Lubelskie przywitanie wiosny 25.04 godz. 13:00
Panowie i Panie, w sobotę i niedzielę na Placu zamkowym odbędzie się transmisja z uroczystości pogrzebowych pary prezydenckiej, więc spot w tym miejscu odpada
A może w ogóle ten wekend odpuścić i przesuniemy się na następny, bo jakoś wydaje mi się że to jakoś nie wypada
zresztą w tę niedzielę mnie na bank nie będzie, za dużo pracy....
A może w ogóle ten wekend odpuścić i przesuniemy się na następny, bo jakoś wydaje mi się że to jakoś nie wypada
zresztą w tę niedzielę mnie na bank nie będzie, za dużo pracy....
poprawiam więc termin 
Witam. Niestety ja dziś nie mogę się stawić. Muszę dzisiaj skończyć pisanie pracy dyplomowej bo pojutrze muszę zawieźć. I tak nie wiem czy zdążę, ostatnio mało sypiam
i dzisiaj też czeka mnie pewnie długi dzień 
zróbcie kilka fotek i trzymajcie się planu czyli spotkanie na placu i potem jezioro![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

zróbcie kilka fotek i trzymajcie się planu czyli spotkanie na placu i potem jezioro
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
No pech. Ostatni okres był mało korzystny na spotkania. Ja niestety jestem jeszcze długo uziemiony ze względy na pracę dyplomową, dlatego zachęcam do aktywności w spotkaniach. To jest nasz dział lubelski i możecie też samodzielnie zakładać w nim wątki i organizować się na spotkania. Na mnie do końca maja raczej nie liczcie, a może i nawet w czerwcu
Z drugiej zaś strony przeraża mnie brak Waszej aktywności w wątkach. jest wątek o spotkaniu a w nim cisza. Nie wiadomo czy w ogóle sie ktoś wybiera, a potem rozczarowanie. Pozytywne 11 kwietnia bo przyjechało jednak kilka aut – i tu żal do tych którzy byli – czy tak trudno napisać te dwa trzy słowa "ok będe" czy "niestety nie mogę" zawsze coś się dzieje i wiadomo przynajmniej na ile osób można liczyć. A jeszcze gorzej było w tym tygodniu, bo juz totalnie nikt się nie odezwał. Wiem że aktywni spotowicze tu zaglądają (to forum daje większe możliwości niż tamto
) więc myślę że czasem warto się odezwać. Kiedyś mieliśmy przynajmniej jakąś aktywność i polemikę teraz to wszystko zdechło. Myślę że czas zacząć od początku.....
Z drugiej zaś strony przeraża mnie brak Waszej aktywności w wątkach. jest wątek o spotkaniu a w nim cisza. Nie wiadomo czy w ogóle sie ktoś wybiera, a potem rozczarowanie. Pozytywne 11 kwietnia bo przyjechało jednak kilka aut – i tu żal do tych którzy byli – czy tak trudno napisać te dwa trzy słowa "ok będe" czy "niestety nie mogę" zawsze coś się dzieje i wiadomo przynajmniej na ile osób można liczyć. A jeszcze gorzej było w tym tygodniu, bo juz totalnie nikt się nie odezwał. Wiem że aktywni spotowicze tu zaglądają (to forum daje większe możliwości niż tamto