Zyg napisał(a):ale Paulina...czy ktoś Cię prosi o zdanie czy też zmusza do uczestnictwa?![]()
Patrycja szacun fest
napisałam tylko swoja opinie ze jest troche drogo , co juz mi nie wolno zamierzam sie wybrac na nastepny wypad i chyba mi tego nie zabronisz ...
chyba nikt nie będzie organizował zlotu ze spaniem w barakach żeby było tanio
mnie raczej nie będzie stać ale nie będę z tego powodu po kimś jechał
ze swojej strony mogę zaprosić was na darmowy pobyt pod własnymi namiotami ew. spanie na sianie, na przełomie lipca i sierpnia, w przepięknych terenach, w rodzinnych stronach mojej Żoneczki: jest staw, łąki i pola, pagórki, strumień, sklep z alkoholem czynny do ostatniego klienta, a wszystko to z dala od hałasu dużego miasta na terenach Lubelszczyzny
fotka z pobytu na wiosne tego roku

ze swojej strony mogę zaprosić was na darmowy pobyt pod własnymi namiotami ew. spanie na sianie, na przełomie lipca i sierpnia, w przepięknych terenach, w rodzinnych stronach mojej Żoneczki: jest staw, łąki i pola, pagórki, strumień, sklep z alkoholem czynny do ostatniego klienta, a wszystko to z dala od hałasu dużego miasta na terenach Lubelszczyzny

alk80 napisał(a):chyba nikt nie będzie organizował zlotu ze spaniem w barakach żeby było tanio
ale czy ja kogos obraziłam
onajess napisał(a):co juz mi nie wolno zamierzam sie wybrac na nastepny wypad i chyba mi tego nie zabronisz ...
Masz tupet. Nie powinnaś się w ogóle w tym temacie odzywać. Nie chciałem tego zaczynać, no ale... Za Zyga się nie wypowiem, ale jeżeli ja będę organizował w jakimkolwiek stopniu ten zlot, to możesz być pewna, że Ci zabronię. Sorry, drugi raz nie będę tolerował takiego cyrku. Z resztą ja już Ci to pisałem...
mazdokociowiara

edit:
Bóg zsyła na nas próby w postaci rdzy, niebieskiego dymu (kadzidła) oraz innych aby sprawdzić czy mamy silną wiare

edit:
Bóg zsyła na nas próby w postaci rdzy, niebieskiego dymu (kadzidła) oraz innych aby sprawdzić czy mamy silną wiare