1 maja 2010 – Zlot integracyjno-alkoholowy w Tarnowie
hallo86 napisał(a):czyli z tego co mi sie tak na szyubko udalo wyczytac, to najpierw pasuje zadzwonic do osrodka i sie zapytac czy sa wolne miejsca??:P
Witam!!
Jak najbardziej i podaj hasło "majowy zlot MAZDY"

Profesjonalne lakierowanie
- Od: 23 sty 2010, 20:13
- Auto: GC , była BA-GT jest Mondeo 2.5 V6
Ci co się dopowiedzieli, że będą – moglibyście dopisać się do listy dla większej jasności? (ostatnia jej wersja jest na stronie 12 tego wątku).
Co do dodatkowych "atrakcji", o które ktoś pytał, na razie są dwie opcje (oprócz picia i ogniska)
:
– gokarty
– paintball
jak się zdeklaruje odpowiednia ilość osób, to porobimy rezerwacje (może osobna lista? albo dopisać chęć udziału w gokartach/paintballu do głównej?)
pozdrawiam
Co do dodatkowych "atrakcji", o które ktoś pytał, na razie są dwie opcje (oprócz picia i ogniska)
– gokarty
– paintball
jak się zdeklaruje odpowiednia ilość osób, to porobimy rezerwacje (może osobna lista? albo dopisać chęć udziału w gokartach/paintballu do głównej?)
pozdrawiam
Chyba sobie jaja robisz pisząc o osobnej (kolejnej) liście...
Jak tak dalej pójdzie to część ludzi wypnie 4 litery na tą imprezę. Ile list, ile razy się wpisywać, raz się wpisywać, innym razem tylko podawać ilość przyjeżdżających, potem znowu komuś nie pasi i znowu trzeba się samemu na listę wpisywać?
Litości ...
Dogadajcie się między sobą kto za co odpowiada bo zaczynacie wprowadzać burdel sprzecznymi decyzjami/informacjami.
Ja nie jestem zainteresowany żadnym paintballem czy gokartami. Mam po prostu ochotę spotkać się z ludźmi. Usiąść, pogadać, pośmiać się. Niekoniecznie wiąże się to z nachlaniem. Można i bez tego się bawić.
Po prostu nie rozumiem tego "robienia atrakcji" na siłę. Nie o to chodzi w takich spotkaniach. No chyba że się mylę.
Jak tak dalej pójdzie to część ludzi wypnie 4 litery na tą imprezę. Ile list, ile razy się wpisywać, raz się wpisywać, innym razem tylko podawać ilość przyjeżdżających, potem znowu komuś nie pasi i znowu trzeba się samemu na listę wpisywać?
Litości ...
Dogadajcie się między sobą kto za co odpowiada bo zaczynacie wprowadzać burdel sprzecznymi decyzjami/informacjami.
Ja nie jestem zainteresowany żadnym paintballem czy gokartami. Mam po prostu ochotę spotkać się z ludźmi. Usiąść, pogadać, pośmiać się. Niekoniecznie wiąże się to z nachlaniem. Można i bez tego się bawić.
Po prostu nie rozumiem tego "robienia atrakcji" na siłę. Nie o to chodzi w takich spotkaniach. No chyba że się mylę.
Grzyby napisał(a):Ja nie jestem zainteresowany żadnym paintballem czy gokartami. Mam po prostu ochotę spotkać się z ludźmi. Usiąść, pogadać, pośmiać się. Niekoniecznie wiąże się to z nachlaniem.
Ja również, w razie czego zawsze można sobie pogibać przy car audio

zawsze można zapalić

Grzyby napisał(a):Chyba sobie jaja robisz pisząc o osobnej (kolejnej) liście...
Litości ...
Popieram w całej rozciągłości

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
Grzyby napisał(a):Chyba sobie jaja robisz pisząc o osobnej (kolejnej) liście...
Litości ...
Jeśli nie jesteś zainteresowany ani paintballem, ani gokartami, to w porządku. Oprócz Ciebie jednak na tym spotkaniu planuje pojawić się jeszcze kilka innych osób, które mogą chcieć zorganizować sobie małe grand prix na gokartach. Bez wiedzy, ile osób byłoby czymś takim zainteresowanych, nie zarezerwuje toru, a jeśli komuś pomysł na gokarty wpadnie do głowy w ostatniej chwili, to będzie za późno i tor będzie zajęty. Nikt tutaj nie robi atrakcji "na siłę" – jeśli będą chętni, coś się zorganizuje. Jeśli nie, nic nie będzie wymuszane.
Domek zarezerwowany... z tym ze 3 osobowy a nas bedzie 2 ja i Marcin1mazda.. takze potrzebujemy jednego mazdowicza/czke do pokoju
sa 3 miejsca do spania
z tym ze ja zajmuje loze kolo ściany 
domek o podwyzszonym standardzie z lazienka i aneksem za 120zł takze wyjdzie po 40
ktoś chetny??
domek o podwyzszonym standardzie z lazienka i aneksem za 120zł takze wyjdzie po 40
Prostak narzeka, mądry radzi
- Od: 11 maja 2009, 04:00
- Auto: LEXUS IS250
hallo86 napisał(a):no ja sie pewnie skusze na te gokarty, na pinbal moze niekoniecznie alle na gokarty owszem;)
Spoko, jeśli są jeszcze jacyś chętni, to dajcie znać
Lekki update listy obecności: :-P
1. buczos + os.tow
2. BratBuczosa
3. Bazyl + Bazylia i być może 3 Bazyliszki
4. Kudłaty + ktoś
5. Clinton22 + osoba może narzeczona lecz na 50% jeszcze
6. MTS
7. prezes83
8. benen
9. Grzyby – sztuk 2
10. zaba132 + osoba
11. Efka
12. Fenix
13. mckoper+ żona
14. Adam44 + żona
15. oblivion + żonka
16. Szydło
17. hallo86
18. Niuniek87
19.Globy
20. Solo
21. marcin1mazda
22.
Już poprawione, dzięki
1. buczos + os.tow
2. BratBuczosa
3. Bazyl + Bazylia i być może 3 Bazyliszki
4. Kudłaty + ktoś
5. Clinton22 + osoba może narzeczona lecz na 50% jeszcze
6. MTS
7. prezes83
8. benen
9. Grzyby – sztuk 2
10. zaba132 + osoba
11. Efka
12. Fenix
13. mckoper+ żona
14. Adam44 + żona
15. oblivion + żonka
16. Szydło
17. hallo86
18. Niuniek87
19.Globy
20. Solo
21. marcin1mazda
22.
Już poprawione, dzięki
Ostatnio edytowano 30 mar 2010, 19:05 przez ZeroCool_m1, łącznie edytowano 2 razy
FeniX napisał(a):Domek zarezerwowany... z tym ze 3 osobowy a nas bedzie 2 ja i Marcin1mazda.. takze potrzebujemy jednego mazdowicza/czke do pokojusa 3 miejsca do spania
z tym ze ja zajmuje loze kolo ściany
domek o podwyzszonym standardzie z lazienka i aneksem za 120zł takze wyjdzie po 40![]()
ktoś chetny??
chetnie dorzuce sie na trzeciego!!!
VENI, VIDI, Vsiadłem do Mazdy...

- Od: 14 sty 2009, 19:26
- Auto: Mazda 6 II GH 2.0 MZR-CD;
Honda CIVIC VIII Hatchback 140HP "Black" Wypasior :)
Panowie Spokojnie Jednak kto pierwszy ten lepszy
Wejściowe 1L 
- Od: 5 paź 2007, 21:14
- Auto: Mazda 323 BF GTX
Ja na gokarty też się pisze.
- Od: 15 maja 2004, 16:37