to już jest swoją drogą niezła parodia
Zlot regionu – Wisła 18-20.06.2010 wrażenia i relacje ;)
loockas napisał(a):Owszem nie wpłacałem tylko INFORMOWAŁEM. Dla właściciela jest to wiadomo, że będzie miał kolejną osobę.
Jesteś niepoważna i niekonsekwentna. Nie będę dzwonił, bo nie będę NAS (KLUBU I FORUMOWICZÓW) kompromitował. Nie mam żadnego obowiązku oddawania Ci czegokolwiek. Ale po PW jakie od Ciebie dostałem zaczynam się normalnie bać... Podaj mi numer konta i obiecaj, że nie zapiszesz się więcej na żadną tego typu imprezę. Ułatwisz życie następnym organizatorom.
Masakra...
Tak swoją drogą to się zdecyduj czy nie jedziesz bo nie masz kasy, czy ci sie odechciewa czy jak to napisałaś masz lepsze plany.
lepsze plany = jadę z tata po babcie do niemiec wiec spedze tam weekend, wiec nie potrzebuje zadnej kasy, poza tym sam powiedziałes ze ma sobie to załatwic z właścicielem no to załatwiłam wiec nie wiem o co ci chodzi Łukaszku ... Na pewno się zapisze o to się nie martw ...
Nie ma Ci byc z jakiego powodu wstyd ... Następnym razem ostrzegę złodzieja żeby podał mi termin kiedy bedzie chciał ukrasc cos znowu bo powiem mu ze Lookasowi bedzie wstyd . skonczyłam
- Od: 7 sty 2010, 22:44
- Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 24V
Nie sądziłem, że się do tego posuniesz. Nie rozumiesz nadal, że zaliczka jest formą zabezpieczenia dla właściciela oraz dla organizatora? Tego się nie zwraca
Nie ważne, szkoda nerwów. Podaj numer konta.

do czego sie nie posune
przeciez napisałes ze mam sobie to załatwic z wlascicielem no to załatwiłam ( jak to stwierdziłes trzeba brac konsekwencje swoich czynów:D )
wybacz Paulina, ale czytając to od Ciebie, nie brzmi to poważnie..... nie widzisz, ze się pogrążasz? dostaniesz pieniądze tylko dlatego, że chcemy mieć z Tobą święty spokój i dalej organizować ten wyjazd bez niepotrzebnych zgrzytów? Pisałem już dziś o honorze. Nauczeni doświadczeniem, przy organizacji czegokolwiek następnym razem, nie możemy brać pod uwagę Ciebie jako osoby odpowiadającej za swoje decyzje – będziemy wymagali dodatkowego zabezpieczenia. I daję Ci gwarancję, ze nie odzyskasz go tupiąc nóżką.
Nie no w porządku, ale przecież

Przelew właśnie poszedł.
onajess napisał(a):tu już w tym momencie nie chodzi o pieniądze (tzn jeśli stracę te 6 dych to nie będę płakać) tylko towarzystwo.
Przelew właśnie poszedł.
Zyg napisał(a):wybacz Paulina, ale czytając to od Ciebie, nie brzmi to poważnie..... nie widzisz, ze się pogrążasz? dostaniesz pieniądze tylko dlatego, że chcemy mieć z Tobą święty spokój i dalej organizować ten wyjazd bez niepotrzebnych zgrzytów? Pisałem już dziś o honorze. Nauczeni doświadczeniem, przy organizacji czegokolwiek następnym razem, nie możemy brać pod uwagę Ciebie jako osoby odpowiadającej za swoje decyzje – będziemy wymagali dodatkowego zabezpieczenia. I daję Ci gwarancję, ze nie odzyskasz go tupiąc nóżką.
no wiesz co bezczelny jesteś , kto tu tupie nozka
kasę masz – koniec tematu. Posty zostawimy. Kto będzie chciał poczytać – ten poczyta i wyciągnie wnioski.
przykro mi, ale to będzie już zależało od organizatorów.
Nastepnym razem jak bedzie jakis zlot napewno nie bede placiła inaczej niz wszyscy...
przykro mi, ale to będzie już zależało od organizatorów.
Zaczynasz przesadzać. Obiecuję Ci, że jeżeli ja albo Zyg będziemy organizować następny zlot to faktycznie nie będziesz płacić inaczej. Nie będziesz płacić wcale, bo nie zostaniesz dopuszczona do uczestnictwa. W ogóle zastanawiam się czy czegoś z tym fantem nie zrobić, bo zaczynam być oskarżany o wyłudzanie pieniędzy.
A co miał Ci właściciel powiedzieć? Pozwolił Ci oddać kasę, żeby mieć Cie z głowy i nie robić sobie problemów. Miał się z tobą gryźć tak jak my Tutaj? Jak widać jego strategia była lepsza bo się przynajmniej denerwować nie musi i tłumaczyć Ci wszystkiego od początku. Eh...
A co miał Ci właściciel powiedzieć? Pozwolił Ci oddać kasę, żeby mieć Cie z głowy i nie robić sobie problemów. Miał się z tobą gryźć tak jak my Tutaj? Jak widać jego strategia była lepsza bo się przynajmniej denerwować nie musi i tłumaczyć Ci wszystkiego od początku. Eh...
loockas napisał(a):Zaczynasz przesadzać. Obiecuję Ci, że jeżeli ja albo Zyg będziemy organizować następny zlot to faktycznie nie będziesz płacić inaczej. Nie będziesz płacić wcale, bo nie zostaniesz dopuszczona do uczestnictwa. W ogóle zastanawiam się czy czegoś z tym fantem nie zrobić, bo zaczynam być oskarżany o wyłudzanie pieniędzy.
pokaz mi gdzie ja Cie oskarzam o wyłudzenie pieniedzy
Oddał mi pieniadze bo jest powaznym człowiekiem ... A nie takimi nie powaznymi osobami jak Wy... Bo bez problemu ze mna rozmawiał i powiedział ze nie ma sie czym przejmowac i wogole , wiesz znam goscia dluzej troszke niz ty jeszcze z Nkp i wiem ze jesli cos komus wypadło to nie robił probnlemów ...
SKONCZYŁAM TEMAT
Ostatnio edytowano 6 cze 2010, 12:11 przez onajess, łącznie edytowano 1 raz
onajess napisał(a):Nastepnym razem jak bedzie jakis zlot napewno nie bede placiła inaczej niz wszyscy... bo to nie sa jakies wasze zachcianki tylko to wlsciciel czegos co bedzie z tym zwiazane bedzie mowił co i jak . skonczyłam temat zycze miłej zabawy .
Dla mnie sprawa jasna. Dziękuję. Koniec rozmowy.
Wy tu o pierdolach a ja nawet niewiem, czy ktoś bierze grilla. Zyg mam świetny przepis na szaszłyki 
- Od: 7 mar 2009, 13:32
- Auto: było: Mazda 323F BA 1,5 DOHC 98' SE
na nasze anorektyczne szaszłyki?
dobra. kto ma jakiegoś przenośnego małego grilla? bo ja mam takiego, ze trzeba go brać na hol ;]
jeden jest na pewno na miejscu
jeden jest na pewno na miejscu
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
Wezmiemy grilla ze soba bez obaw. Mamy tez brykiet. Prosilbym tylko o rozpalke. No i jeszce trzeba sie dogadac co do godziny wyjazdu.
Edit miedzyczasowy: My mamy brykiet i 3 tacki aluminiowe oraz grilla
. Potrzebny bedzie ketchup musztarda sztucce i tacki. Kielbase i takie tam mysle, ze kazdy we wlasnym zakresie.
Aha najwazniejsze niestety moja kolezanka nie jedzie ze wzgledow finansowych. Wybaczcie jezeli za dlugo trzymalem w niepewnosci, no ale takie sa kobiety. "Tak tak pojade, najwyzej sama bez faceta, bo jemu nie pasuje" !@#$%^&*() ehh.
Co do calej tej sytuacji z Wisla. No comment.
Edit miedzyczasowy: My mamy brykiet i 3 tacki aluminiowe oraz grilla
Aha najwazniejsze niestety moja kolezanka nie jedzie ze wzgledow finansowych. Wybaczcie jezeli za dlugo trzymalem w niepewnosci, no ale takie sa kobiety. "Tak tak pojade, najwyzej sama bez faceta, bo jemu nie pasuje" !@#$%^&*() ehh.
Co do calej tej sytuacji z Wisla. No comment.
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))